Si no veus correctament el missatge, clica aquí
titulo

Notícies destacades

image
Benvinguda a les noves empreses del parc
El TecnoCampus dona la benvinguda a les noves incorporacions al parc:Ambisort és una empresa que ofereix solucions integrals per al tractament d’una gran varietat de residus per al sector del (...)

Llegir més
image
Camara2, Isalus i Ambisort han estat notícia aquest estiu a La Vanguardia Digital
Reinventar-se en funció de les necessitats del mercat és el que ha fet l'empresa Camara2des que va començar fa gairebé tres dècades. Actualment, Camara2 està innovant en els (...)

Llegir més
image
Arrenca la primera edició de Go Global, el programa d'internacionalització per a empreses
La primera edició programa Go Global d’acompanyament al procés d’internacionalització es va iniciar ahir amb una sessió de benvinguda en la directora del servei d'Empresa i (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Sessió "Com evitar que les crisis familiars afectin l’empresa?"
image
Esmorzar d'empreses TecnoCampus: Hidrolem
image
Altres actes al Tecnocampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS