Si no veus correctament el missatge, clica aquí
titulo

Notícies destacades

image
Projecte universitat-empresa. Vols que t'ajudin a fer el teu pla de màrqueting?
En què consisteix el projecte?El projecte consisteix en treballar conjuntament universitat i empresa en el context de dues assignatures del Grau de Màrqueting i Comunitats Digitals i del grau de (...)

Llegir més
image
L’empresa Bravo Tecnnologies participa al IoT World Congress
Bravo Technologies, empresa allotjada a la Incubadora de TecnoCampus, va participar a la fira Barcelona Industry Week, que es va celebrar a Fira de Barcelona de l’1 al 6 d’octubre: és un esdeveniment (...)

Llegir més
image
Obert el termini per inscriure's a InnoEmprèn, el programa d'alt rendiment per a emprenedors
InnoEmprèn és el programa d’alt rendiment que transforma les idees de negoci en projectes d’empresa reals. El TecnoCampus ha obert el termini per inscriure's a una nova edició del (...)

Llegir més
image
Ja pots comprar participacions de la Loteria de Nadal
Com cada any el TecnoCampus ha posat a la venda un número de loteria per al sorteig de Nadal. El número és el 92.848, i les participacions es poden adquirir a la consergeria de l'edifici TCM2. (...)

Llegir més
image
Oferta de La Vanguardia: 2 mesos gratuïts de subscripció digital
En el marc de l'acord que el TecnoCampus té subscrit amb el diari La Vanguardia, que permet la publicació periòdica de continguts relacionats amb les empreses del parc, aquest mitjà ens (...)

Llegir més

Agenda

image
Nit de l'emprenedoria i la innovació. 23 de novembre
image
Cafè-networking a la Incubadora. 2 de novembre
image
Activitats de Fagem i Cambra de Comerç al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més