Si no veus correctament el missatge, clica aquí
titulo

Notícies destacades

image
Empresaris del parc participen com a mentors al Weekend Challenge
L’1 i 2 de desembre vam celebrar la cinquena edició del Weekend Challenge, una iniciativa del TecnoCampus per fomentar l’emprenedoria a la universitat i les sinèrgies entre els estudiants de (...)

Llegir més
image
Arrenca la International Business Network del TecnoCampus
El passat dijous 30 de novembre, TecnoCampus va posar en marxa la International Business Network, una xarxa pensada per empreses del parc i del territori que exporten o tenen la voluntat de fer-ho.En aquesta primera (...)

Llegir més
image
Descomptes per a empreses en postgraus que comencen el gener
Inscripcions obertes als postgraus que comencen el proper mes de gener. Recordeu que els treballadors de les empreses ubicades en el parc empresarial del TecnoCampus tenen un 10% de descompte en la matrícula dels (...)

Llegir més
image
Mataró subvenciona la contractació de persones en atur
El Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) ofereix una nova línia de subvencions a les empreses per afavorir la inserció laboral de persones en situació d’atur empadronades a la (...)

Llegir més

Agenda

image
Incorporem un monologuista a l'After Work de Nadal de dijous. No hi faltis!
image
Vine a la caminada solidària amb La Marató de TV3
image
Altres actes d'interès al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més