titulo

Notícies destacades

image
Orygen Experiences, pionera a encapsular el genoma per lluir-lo en joies, a El Periódico
L’empresa Orygen Experiences, allotjada a la Incubadora de TecnoCampus, ha estat notícia a El Periodico. El seu CEO, Agustí Arasanz, explica com, després de treballar molts anys com a (...)

Llegir més
image
El TecnoCampus i Foundingers Group posen en marxa un programa d’acceleració d’start-ups de l’àmbit de la salut
La Fundació Tecnocampus i l’empresa Foundingers Group posen en marxa una acceleradora d’empreses de l’àmbit de la salut, anomenada Kenko . Acollirà projectes d'alt potencial de (...)

Llegir més
image
“Quan viatgem també podem cuidar el planeta i contribuir en el progrés del territori”
La start-up Mundiology, ubicada a la incubadora del parc tecnològic del TecnoCampus, va participar en una jornada organitzada dins del projecte Links Up el mes passat a ParcBit de Palma de Mallorca. Es tracta (...)

Llegir més
image
Bimyou, especialitzada en la gestió de la comunicació d’empreses, a la Vanguardia
Bimyou, empresa allotjada des de fa poc a Tecnocampus, està especialitzada en la gestió de la comunicació B2B/B2C d’empreses al integrar en una sola plataforma tots els seus canals de (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS

Altres notícies

Necessites un estudiant internacionals en pràctiques?
Reintegrament participacions loteria de Nadal