titulo

Notícies destacades

image
L'acceleradora de salut Kenko comença a funcionar amb cinc start-ups
L'accelaradora de salut Kenko, promoguda pel Tecnocampus, Foundingers Group i Telefónica Open Future_, ha iniciat la primera edició destinada a accelerar start-ups que desenvolupen solucions dirigides (...)

Llegir més
image
Acord amb Netmentora Catalunya per donar suport a emprenedors
El TecnoCampus ha arribat a un acord de col·laboració amb Netmentora Catalunya, que es presenta com "l'associació d'empresaris més gran d'Europa sense ànim de (...)

Llegir més
image
Esed explica com protegir-se dels ciberatacs
Els ciberatacs estan a l'ordre del dia i grans companyies s'han vist afectades pel, fenomen. En el món virtual tot és més complicat i per aquest motiu, el passat dimecres, l’empresa (...)

Llegir més
image
Colòmbia: un ecosistema propici per a empreses de nova creació
George Chilton, ponent de la propera trobada de la International Business Network, explica a la Vanguardia Digital que Colòmbia ha viscut un procés de transformació radical que ha convertit (...)

Llegir més

Destacats

image
Programa d’emprenedoria Reimagine Textile
image
Nova campanya de foment de l'emprenedoria a Mataró

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS