titulo

Notícies destacades

image
Últims dies per inscriure’t al programa d’emprenedoria ReimagineTextile
El  programa d’alt rendiment i d’acompanyament per a emprenedors s’adreça a persones emprenedores que tenen una clara idea de negoci o empreses en fase inicial en el sector (...)

Llegir més
image
El TecnoCampus i Kilometro Rosso signen un acord per reforçar la projecció internacional dels dos parcs tecnològics
El TecnoCampus ha signat un acord amb el parc científic i tecnològic Kilometro Rosso, un dels districtes d’innovació més destacats d’Europa ubicat a Bergamo (Itàlia). La (...)

Llegir més
image
Racetick: nou portal de descomptes per a proves esportives
Racetick és una empresa que vol capitalitzar el boom de les proves esportives amb un nou projecte: un portal de descomptes. Ho expliquen en aquesta nota de premsa.

Llegir més
image
Sessions sobre nous negocis digitals
1. “Necessito una pàgina web, per on començo? Com ha de ser i com triar proveïdor”. Dimarts 12/06 de 15:00 a 20:00Experta: Helena Casas2. “Com aconseguir clients amb la publicitat (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS