titulo

Notícies destacades

image
Eignapharma signa un acord amb el consorci italià Biogem
L’empresa del sector mèdic Eignapharma, allotjada a TecnoCampus i membre de CataloniaBio & HealthTech, ha arribat a un acord de col·laboració amb Biogem. l’Institut de Biologia (...)

Llegir més
image
Com utilitzar la tecnologia per elaborar dissenys més sostenibles?
Les dissenyadores Ane Castro i Núria Costa, participants al programa Reimagine Textile de TecnoCampus, van crear l’any 2017 la seva pròpia firma de roba Zer Collection. Aquesta es caracteritza per (...)

Llegir més
image
Èxit de l'After Work BBQ
Un any més, el passat 19 de juliol es va dur a terme un After Work especial al TecnoCampus, l’After Work BBQ, per celebrar l’arribada de l’estiu i de les vacances. A la celebració van (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Destacats

image
Suport de vuit empreses del parc als Premis Creatic!
image
Nou director general al TecnoCampus

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS