titulo

Notícies destacades

image
Creen una app que recomana què menjar en funció de la teva salut
MyHealth Watcher és una nova aplicació que interpreta les etiquetes dels productes alimentaris, i d’acord amb els seus ingredients i a la informació nutricional, fa recomanacions (...)

Llegir més
image
Emprenedors que “recusen” les idees
El passat 31 de juliol, El Mundo digital va publicar una notícia del nostre programa d’impuls al textil Reimagine Textile  en la qual van entrevistar als emprenedors de 4 de les 16 iniciatives (...)

Llegir més
image
L'emprenedor Cristóbal Colón, fundador de la Fageda, al TecnoCampus el proper 4 d'octubre
El president i fundador de la cooperativa La Fageda, Cristóbal Colón, pronunciarà la lliçó inaugural del curs 2018-2019 el proper el proper 4 d'octubre a les 12h, sota el (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS