titulo

Notícies destacades

image
El TecnoCampus, present a Barcelona a la fira de salut Healthio
Del 16 al 18 d'octubre, el TecnoCampus ha participat, amb un estand propi, a la fira Healthio, que se celebra a Fira de Barcelona. L’objectiu és promocionar el seu programa d’acceleració (...)

Llegir més
image
L’aplicació myHEALTH WATCHER, premiada a les jornades R+D+I TIC Salut i Social d’enguany
L’aplicació myHEALTH WATCHER, desenvolupada per l’empresa Cube Technology,que ajuda a l’alimentació saludable,va ser escollida per la Universitat de Vic com a millor projecte disruptiu (...)

Llegir més
image
Dues participants al Reimagine Textile guanyen un premi a Itàlia
Les participants en el programa d'emprenedoria Reimagine Textile Núria Costa i Ane Castro van guanyar el passat setembre el primer premi "Fashioning Sustainability” a Verona, Itàlia en la (...)

Llegir més
image
Art i biotecnologia per crear joies amb ADN
L’empresa Orygen, ubicada al Parc TecnoCampus, encapsula l’ADN de persones o mascotes estimades i guarda aquesta emoció en una joia única.Recentment, ha fet el salt al mercat italià (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Mataró Tren arriba aquest cap de setmana al TecnoCampus posicionada com (...)
image
Comença una nova edició del Cicle de conferències d’Economia i (...)
image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS