titulo

Notícies destacades

image
Free Form, moda al servei de tothom
Free FormStyle va ser un dels projectes participants en el programa Reimagine Textile impulsat pel TecnoCampus el 2018. Es tracta d’una marca de roba inclusiva, pensada (o no) per a persones amb alguna (...)

Llegir més
image
Solucions innovadores per distribuir continguts multimèdia
Koovik, ubicada en el parc empresarial del TecnoCampus, és una empresa orientada a oferir productes i serveis per al transport i distribució de senyal i continguts multimèdia. La companyia ha sigut (...)

Llegir més
image
Ja tenim els primers patrocinadors dels Afterworks 2019!
Quatre empreses del parc s’han implicat en el patrocini dels l’After Work, activitat que realitzem cada dijous a les 18 h amb l’objectiu de dinamitzar la comunitat social del parc, i que (...)

Llegir més

Altres notícies

Minoryx Therapeutics una de les nou biotecs catalanes més (...)
Inviertis, la plataforma per comprar i vendre pisos amb (...)

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Programa “La Caixa” Feina JoveOfereixen un ajut directe a totes les empreses que contractin persones joves inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil i, d’aquesta manera, contribueixin a reduir (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Activitats al TecnoCampus
image
Altres activitats d'interès

VEURE'N MÉS

Destacats

image
Programa InnoEmprèn de suport a emprenedors
image
Campus d'estiu d'Xnergic per a nois i noies