titulo

Notícies destacades

image
Nanotargeting: investigació en nanopartícules d’or per tractar el càncer
Les empreses Futurechromes, Nanotargeting i GraphenicaLab estrenen laboratori recentment en el parc empresarial del TecnoCampus. Aquestes empreses formen part de Nanonica, una empresa formada per inversors suecs que (...)

Llegir més
image
Llançament de VIÓ Exclusive Wear, participant del programa Reimagine Textile
VIÓ Exclusive Wear, participant del programa Reimagine Textile 2018 impulsat pel TecnoCampus, llança la seva botiga online de roba tècnica esportiva premium, amb dissenys disruptius, teixits (...)

Llegir més
image
No et perdis l’Afterwork Barbacoa el proper 11 de juliol!
L’estiu ja ha arribat i aviat marxarem de vacances, i això mereix celebrar-ho amb un Afterwork especial. Per això, i seguint la tradició d’altres anys, ens hem tornat a animar per (...)

Llegir més
image
ZER Collection, premiada a la Rebelpin Fashion Awards
ZER Collection ha obtingut el primer premi (5.000 euros) a la Rebelpin Fashion Awards d'ACTE (European Textile Collectivities Association) celebrat el 5 de juliol durant la Setmana de la Moda de Roma. Aquesta (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Ajuts per contractar personal d’R+D experimentatSaps que pots rebre un ajut del 100% per contractar a personal especialitzat per desenvolupar projectes d’R+D?ACCIO organitza una sessió per (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Activitats al TecnoCampus
image
Altres activitats d'interès

VEURE'N MÉS