titulo

Notícies destacades

image
Participa en la quarta edició del projecte "Anàlisi de mercat i disseny d'un pla de màrqueting"
Després de l’èxit obtingut en les últimes tres edicions, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus et convida a participar com a empresa a la 4a (...)

Llegir més
image
Neix la primera xarxa de franquícies de tallers nàutics
El projecte Vientoenpopa365, que va guanyar el premi BluAct i ha participat en el programa Innoemprèn del TecnoCampus, ha aparegut en un article a la Vanguardia.Llegeix-lo aquí.

Llegir més
image
Cas d’exit Reempresa del TecnoCampus al programa "Els matins" de TV3
En Joel i en Nico, reemprenedors d'un negoci de producció de verdura ecològica, han creat una de les 333 empreses que Reempresa va aconseguir mantenir en funcionament durant el 2020. El programa (...)

Llegir més
image
APTE posa en marxa una nova web on trobareu recursos d’interès per a la vostra empresa
El passat dia 27 de febrer es va presentar la nova web, impulsada per APTE (Asociación de Parques científicos y Tecnologicos de España) de la qual el TecnoCampus forma part. Una web que neix (...)

Llegir més
image
Conveni de cooperació amb la Xina
Aquest mes de febrer de 2021, des de l’Àrea de Transferència, Innovació i Empresa del TecnoCampus s’ha afegit un nou soci a la llista de partners internacionals. Aquesta vegada es tracta (...)

Llegir més
image
Actualització del pla i del protocol de prevenció pel Covid-19
Aquest mes de març s'han actualitzat dos documents del màxim interès per a les empreses instal·lades al parc. Són aquests:Protocol d'ús dels espais comuns per a (...)

Llegir més

Agenda

image
Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants de grau el 10 d’abril
image
Business Corner: “Serveis de datacenter al TecnoCampus: pay per use”
image
Cicle de conferències sobre salut i esport
image
Altres activitats al TecnoCampus
image
Altres activitats d'interès

VEURE'N MÉS

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Línies d'ajuts a les empreses i autònoms per fer front als efectes del Covid-19Consulteu les línies d’ajuts  impulsades per la Generalitat de Catalunya al nou espai (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Línies d'ajuts a les empreses i autònoms  per fer front als efectes del Covid-19Consulteu les línies d’ajuts  impulsades pel Govern espanyol al nou espai (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Next Generation EUPla de recuperació per a Europa (NGEU) per a projectes d'alt impacte cap a una economia més verda, digital i resilient relacionats amb la digitalització de les persones, del (...)

Llegir més