El TecnoCampus posa en marxa un nou programa d’emprenedoria adreçat als estudiants universitaris, l’Innoemprèn Universitari. Es tracta d’un programa d’acceleració d’idees en el qual els estudiants reben formació i assessorament professional, en contacte amb el mercat, amb l’objectiu de madurar projectes i analitzar-ne la viabilitat. La metodologia del programa InnoEmprèn, posada en marxa l’any passat amb resultats espectaculars (11 empreses constituïdes en la primera edició) es posa així a l’abast dels estudiants del TecnoCampus.

Innoemprèn Universitari és d’accés gratuït per als alumnes matriculats en qualsevol dels estudis de grau que s’imparteixen en els centres universitaris (ESUPT, ESCSET i ESCST). Les sessions es duen a terme fora de l’horari lectiu. Cada projecte presentat pels estudiants evolucionarà dins del programa , des de la idea, finals al model de negoci i prototip. El programa representa una oportunitats per a alumnes de totes les carreres, amb especial menció per les enginyeries o el graduat en mitjans audiovisuals.

L’Innoemprèn universitari s’afegeix a altres iniciatives per estimular l’esperit emprenedor entre els universitaris: des de les assignatures transversals d’emprenedoria incloses en els itineraris de grau fins al Màster d’Emprenedoria i Innovació, passant per la incubadora d’empreses del parc, en la qual actualment ja tenen cabuda algunes iniciatives sorgides d’estudiants del parc.

D'altra banda, el Tecnocampus disposa d'altres progames per a universitaris amb idees i esperit emprenedor, el Weekend Challenge. Es tracta d'un intens cap de setmana on joves universitaris/ries de Tecnocampus comparteixen idees de negoci, formen equips, creen productes i adquireixen experiència emprenedora.