El Servei de Carreres Professionals de TecnoCampus va crear al curs 2014-15 el Programa Skills. El programa pretén ajudar als estudiants i Alumni a adquirir i desenvolupar habilitats i competències per tal d’augmentar la seva empleabilitat a través de tallers i sessions pràctiques impartides per experts. 

PROGRAMA SKILLS ESCSET 2017 - 2018

En un mercat laboral cada vegada més competitiu, les competències professionals s’han convertit per a moltes empreses en un element diferenciador a l’hora de seleccionar candidats.

Per això, el Servei de Carreres Professionals organitza una nova edició Programa Skills, dirigit a tots els estudiants de TecnoCampus.

L’objectiu del programa és que els estudiants comencin a conèixer quines opcions tenen al món laboral, treballar les competències i habilitats transversals útils en l'àmbit professional i augmentar les possibilitats de trobar feina.

Durant el primer trimestre, les sessions seran del 23 d’octubre al 15 de novembre i cal inscripció prèvia.

Com a novetat, aquest any el programa s’ha ampliat a tots els cursos dels diferents graus per tal de crear un itinerari més ampli i coherent on es treballin en funció del curs les necessitats dins dels següents àmbits:

  • Primer curs: Desenvolupament competencial
  • Segon curs: Orientació professional
  • Tercer curs: Inserció al mercat laboral
  • Quart curs: Gestió del canvi

Per aconseguir que les sessions siguin més dinàmiques, aquest curs s’ha optat per ambientar cada taller en una sèrie d’actualitat.

Inscripció al programa SKILLS

Cada sessió té un aforament limitat i es farà en horari de matí i de tarda per tal que tothom pugui assistir-hi. Si tens algun problema a l'hora de apuntar-t'hi o no queden places, pots enviar un correu a borsatalent@tecnocampus.cat

El programa SKILLS és curricular per a tots els estudiants de primer curs de l’ESCSET, representant un 10% de la nota de l’assignatura de Pràctiques. La resta d’estudiants, poden sol·licitar el reconeixement d’1 crèdit RAC (25 hores). Per tal d’assolir les 25 hores caldrà completar la formació assistint a les sessions individualitzades del Servei d’Orientació Laboral.

 

Per tal de rebre més informació i apuntar-vos al Servei d’Orientació Laboral cal enviar un e-mail a borsatalent@tecnocampus.cat

En les darreres edicions del Programa Skills s’han organitzat les següents activitats i/o tallers

 

L’objectiu és connectar els estudiants i Alumni de TecnoCampus amb els directius  de grans companyies per conèixer les seves motivacions, descobrir com va ser la seva trajectòria professional, saber quines son les habilitats que valoren en els seus equips de treball i veure com és el seu dia a dia.

 

L’objectiu del taller va ser donar les eines necessàries als assistents per conèixer la millor forma d’utilitzar el llenguatge verbal i no verbal en diferents entorns i situacions. L’objectiu és transmetre un valor afegit als estudiants i Alumni alhora de comunicar-se per aconseguir la major efectivitat possible.

 

“Com fer el teu CV 2.0”, “Com afrontar una entrevista de treball amb garanties d’èxit” i “Les Xarxes socials, un aliat indispensable en la teva recerca de feina!” van ser tallers destinats a oferir eines per a que els assistents poguessin preparar-se per superar els processos de selecció. Es van treballar eines per ser més visibles a les xarxes socials i es van revisar les metodologies més utilitzades en el processos de selecció actuals.

 

“Construeix la teva marca personal i sigues més atractiu en el mercat laboral” va ser un taller on es van aprendre amb exercicis pràctics i exemples reals tècniques i estratègies per a la gestió d'un projecte de personal branding, ús d'eines offline (recerca de feina, actes de networking) i online (web, xarxes socials, blog, posicionament), per al desenvolupament de la marca personal.

 

El taller es titulava: “Ja estic acabant la carrera... I ara què? T’ajudem a accedir al mercat de treball!”Els últims anys de carrera són especialment importants per definir un objectiu professional, per això durant la sessió es van oferir eines per a que els assistents poguessin fer una autoavaluació competencial que els permetés preparar-se per superar els processos de selecció. Es van treballar eines per ser més visibles a les xarxes socials i es van revisar les metodologies més utilitzades en el processos de selecció actuals.

Demana informació per a les següents sessions

CONTACTA'NS