Formes de pagament

El pagament de la matrícula es pot fer de les formes següents:

Abonaré

Pagament en un sol termini: El pagament l'hauràs de fer mitjançant abonaré(*) que podràs fer efectiu durant els 30 dies següents a la teva matrícula.

(*) Formes de pagament abonarés:

a) En Caixers de les Entitats Financeres col·laboradores (Banc de Sabadell i La Caixa): Els abonarés vénen amb el codi de barres incorporat per a la lectura automàtica de les dades necessàries per a realitzar el pagament, en cas que el caixer no tingui lector de codi de barres, es poden teclejar directament els següents camps: Nombre Emissora, referència, Identificació i import l'abonaré.

b) Per banca electrònica en el següent enllaç: i La Caixa: l'estudiant teclejarà el número d'Emissora,     referència, Identificació i import de l'abonaré.

 

Pagament per quotes mensuals

Consulta les condicions en el següent enllaç per optar a aquest sistema de pagament:

Finançament amb Ssabadell Consumer mitjançant un préstec a interès 0 (Despeses de gestió TecnoCampus 75€Per matricules d’import superior a 1.000 €, i amb un màxim de 6.000 €*
Consisteix a fer el pagament repartit en dotze quotes mensuals (matrícula anual) o en sis quotes mensuals (matrícules quadrimestrals).