• Jordi Gaya - Hogeschool Gent

   

  Experìencia d'en Jordi Gaya a Hogeschool Gent. Estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses i Gestió de la Innovació

 • Freddy Santiago - Universitat de Bolonya

  "Fer Erasmus ha estat una de les millors experiències que he fet en la meva vida i que mai oblidaré. Vaig anar sense conèixer a ningú i totalment sol, i fins i tot vaig arribar tard al començament de classes! Tot i així, vaig conèixer gent molt ràpid que s'havien convertit en els meus amics i, sense donar-me gairebé ni compte, en la meva segona família!"

 • Marta Badia - International Business Academy

  "Sens dubte una de les millors decisions que he pres en la meva vida. Marxar d'Erasmus em va servir per aprendre molt en tots els sentits, entendre un sistema educatiu molt diferent, millorar l'anglès i conèixer gent molt interessant, entre d’altres. Et fa veure les coses amb una perspectiva diferent, i t'obra les portes a un món laboral molt més ampli. El meu lema és: “Si pots, marxa”."

 • Guillem Chivite - Ghent Hogeschool

   

  "He estudiat a Ghent. Recomano al 100% aquesta ciutat, ja que compta amb tot el que un estudiant necessita (una bona universitat, un bon país, festes i els preus són molt semblans als espanyols...)."

 • Atzarí Suriñach - Hogeschool Ghent

  "L’Erasmus ha sigut la millor experiència que he viscut. La Universitat Hogeschool Gent és molt bona i tant els profssors com el personal administratiu donaven tot el suport als estudiants de fora en tot moment. Recomano a tothom marxar a fora, aprofitant els convenis tant bons que tenim"