PROFESSORAT

Workflow digital/Edició televisiva i muntatge cinematogràfic

Dr. Alex del Olmo

Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull. És Màster Oficial Universitari en Ficció en Cinema i Televisió en la modalitat de Producció i Realització per la URL, Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu per la UAB, Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la URL i Tècnic Superior en Realització d'Audiovisuals i Espectacles per l'Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) de Barcelona. Ha treballat com a documentalista, realitzador, càmera i muntador de televisió per a diferents canals de televisió com Tele 5, laSexta, Canal Català, BTV i la XTVL i amb productores de televisió d’àmbit estatal.

Actualment treballa com a càmera professional subaquàtic per a diferents televisions i productores. Combina la imatge subaquàtica professional amb la impartició de les assignatures al Grau de Mitjans Audiovisuals de l'ESUP així com al Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de l'ESCS.

Dr. Rafael Suárez

Llicenciat en Filosofia (2004) (UB), Postgrau en Direcció de Fotografia Cinematogràfica (2007) (ESCAC), Màster en Direcció de Fotografia Cinematogràfica (2008) (ESCAC). Llicenciat en Comunicació Audiovisual (2009) (Universitat de Barcelona). Doctor en Comunicació Audiovisual (2012) (Universitat de Barcelona). Especialitzat en la recerca sobre suports de captació cinematogràfica, col·labora i és membre del Grup de Recerca reconegut "Laboratori de Mitjans Interactius" –LMI- de la Universitat de Barcelona. Ha participat en diferents projectes de caràcter nacional i internacional en l'àmbit de la recerca sobre e-learning i audiovisual. Compagina la seva activitat docent i de recerca amb la de tècnic en la indústria cinematogràfica i audiovisual, especialment en el departament de càmera i il·luminació.

Edició

Tomás Suárez

Muntador y Postproductor de documentals, films, videoclips i publicitat. Graduat per la ESCAC al 2006. Entre les seves obres figuren els muntatges dels documentals 'Primavera', de Guillermo Carreras-Candi i Emilio Guerra, 'Through Me' d’Andrea Lamount, 'El día que murió Gracia Imperio' de Francesc Betriu, 'Goya’. El secreto de la sombra' de David Mauas, 'Mónica del Raval' de Francesc Betriu, 'Cinemacat.cat' d’Antoni Verdaguer i Solé Barberà. Compromís i Humanitat' de Lluís Bernat.; videoclips com 'Dónde' de Pablo López per a Fitzcarraldo Films o 'Mix de ti y de mi' del cantant Fon Román; Publicitat com la campanya mundial de 'Chevrolet' de l’any 2012; óperas com 'Ariane et Barbe-Bleue' de Paul Dukas, 'Carmen' de Richard Strauss, 'Cavallería Rusticana' i 'Pagliacci' de Ruggero Leoncavallo; curtmetratges como 'Crece' de Laura Calabia o 'Reality' de Kim Gázkez. També ha participat en films com 'XP3D' de Sergi Vizcaíno, 'Eva' de Kike Maíllo, 'Los ojos de Julia' de Guillem Morales, 'Los condenados' de Isaki Lakuesta o 'Nadar' de Carla Subirana.

Pau Bacardit

Graduat Superior a la ESCAC en l'especialitat d'edició cinematogràfica. Durant els últims deu anys de vida professional ha editat més de 10 documentals entre els quals destaquen "Loquillo, leyenda urbana", "Cuchíbiri, cuchíbiri! La rumba de Peret" o "Rumba Tres: De ida y vuelta" i ha treballat al món de la publicitat per a marques com Puig, Carolina Herrera, Nina Ricci, Jean Paul Gaultier o Paco Rabanne, entre moltes altres. En l'actualitat combina el seu treball com a editor i productor amb diversos cursos com a docent a l'ESCAC, la UAB o l'escola de disseny IDEP.

Ignasi Rubio

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la URL i Graduat Superior en Art Electrònic i Disseny Digital per la ESDI. La seva experiència s’emmarca dins del món de la docència i el professional. Com a docent: Trainer oficial de Final Cut X i Motion, professor de Cicles Formatius de Grau Superior de “Realització de projectes audiovisuals i espectacles”, “Il·luminació, captació i tractament de la imatge”, “Animació 3D, Videojocs i entorns interactius” i professor en el Grau Universitari de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus. Es dedica de forma professional a l’edició i postproducció audiovisual dins del sector televisiu  (La Fábrica de la Tele, El Terrat i laSexta) i artístic (SofaExperience, Mercat de les Flors, CCCB, entre altres).

VFX i Grafisme

David Minguillón

Graduat en disseny comunicatiu per la Glyndwr University de Gal·les, centra els seus estudis en l'animació cursant el màster d'aquesta disciplina artística a la universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Interessat en la història de l'animació, l'animació independent i la producció de petit format, comença a treballar a TecnoCampus on s'estableix com a professor de l'àrea d'animació i efectes del Grau en Mitjans Audiovisuals, i és responsable de les assignatures relacionades amb softwares com 3DMax, Maya, Mudbox, Nuke i After Effects.

Ramón Rosa

Graduat en Mitjans Audiovisuals per la UPC i amb un bachelor en animació i VFX per la Glyndwr University, es dedica de forma professional a la composició d’efectes visuals com a operador de Nuke a Onirikal Studio  combinat amb la supervisió de VFX a rodatges de ficció i publicitat.La seva filmografia inclou pel·lícules com “Project Lazarus” (Mateo Gil, 2016), “Rumbos” (Manuela Moreno) o“Summer Camp” (Alberto Marini), curtmetratges com “Graffiti” (Lluís Quilez, 2015. Guanyador del Méliès de plata a Sitges 2015) o “The Fisherman” (Alejandro Suárez, 2015) i l’últim videoclip de Robe Iniesta (Extremoduro) “Ruptura Leve”. També ha treballat al món publicitari per marques com Decathlon, Zopo Mobile o ElRow.

Correcció de color

Victor Casasola

Llicenciat en filosofia (Universidad de Salamanca: 2001-2002), llicenciat en Comunicació Audiovisual (Universidad de Salamanca: 2002-2004), graduat en direcció fotogràfica (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya: 2007-2011) i màster en aplicacions multimèdia (UOC: cursant). Treballa com a DIT (Digital Image Technician) per a publicitat i cinema així com a director de fotografia.Algunes de les seves feines com a DIT per a cinema i publicitat son: Spot T-Systems Germany; Mamma Team 2014, Spot Guaranna Neymar Brasil; Story Productions 2014, Spot Lessieur France; Mandarinfilms, 2014, Spot Shakira Perfum; Propaganda 2013, Phantom op. LYDL Poland; GPD Films 2013, spot Audi Land of Quattro; Mamma Team 2013, spot Zara Kids; Mamma Team 2013, Phantom op. Adidas Messi, Palma Pictures 2013, spot Hyundai World Cup 2014, Mamma Team 2013, llargmetratge La Isla Mínima, ATIPICA, Antena 3 FILMS 2013, spot Yellow Pages Italy, Vivi Films, 2013.

So

Ángel Valverde

Estudis en Berklee College of Music (BOSTON, Mass.) de música moderna, composició i arranjaments, aplicats especialment en els àrees de Film Scoring (composició per a films i audiovisuals), Jingle Writing (composició de música publicitària, sintonias) i SongWriting (composició de cançons). També estudis de producció i enregistrament en estudis d'enregistrament, síntesi, entorns MIDI i tecnologia musical.  Experiència professional com a compositor i productor musical de diversos projectes discogràfics, musicals i tècnic de so en estudis de Barcelona (música i post-producció), assessor tècnic en configuració i disseny d'estudis digitals i muntatges teatrals (La Cubana, El musical + petit, Dagoll Dagom..). Col·laboracions amb els compositors Joan Vives, Joan Albert Amargós, Roque Baños, Albert Guinovart, Alex Martínez, Alberto Garcia Demestres. Apple Distinguished Educator, Consultor en implementació de dispositius mòbils en educació Apple Pro Specialist, especialista i demostrador de la línia de productes per a la producció musical professional. Formador de ProTools certificat per Avid.

Dr. Jordi Roquer

Doctor en Art i Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Musicologia per l'ESMUC i Màster en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.  És professor de Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i de Mitjans Audiovisuals al TecnoCampus Mataró. També imparteix docència en el Màster de Musicologia de la UAB. Combina la seva tasca com a investigador i docent amb l’activitat com a músic i/o productor musical, àmbit en el que ha editat una vintena de discos entre treballs per a artistes de pop (El Tercer Hombre, Manu Guix, Macaco, Nubla) teatre musical (Grease, Què, Little Shop of Horrors, Hair) o cinema (Trash, La Llegenda de l’Innombrable, Montreal). És formador de ProTools certificat per Avid.

Treball Final de Màster

Anna Tarragó

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster de Ficció en Cinema i TV especialitat en guió i producció a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull); Postgrau de Gestió Cultural i Producció d'Esdeveniments en viu a la Universitat de Barcelona. És professora de Mètodes d'Investigació en Comunicació a la Universitat de Barcelona; Professora de les assignatures de Projecte i Difusió Audiovisual Multiplataforma, i del Postgrau de Projectes Transmèdia a Tecnocampus. Ha treballat i col·laborat a mitjans de comunicació com RTVE, Catalunya Ràdio, la COM i Ona Catalana; ha treballat onze anys com a Media Rights Aquisitor al Grup Planeta.

Treball Final de Màster (tutors)

Dr. Rafael Suárez

Dr. Jordi Roquer

Dr. Alex del Olmo

Prof. David Minguillón

Prof. Ángel Valverde

Prof. Ignasi Rubio

Prof. Ramón Rosa

Prof. Anna Tarragó

Prof. Pau Bacardit

 

Organitzat per: 

  

 

SOFTWARE UTILITZAT: 

          Resultado de imagen de pr photoshop

 

  Resultado de imagen de speedgrade logo