Inspira el teu Treball de Recerca

 • 1
  Prototipatge - FabLab
  Com a novetat, aquest curs posa en marxa espais de prototipatge perquè els nois i noies amb vocació tecnològica puguin dur a terme els seus projectes, tant si són un treball de recerca com un projecte emprenedor. Hi rebran assessorament sobre el model de negoci i també sobre el desenvolupament del seu “mínim producte viable” o senzillament el seu projecte personal.
  Entrar en el programa de prototipatge donarà dret a fer ús de les instal·lacions i els equipaments (impressió 3D, soldadors, software...)
  Dia i hora a convenir - Durada de 3h - Batxillerat - Màxim 25 alumnes
 • 2
  Assessorament per als Treballs de Recerca

  Descripció: El Tecnocampus posa a la disposició dels alumnes els seus professionals, experts en determinats àmbits de coneixement , per tal d’orientar el contingut dels seus treballs i oferir noves fonts d’informació per  a la recerca. Aquesta activitat es individual per als estudiants que ho requereixin. 

  Objectius: Activitat orientada a acompanyar els alumnes de 1r i 2n de batxillerat en l’elaboració del Treball de Recerca

  Dia i hora a convenir - Tracte personalitzat - Batxillerat

 • 3
  Xnergic Campus
  Xnergic és una iniciativa del TecnoCampus per contribuir a despertar vocacions tecnològiques entre els alumnes de secundaria, batxillerat i clicles. Inicialment treballa mitjançant la robòtica i la programació de videojocs, com a eines per descobrir la tecnologia des d’una perspectiva de lleure.
  Activitats principals:
  · Campus. Activitat concentrada en períodes de vacances escolars (estiu, Nadal, Setmana Santa).
   
  ESO, Batxillerat i Cicles Formatius