titulo

Notícies destacades

image
Com pot beneficiar les empreses la tecnologia 'blockchain'?
El passat 20 de juny el TecnoCampus va dur a terme una sessió informativa i un workshop amb l'objectiu de donar a conèixer a les empreses les funcions d'aquesta tecnologia i els seus avantatges.La (...)

Llegir més
image
L'acceleradora d’start-ups del sector salut obre la segona convocatòria, destinada a start-ups de dispositius mèdics
El TecnoCampus i Foundingers Group posen en marxa la segona convocatòria de l'acceleradora de start-ups Kenko Health Accelerator, oberta fins al proper 16 de juliol, que pretén detectar projectes de (...)

Llegir més
image
Experiència positiva de Sigma Industrial Precision en el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ
El passat 20 de juny va tenir lloc el Fòrum d’Inversió que organitza anualment ACCIÓ, en el qual es van presentar les 21 start-ups finalistes d’aquest 2018. Una d’elles va ser (...)

Llegir més
image
Namaka rep una menció especial a la millor revista a la Nit de les Revistes 2018
La revista Namaka, editada per l'empresa del mateix nom ubicada al TecnoCampus, ha rebut una menció especial a la Nit de les Revistes organitzada per l’Associació de Publicacions (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
After Work el 12 de juliol amb Palobiofarma
image
After Work BBQ, el proper 19 de juliol
image
18 de juliol: Business Corner amb S2CXConsulting
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS