titulo

Notícies destacades

image
S’obre la convocatòria de la 19a edició dels premis Creatic a l’emprenedoria, que promouen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró
El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró han obert la 19a convocatòria dels Premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors relacionats amb la tecnologia i la innovació. Respecte a (...)

Llegir més
image
Braingaze participa en una fira a Hong Kong per accedir a l’ecosistema tecnològic asiàtic
L’empresa Braingaze, ubicada al Tecnocampus, ha estat una de les deu start-ups seleccionades en una missió d’ACCIÓ a través de l’oficina de Hong Kong perquè les empreses (...)

Llegir més
image
Innovem crea un sistema que millora la rehabilitació després d’accidents
Innovem, empresa ubicada al parc empresarial del TecnoCampus, ha desenvolupat DeltaQon, un sistema d’anàlisis de moviment que es basa en sensors inercials. Aquest sistema permet millorar l'efectivitat (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Nuclis I+D InternacionalsObjecte del finançament:Finançar projectes d’investigació industrial i desenvolupament experimental internacionalsentre com a mínim una empresa de Catalunya i (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Convocatòria Horizon 2020: Instrumento PYMEL’instrument PIME forma part del programa Horizon 2020. És un fons permanent obert amb quatre períodes específics d’accés (...)

Llegir més

AGENDA

image
Activitats al TecnoCampus
image
Altres activitats d'interès

VEURE'N MÉS