NOU SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL

  • Saps de què t’agradaria fer pràctiques o treballar en un futur?
  • Coneixes els teus punts forts i febles? El teu currículum i carta de presentació reflexa el millor de tu?
  • Saps quins son els perfils laborals que més demanden les empreses?
  • Vols buscar feina o pràctiques a l’estranger?

Si no has pogut donar resposta a totes aquestes preguntes o tens algun dubte, des del nou servei gratuït d’Orientació Laboral, que impulsa el departament de Carreres Professionals, et podrem ajudar.  

Les sessions ens desenvoluparan en entrevistes individuals de màxim 60 minuts. Cada estudiant o graduat podrà sol·licitar un màxim de 3 assessoraments per curs. 

En cas d’estar interessat, envia un correu electrònic per demanar hora a talent@tecnocampus.cat explicant  breument el motiu de la consulta.

CONFIRMACIÓ DE LES SESSIONS

Una  vegada sol·licitada l'entrevista, rebràs un email de confirmació de cita que hauràs de contestar en la major brevetat possible. En cas de que no ens ho confirmis, entendrem que la reserva queda anul·lada i procedirem a cancel·lar-la.

Si necessites anul·lar, ho hauràs de comunicar abans de 48 hores de la sessió. 

En cas d’anul·lar desprès dels terminis establerts, no es podrà programar una nova sessió fins al següent trimestre acadèmic.

IMPORTANT! Per tal de que la sessió sigui més efectiva cal que portis una proposta del teu CV i carta de presentació.

Si necessites que et resolguem dubtes més concrets relacionats amb recursos de recerca feina,  et donarem assessorament en format entrevista exprés de 10 minuts en l’horari d’atenció del Servei de Carreres Professionals de 12h a 14h, de dilluns a divendres.

 

Descobreix la resta dels nostres serveis

SERVEIS