QUÈ ÉS EL WEEKEND CHALLENGE?
"El 2 i 3 de desembre t'espera un intens cap de setmana on tu i altres joves universitaris/ries de Tecnocampus compartireu idees de negoci, formareu equips, creareu productes i adquirireu experiència emprenedora."

El WeekEnd Challenge segueix la Metodologia Lombard desenvolupada per l’Imagine Creativity Center del Silicon Valley de Califòrnia validada en més de 150 projectes. Es tracta d’una metodologia de 4 fases basada en Design Thinking i Design Doing.

QUI POT PARTICIPAR-HI?

  • Universitaris/ies de Tecnocampus amb inquietuds emprenedores
  • Que vulguin aprendre a generar projectes empresarials
  • Que tinguin una idea de negoci i vulguin testejar-la i treballar en equip

METODOLOGIA

Us espera un cap de setmana non stop on gràcies a una Master Class d'Innovació Disruptiva es començarà a treballar en equips amb les idees aportades pels propis participants.

A partir de la configuració dels equips, tot el dissabte, durant la mig matí i tota la tarda, es treballa per transformar les idees en propostes de valor mitjançant dinàmiques d'ideació, acabant amb les dues primeres fases finalitzades (reformulació del problema i generació d'idees) del Mètode Lombard.

El diumenge al matí es reprèn el treball de l'anterior dia i després de la fase 3 de desenvolupament del prototip, acaba el Weekend Challenge amb la quarta fase de comunicació.

 

EL PROGRAMA

Tots els equips rebran l'assessorament de mentors especialistes i tècnics en màrqueting i tecnologia, així com les recomanacions d'experts en innovació, d'empresaris i emprenedors amb experiència que li donen un toc de realisme a la proposta de model de negoci com Xavier Verdaguer.

El tribunal seleccionarà la millor iniciativa treballada. Els guanyadors gaudiran d’un gran premi que coneixeràs el mateix cap de setmana.

I tots aquells que vulguin podran continuar treballant el seu projecte amb el suport de la pre-incubadora.

Si vols saber més informació sobre el programa i els timings ves a l'agenda (en el menú lateral de la dreta). 

Participa al Weekend Challenge. Accepta el repte!

Inscripcions

TENS ALGUN DUBTE?

CONTACTA

 

 

Amb la col·laboració de:

Amb el patrocini  de: