Prepara’t per exportar! Tens un producte o servei amb potencial internacional? Ara és el moment!
Assessorament en comerç internacional
55h d’assessorament amb experts en internacionalització amb visió estratègica empresarial i coneixement pràctic i operatiu dels mercats exteriors.
Assessorament en màrqueting digital
20 hores de suport per part d'un assessor en màrqueting digital internacional per reforçar l'estratègia de màrqueting a internet i xarxes socials.
Pistes d’aterratge exclusives
Xarxa exclusiva de parcs tecnològics internacionals que amb el seu profund coneixement de l’ecosistema local i la seva vinculació amb el teixit empresarial, t’ajudaran a obrir mercat al seu país.
Programa a mida i assistència tècnica en viatge
Personalitza el programa. Viatja acompanyat d’un consultor sènior que et facilitarà les reunions amb els teus potencials partners.
Becari/becària a mitja jornada
Pots disposar d'un estudiant en pràctiques, amb bonificació, de comerç internacional que doni suport operatiu a les tasques del programa (20h setmanals).
Postprograma
Durant els següents 6 mesos a la finalització del programa pots gaudir d'un seguiment per poder continuar executant el teu pla de promoció internacional.

El programa Go Global del TecnoCampus t’ajudarà a introduir-te o créixer en nous mercats amb l’acompanyament de consultors experts en internacionalització.

El Go Global Program és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses del territori a nivell internacional.

Té com a objectiu acompanyar i donar suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica i promoció internacional i sortida als mercats internacionals.

 

Testimonis de dos participants del programa Go Global 2018

 

 

ADREÇAT A PIMES I START-UPS DEL TERRITORI AMB PRODUCTE O SERVEI EXPORTABLE

A empreses del territori, i en particular del Tecnocampus, que tinguin un producte o servei  exportable, amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa.

El programa també dóna cabuda a start-ups que hagin superat la validació del seu producte o servei al mercat i que tinguin una orientació global.

Aquest programa pot disposar d'una bonificació parcial del 60% per les empreses del Maresme. 

Inscripcions: Fins al 25 d'abril

Selecció de les empreses: Del 26 al 30 d'abril

Comunicació a les empreses: 3 de maig

Inici activitats: 6 de maig

Convocatòria oberta fins al 12 d'abril 2019

PRESENTA-T'HI

Amb el suport de :