Prepara’t per exportar! Tens un producte o servei amb potencial internacional? Ara és el moment!
Assessorament en comerç internacional Assessorament en màrqueting digital Pistes d’aterratge exclusives Programa a mida i assistència tècnica en viatge
50 hores d’assessorament amb un expert en internacionalització amb visió estratègica empresarial i coneixement pràctic i operatiu dels mercats exteriors. Suport per part d'un assessor en màrqueting digital internacional per reforçar l'estratègia de màrqueting a internet i xarxes socials.  Xarxa exclusiva de parcs tecnològics internacionals que amb el seu profund coneixement de l’ecosistema local i la seva vinculació amb el teixit empresarial, t’ajudaran a obrir mercat al seu país. Personalitza el programa. Viatja acompanyat d’un consultor sènior que et facilitarà les reunions amb els teus potencials partners.

El programa Go Global del TecnoCampus t’ajudarà a introduir-te o créixer en nous mercats amb l’acompanyament de consultors experts en internacionalització.

El Go Global Program és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses del territori a nivell internacional.

Té com a objectiu acompanyar i donar suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica i promoció internacional i sortida als mercats internacionals.

ADREÇAT A PIMES I START-UPS DEL TERRITORI AMB PRODUCTE O SERVEI EXPORTABLE

A empreses del territori, i en particular del Tecnocampus, que tinguin un producte o servei  exportable, amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa.

El programa també dóna cabuda a start-ups que hagin superat la validació del seu producte o servei al mercat i que tinguin una orientació global.

Inscripcions: Fins el 29 de juny

Selecció de les empreses: Del 2 al 6 de juliol

Comunicació a les empreses: Del 9 al 11 de juliol

Inici activitats: 12 de juliol

Convocatòria oberta fins al 29 de juny

PRESENTA-T'HI

Amb el suport de :