CONVOCATÒRIA EXTRAORDINARIA OCTUBRE 2017-18

Si vols marxar el curs vinent a estudiar fora però no vas obtenir una plaça a la última convocatòria o encara no ho tenies massa clar, ara tens una última oportunitat. De 9 al 12 d’octubre obrim una nova convocatòria per marxar a estudiar a l’estranger a partir del segon trimestre del curs 2017-2018 a una de les places que queden vacants. Brasil, Regne Unit, Estats Units i Holanda són algunes de les destinacions encara disponibles!

Per poder participar en aquesta convocatòria has d'estar matriculat de 3r curs al 2017-18, i no tenir cap assignatura de 1r curs suspesa.

Et recordem que un dels altres requisits és certificar el nivell B2 de l'idioma de docència en el moment de fer la sol·licitud.

En cas que necessitis obtenir el certificat B2 d’anglès, tens temps fins al setembre. En aquest sentit, des del TecnoCampus aquest estiu oferim cursos intensius d’anglès del 5 al 25 de juliol. El període de matriculació és del 26 al 30 de juny i si ets estudiant de primer, segon o tercer curs de grau pots sol·licitar un ajut del programa PARLA3 per aconseguir un descompte en la matrícula del curs. Marxar a l’estranger pot ser una de les experiències més enriquidores que viuràs com a estudiant, tant des del punt de vista acadèmic com personal.

Apunta-t'hi!

LLISTAT DE PLACES PER A LA CONVOCATÒRIA D'OCTUBRE

TecnoCampus aposta fort per la internacionalització, el seu objectiu estratègic és afavorir la mobilitat de la comunitat universitària oferint oportunitats que contribueixin a millorar les seves carreres professionals.

La internacionalització es tradueix en capacitar als nostres professors, estudiants i personal per desenvolupar-se professionalment en un entorn global, a través dels intercanvis de mobilitat, la millora de competències lingüístiques i la implementació de projectes conjunts amb universitats d'arreu del món.
 

A més, TecnoCampus vol esdevenir un centre d'atracció de talent internacional, tant en els programes de Grau i Postgrau, com en alguns programes específics creats especialment per a la comunitat internacional.