CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA OCTUBRE 2017-18

Si vols marxar aquest curs a estudiar fora però no vas obtenir una plaça a la última convocatòria o encara no ho tenies massa clar, ara tens una última oportunitat. Del 9 al 12 d’octubre obrim una nova convocatòria per marxar a estudiar a l’estranger a partir del segon trimestre del curs 2017-2018 a una de les places que queden vacants. Brasil, Regne Unit, Estats Units i Holanda són algunes de les destinacions encara disponibles!

Per poder participar en aquesta convocatòria has d'estar matriculat de 3r curs al 2017-18, i no tenir cap assignatura de 1r curs suspesa.

Et recordem que un dels altres requisits és certificar el nivell B2 de l'idioma de docència en el moment de fer la sol·licitud.

La sol·licitud es pot fer de forma online. Podràs fer-ho des de l’eCampus, de dues maneres diferents:


1. eCampus > Expedient UPF > accedir amb les teves credencials normals > Gestions de Relacions Internacionals > Sol·licitud de intercanvi OUTGOING


2. eCampus > Aula virtual > Serveis estudiant > Expedient Sigma > entrar amb les teves credencials normals > Gestions de Relacions Internacionals > Sol·licitud de intercanvi OUTGOING
 

Apunta-t'hi!

LLISTAT DE PLACES PER A LA CONVOCATÒRIA D'OCTUBRE

TecnoCampus aposta fort per la internacionalització, el seu objectiu estratègic és afavorir la mobilitat de la comunitat universitària oferint oportunitats que contribueixin a millorar les seves carreres professionals.

La internacionalització es tradueix en capacitar als nostres professors, estudiants i personal per desenvolupar-se professionalment en un entorn global, a través dels intercanvis de mobilitat, la millora de competències lingüístiques i la implementació de projectes conjunts amb universitats d'arreu del món.
 

A més, TecnoCampus vol esdevenir un centre d'atracció de talent internacional, tant en els programes de Grau i Postgrau, com en alguns programes específics creats especialment per a la comunitat internacional.