A continuació trobaràs la informació de totes les beques disponibles per aquells estudiants que volgueu participar en un programa de mobilitat internacional:

En la convocatòria de beques 2020-21 la beca de la UE (Erasmus+), cobreix una estada de màxim 7 mesos

*En cas que el pressupost adjudicat pel SEPIE així ho permeti, s'ampliarà l'import assignat de la beca.  

 

Els imports de les beques seran els següents:

 • Grup 1 (300€/mes): Dinamarca, Finlàndia, Irlanda, Islàndia, Luxemburg, Liechtenstein, Noruega, Regne Unit i Suècia
 • Grup 2 (250€/mes): Alemanya, Àustria, Bèlgica, Xipre, França, Grècia, Itàlia, Malta, Països Baixos i Portugal
 • Grup 3 (200€/mes): Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Estònia, Eslovènia, Hongria, Letònia, Lituània,  Macedònia del Nord, Polònia, Romania, República Txeca, Sèrbia i Turquia


*Els alumnes que durant el curs 2020-21 siguin beneficiaris de la beca general del Ministeri rebran un ajut extra de 200€/mes. 

Per tal de rebre la beca no heu de presentar cap sol·licitud extra, amb l'acceptació de la plaça TecnoCampus farà la sol·licitud en el vostre nom. Recordeu que és obligatori presentar en els terminis establerts la documentació sol·licitada per tal de rebre el pagament.

Si ets adjudicatari/a d'una plaça d'intercanvi en una universitat participant del programa Erasmus+, pots optar a aquest ajut.

A través d’aquest programa de beques el Banc de Santander complementa el programa Erasmus+ 

Imports dels ajuts:

 • 2 beques de 2.000€ per estudiants Erasmus+ que tinguin els millors expedients acadèmics i que hagin rebut el curs anterior una beca general del MECD o tinguin un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
 • 40 beques de 500€ pels estudiants amb millors expedients acadèmics, donant prioritat a qui ha rebut una beca general del MECD durant el curs 20/21 o que tinguin un grau reconegut de discapacitat igual o superior al 33%.

Requisits

 • Ser estudiant d'un grau oficial tant de la UPF com dels seus centres adscrits.
 • Haver estat seleccionat/ada com a estudiant d'intercanvi per al curs 2021/2022 en una universitat participant del programa Erasmus.
 • Disposar d'una nota mitjana de participació en la convocatòria ordinària de mobilitat internacional 2021-22 igual o superior a 6.5 (6 per les enginyeries).
 • L'estada de mobilitat acadèmica concedida ha de ser de 3 mesos com a mínim.

Com i quan s'ha de sol·licitar

Els/les estudiants elegibles s'han d'inscriure al portal de beques del Santander, abans del 15 de març de 2021 per optar a la beca.

Aquest ajut és compatible amb altres beques.

Termini: El termini de presentació és d’un mes a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Import*: 200 euros mensuals d'acord amb la durada de l'estada (màxim sis mesos).

 • Sol·licita la beca aquí
 • Consulta els criteris d'acceptació aquí

* Import provisional. Pendent de la publicació de l'import del curs 2020-21

Les beques tenen per objectiu sufragar parcialment les despeses dels estudiants beneficiaris de places d’intercanvi i mobilitat durant la seva estada en universitats amb les quals el TecnoCampus tingui signats convenis bilaterals fora d'Europa.

L'import total a repartir és de 10.000 euros esponsoritzats per Sabadell Consumer Finance (SAU) i TecnoCampus. 

Bases de la convocatòria 2020-21

 

 

En Mobilitat Erasmus per a pràctiques en empresa hi ha un màxim de 3 mesos (no acumulables als anteriors). Els ajuts són:

 • Grup 1: 400€/mes
 • Grup 2: 350€/mes
 • Grup 3: 300€/mes

Clica aquí per a més informació

Ajudes addicionals

Beques generals

Obrir enllaç

Beques ARGO

Obrir Enllaç

Recruiting Erasmus

Obrir enllaç