Funcionament de les convocatòries de mobilitat internacional

A través de les convocatòries de mobilitat internacional, TecnoCampus adjudica cada any les places de mobilitat disponibles per al següent curs acadèmic per fer estades convalidables a través dels diversos programes d'intercanvi. A continuació destaquem els punts principals de la convocatòria. 

La selecció es portarà a terme en règim de concurrència competitiva, de conformitat amb els criteris de valoració de les sol·licituds següents:

 1. Nota mitjana de l’expedient que l’estudiant té obert en el moment de fer la seva sol·licitud. Aquesta nota mitjana es calcula sobre una escala de 0 a 10.
 2. En cas d’empat tindrà preferència l’estudiant amb més crèdits superats.

Les places s’assignaran per ordre de nota mitjana i el compliment dels requisits de cada plaça. El procediment d'adjudicació funciona de la següent manera:

 1. Sol·licita les teves preferències de destinació (fins a 5 opcions).
 2. Consulta online la pre-assignació de les places. En aquest moment podeu desistir de la vostra participació a la convocatòria, si ho creieu oportú. Les places que siguin alliberades s’assignaran de forma automàtica, tenint en compte la nota mitjana i l’ordre de preferència de l’estudiant.
 3. Consulta l’assignació provisional de places. Pots decidir entre acceptar o no acceptar (no acceptar implica que finalment no t'interessa marxar d'intercanvi).
 4. Si no has obtingut plaça, o estàs en situació de participació condicionada, podràs participar en el procés de reassignació (d'acord amb les places que hagin quedat vacants).
 5. Consulta l'assignació definitiva de places.

Els estudiants que ja hagin gaudit d’una mobilitat així com els estudiants que han renunciat a la plaça atorgada a la convocatòria anterior sense causa de força major degudament acreditada, podran participar en aquesta convocatòria amb les restriccions previstes. 

L’adjudicació de les places de mobilitat es fa sota els principis de concurrència i igualtat, amb aplicació de les regles següents:

 • Si un estudiant ja ha estat beneficiari d’una plaça de mobilitat internacional i vol fer-ne una segona en el marc de la mateixa podrà optar només a les places vacants en el tràmit de reassignació. L’estudiant pot realitzar un màxim d’estada de 12 mesos per cicle d'estudi.
 • Si un estudiant ha renunciat a la plaça atorgada a la convocatòria anterior sense causa de força major degudament acreditada, podrà optar només a les places vacants durant el procés de reassignació.

Per a poder optar a les places i ajuts d’aquesta convocatòria, es verificarà el compliment dels següents requisits a data de tancament del període de sol·licitud:

a) Estar matriculat al Tecnocampus durant el curs 2023 en un dels graus.

b) Tenir un mínim de 60 ECTS superats. 

c) Per al programa Erasmus+: tenir la nacionalitat d’un dels Estats participants dins el programa o, en el cas de tenir-la de tercers països, acreditar que s’està en possessió d'un permís vàlid per a residir a Espanya durant el període de realització de la mobilitat.

d) Acreditar el coneixement de la llengua de la docència en la universitat de destinació per assegurar l’aprofitament de l’estada, segons el nivell que estableixen els requisits de cada programa i la plaça en qüestió.

Acreditació d’idiomes
Només s’acceptaran certificats oficials d’acord amb la taula de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca) per la convocatòria MOBINT, entre els quals, la prova certificadora de competència lingüística (PCCL) de la UPF o les corresponents de la UPC

A través de SIGMA dins del període establert.

Convocatòria 2024-2025

Novembre: aquest mes és la teva oportunitat per informar-te sobre mobilitat internacional!

A través de les convocatòries de mobilitat internacional, el Tecnocampus adjudica cada any les places de mobilitat disponibles per al següent curs acadèmic per fer estades internacionals a través dels diversos programes d'intercanvi Erasmus+ amb universitats europees, Convenis bilaterals amb universitats a la resta del món i Study Abroad amb tres universitats d'Estats Units, Canadà i Austràlia.

Cada any més de 100 estudiants TecnoCampus realitzen una estada de mobilitat internacional, vols ser un dels estudiants del pròxim curs 2024-2025? Informa't i sol·licita la teva plaça al Novembre.

Sessions informatives

6 de novembre, 14:15h: Sessió informativa Tecnologia i Industries Culturals 

7 de novembre, 14:15h: Sessió informativa Salut 

8 de novembre, 14:15h: Sessió informativa d'Empresa

Study Abroad - Vols estudiar a Canadà, Austràlia o als Estats Units?

El proper Dimarts 14 de Novembre a les 14h oferim una sessió Online de la mà de "The International Student Office", l'oficina europea que gestiona l'accés a aquestes universitats.

Si t'agradaria estudiar a universitats com International College of Management of Sydney (Austràlia), Vancouver Island University (Canadà) o CityU Seattle (EUA), aquesta sessió informativa et facilitarà informació sobre els requeriments, procés d'accés, preus, allotjament, visat...

Apunta't a les sessions Apunta't a Study Abroad

Certifica el teu nivell d'anglès

Si necessites certificar el teu nivell d'anglès per poder sol·licitar una plaça de mobilitat, el proper 10 de novembre tens l'oportunitat de fer-ho amb una prova que tindrà lloc de forma presencial a UPF. Tens tota la informació sobre la prova aquí

Si has cursat algunes de les assignatures obligatòries de Llengua estrangera I, II o III dins del Grau o bé a través del servei d'Aula Oberta d'Idiomes pots demanar la tramitació de certificats oficials d'Idiomes cursats fins el 27 de novembre.

*Acreditació d’idiomes
Només s’acceptaran certificats oficials d’acord amb la taula de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca) per la convocatòria MOBINT, entre els quals, la prova certificadora de competència lingüística (PCCL) de la UPF o les corresponents de la UPC

Prova anglès Demana el teu certificat

Assessora't

Si encara tens dubtes sobre la teva sol·licitud de mobilitat pots programar una entrevista personal del 13 al 20 de novembre (o si tens més amics que esteu en la mateixa situació, es pot fer una sessió grupal) a través de zoom o presencial amb la Oficina de Relacions Internacionals. 

Demana la teva cita enviant mail a rrii@tecnocampus.cat.

Sol·licita la teva plaça del 21 al 27 de novembre fent servir la guia

Per qualsevol dubte podeu contactar amb rrii@tecnocampus.cat.

Quines destinacions ofereixen els meus estudis?

Convocatòria 2024-25. Els llistats es poden veure modificats. (Última actualització: 13/11/2023)

La teva sol·licitud

A partir d’avui pots consultar a través d’aquest link, si tens una plaça pre-assignada. Tens fins Dimecres 28 de febrer a les 10:00h per acceptar o no la plaçaDins de “Gestions de Relacions Internacionals” que trobaràs al menú desplegable de l’esquerra i entra a “Sol·licitud de intercanvi OUTGOING”. A les opcionsd’acceptació mitjançant el botó “Estat” situat al costat de la descripció de la plaça assignada.

 

Hi ha dues opcions:

“Acceptar” la plaça a través del formulari de sol·licitud de l’aplicatiu online. Si acceptes se’tconcedeix definitivament la plaça.

“No acceptar” s’entén que renuncies a la plaçaatorgada. 

 

Els estudiants que en el termini fixat no facin res s’entendrà que hi renuncien a la mobilitat.

De l’6 al 12 de Febrer, si ets estudiant del TecnoCampus tens una última oportunitat per sol·licitar una plaça de mobilitat per cursar estudis a l’estranger el curs 2023-2024.

 • QUI?

- estudiants que no han sol·licitat plaça en el primer període de convocatòria

-estudiants que hagin fet una mobilitat anteriorment, o que hagin renunciat a una plaça assignada en convocatòries de cursos anteriors

-estudiants que estan en llista d’espera (no els ha estat assignada cap plaça en 1ª convocatòria) tenen l’opció de canviar les seves preferències

*Recorda que els requisits són els mateixos: has de tenir 60 crèdits aprovats en el moment de fer la teva sol·licitud i adjuntar el certificat de nivell d’idioma de docència requerit segons la destinació

 • QUAN?

-Sol·licitud de l’6 al 12 de febrer (fins les 23:59)

 • COM?

- Pots presentar la sol·licitud aquí. Accedeix amb les teves credencials habituals i clica a: Gestions de Relacions Internacionals > Sol·licitud d’intercanvi outgoing.

- Podràs escollir fins a tres universitats (per ordre de preferència). El llistat d’universitats només mostrarà aquelles destinacions disponibles segons el grau i curs que estàs estudiant.

- Marca el període de preferència d’estada (1r semestre, 2n semestre o curs complet).

*No oblidis adjuntar el certificat del nivell d’idioma de docència, excepte per a places que són en castellà (en format PDF).

>Pots descarregar-te la guia de com sol·licitar una plaça

Ja teniu disponible les places vacants disponibles a les quals podreu optar a la repesca. Podreu fer la sol·licitud del 6 al 12 de febrer.

T‘informem que a partir d’avui pots consultar a través d’aquest link, la universitat que definitivament se t’ha assignat. 

Tens fins Dimecres 20 de Desembre a les 23:59h per acceptar o no la plaça

En el document adjunt trobaràs com fer-ho.

Hi ha 3 opcions:

a) “Acceptar” la plaça a través del formulari de sol·licitud de l’aplicatiu online. Si acceptes se’t concedeix definitivament la plaça

b) “No acceptar” la plaça a través del formulari de sol·licitud de l’aplicatiu online. S’entén que renuncies a la plaça atorgada, però optes a les places vacants en la Repesca

c) "Renunciar” s’entén que renuncies a la plaça atorgada i no podràs optar a la Repesca. (Renuncies a la Mobilitat i el pròxim curs si vols tornar a participar al tenir una plaça assignada aniràs directament a la repesca) 

Els estudiants que en el termini fixat no facin res s’entendrà que hi renuncien a la mobilitat, tenint per tant els efectes mencionats a l’apartat c. 

Fins el 15 de desembre a les 10:00h, pots consultar si tens una plaça pre-assignada a l'eCampus, dins de "Gestions de Relacions Internacionals" que trobaràs al menú desplegable de l'esquerra i has d'entrar a "Sol·licitud d'intercanvi OUTGOING":

 

 • Si tens una plaça pre-assignada, el 15 de desembre a les 13:00h es publicarà el llistat provicional de places adjudicades i serà en aquell moment, quan podràs acceptar la teva plaça. (rebràs un correu)
 • Si no t'apareix cap universitat assignada és perquè has quedat en llista d'espera, no cal que facis res. Després del període de desistiments encara tens opció a obtenir una plaça, si ha quedat alliberada pels estudiants que desisteixin.
 • Si tens plaça però vols abandonar el procés de participació, podràs renunciar totalment a la mobilitat fins el 15 de desembre (10:00h) enviant-nos per email el document de renúncia. Si abandoneu ara el vostre procés de participació a la convocatòria, no estareu penalitzats si l'any vinent voleu sol·licitar un intercanvi. No s'acceptaran peticions fora de termini ni s'atendran fora d'aquest mitjà.

Període d'al·legacions i esmenes: Si la teva sol·licitud ha estat EXCLOSA, tens fins el Diumenge 10 de Desembre a les 23:59h per enviar-nos per correu (rrii@tecnocampus.cat) la documentació necessària per a passar-la a ADMESA.

No s'acceptaran peticions fora de termini.

Llistat definitiu places disponibles 2024-25

Tens algun dubte?