Universitat

Emprenedoria Universitària al TecnoCampus

Si t'interessa emprendre, crear la teva pròpia  startup, o intraprendre, ser l'empleat innovador que tothom vol, al TecnoCampus tenim més de 30 recursos per a tu, des de formació a finançament, des de les aules al Parc Empresarial.

Accedir

Comunitat emprenedora universitària

Suma't a la Comunitat Emprenedora del TecnoCampus Si vols conèixer més de tots els recursos que pots utilitzar i fer networking amb altres emprenedors(es) i intraprenedors(es) com tu, tens 3 opcions...

Accedir

Ets universitari i vols intraemprendre?

Si ets intraprenedor, tu vols convertir-te en un empleat innovador i aportar solucions creatives a l'equip d'algú més, per créixer i fer créixer una empresa, una startup, una cooperativa, una associació.

Accedir

Ets estudiant i vols emprendre?

Si ets emprenedor, tu tens una idea que t'apassiona i vols convertir-la en realitat, preparar-te, tastar-la al mercat i, si funciona, escalar-la. Tu vols crear la teva pròpia startup.

Accedir

Empresa

 

Emprèn:

Premis Creatic

Els premis Creatic són un estímul i una oportunitat per als millors projectes empresarials innovadors i/o tecnològics, i els ofereix suport financer, logístic i d’acceleració.

Accedir

Innoemprèn

InnoEmprèn és el programa d’alt rendiment que transforma la teva idea de negoci en un projecte d’empresa real, incorporant sostenibilitat com a avantatge competitiu a través de l'economia circular. 

Accedir

Incubadora del TecnoCampus

Posem al teu abast unes instal·lacions modernes i tecnològicament equipades , en un entorn empresarial dinàmic, on fer créixer el teu negoci. La Incubadora disposa de 21 oficines, dues sales de reunions, un espai vending i àrea de descans.

Accedir

 

Creix:

Reimagine Textile

És un programa d'alt rendiment i d'acompanyament en el procés de transformació d'idees de negoci del sector tèxtil i moda en projectes reals d'empresa, que està subvencionat per la Fundació TecnoCampus i la Diputació de Barcelona. 

Accedir

Programa Go Global

TecnoCampus ajuda les empreses a internacionalitzar-se amb el seu servei d'internacionalització Go Global.

Accedir

4YFN

El 4YFN és un esdeveniment referent internacional a l’ecosistema emprenedor, compartint  novament aquest any espai amb el Mobile World Congress, en un recinte firal on conviuran durant uns dies les empreses del futur, liderades per emprenedors i emprenedores amb gran talent i  creativitat.

Accedir

 

Busca finançament:

Ajuts i finançament

Consulta tots els ajuts i línies de finançament, estatal i europeu que pots optar per iniciar i/o fer créixer la teva empresa.

Accedir

Programa d'assessorament expert per l'accés a fons públics d'R+D+I

El programa d’assessorament expert per l’accés a fons públics d’R+D+I és un programa gratuït que té com a finalitat augmentar les seves possibilitats d’accedir a les línies d’ajuts dels fons Next Generation EU i als programes públics de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I).

Accedir

Club d'inversió TecnoCampus

TecnoCampus des dels seus inicis ha ofert serveis de suport a l'accés a la inversió privada per a startups i emprenedors.

Accedir

 

Forma't:

Programes de formació

Tecnocampus programa diferents activitats formatives per a l’adquisició dels coneixements i competències necessàries per liderar el teu projecte amb majors garanties d’èxit. 

Accedir