Tecnocampus apropa la internacionalització a les empreses amb els serveis Go Global

Agents-suport-internacional

 

TecnoCampus com agents de suport a la internacionalització de l'empresa catalana per part d'Acció des de 2020, presenta diferents serveis gratuïts a les empreses del territori que volen iniciar el seu camí a l'exportació.

Lany 2017 es presenta el programa GO GLOBAL com un programa per ajudar a les empreses del territori del Maresme a formar-se i millorar la seva estratègia exportadora.  

L’any 2020, la nostra activitat internacional no s'atura, i l'incorporem al catàleg de serveis permanents,  amb serveis  d’assessorament per part d’experts en comerç internacional, estratègic i operatiu; i de màrqueting digital internacional. Així com formacions i ponències sobre temàtiques variades, sempre vinculades al suport a la internacionalització. 

Aquest 2022, TecnoCampus rellança el programa. Estigueu pendents a les novetats que anirem penjant breument.

A més, per poder donar suport operatiu a les empreses que exporten, el TecnoCampus és membre de diverses xarxes internacionals de parcs empresarials , oferint la possibilitat de fer servir els serveis d’aterratge empresarial als parcs estrangers. 

Adreçat a Pimes i Start-ups del territori amb producte o servei exportable

A empreses del territori, i en particular del TecnoCampus, que tinguin un producte o servei exportable, amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa.

Els assessoraments també donen cabuda a Start-ups que hagin superat la validació del seu producte o servei al mercat i que tinguin una orientació global.

Aquests serveis poden disposar d’una bonificació parcial del 60% per les empreses del Maresme.

 

Aquest programa reb el suport de:

 Diputació de Barcelona

 

Quina àrea necessites reforçar?

 • DIAGNOSI D'INTERNACIONALITZACIÓ I PRESÈNCIA DIGITAL

  Per a empreses que vulguin analitzar les aptituds exportadores de la seva empresa. Ens reunim per tal de fer un diagnosi de la situació actual de l’empresa, i s’analitzen quines àrees necessiten ser reforçades a l’hora de començar l’activitat exportadora així com la seva presència digital. 

   

 • SESSIONS SOBRE DISSENY I EXECUCIÓ PLA D’ACCIÓ INTERNACIONAL

  Aprèn com fer una bona estratègia d'internacionalització a través de les nostres sessions sobre comerç internacional amb l’acompanyament d’experts que ens ajudaran a aprendre punts claus a l'hora d'internacionalitzar la nostra empresa com és l'elaboració d'un bon pla de promoció inernacional, l'eliminació de barreres a la internacionalització, màrqueting digital internacional, marketplace, etc.

   

Inscripcions i condicions

Si ets una empresa del Maresme, o empresa catalana interessada en  iniciar el teu camí a la internacionalització amb nosaltres, i vols rebre més informació sobre el nostre programa Go Global, contacta'ns.

Històric de sesions

 • Networking Internacional Catalunya-Mèxic

  Aquest 24 de març de 2022 TecnoCampus, el Parc Tecnològic TEC de Monterrey i XPCAT. organitzen una sessió dirigida a aquelles empreses catalanes interessades en el mercat mexicà. Aquest esdeveniment ajudarà a comprendre quins són els principals actors a cada mercat, així com consells sobre com abordar correctament aquests mercats. D'altra banda, comptarem amb un expert en Propietat Industrial de l'IP SME Helpdesk Centre de la Unió Europea i a més allotjarem un pitch empresarial on 6 empreses (3 procedents de cada país) exposaran els seus projectes. 

  Inscriu-te

 • Webinar sobre mitjans de pagament

  Aquest passat 27 de gener de 2022 el TecnoCampus ha organitzat de la ma del seu partner el Banc Sabadell, una sessió virtual per tal de presentar davant més d'una cinquantena d'empreses del territori, l'eina per exportar que és els mitjans de pagament internacional. Cada any TecnoCampus i Banc Sabadell organitzen sessions conjuntament per donar a les empreses formació en internacionalització.

 • Presentació d'Oportunitats al Sud Est asiàtic i al Vietnam

  El 15 de desembre de 2021, TecnoCampus, L’Oficina Exterior de Catalunya al Vietnam, l’Institut Espanyol d’Exportacions (ICEX), La Cambra de Comerç Espanyola al Vietnam i el South-East Asia IP SME Helpdesk, han organitzat una sessió dirigifa a aquelles empreses catalanes amb potencial per exportar interessades en conèixer nous mercats i en concret, en les oportunitats de negoci que presenta el subcontinent del Sud-Est Asiàtic. En aquesta sessió hem tingut l'oportunitat de conèixer de primera ma com poden les institucions catalanes, espanyoles i europees ajudar les nostres empreses a l’hora d’obrir mercat al Sud-Est asiàtic; una àrea en continu creixement.

 • Presentació d'oportunitats a Alemanya

  L'1 de desembre de 2021 TecnoCampus i la Cambra de Comerç de Barcelona han organitzat el Webinar sobre Oportunitats de negoci al mercat Alemany. En aquest webinar gratuït, on presentarem un expert provinent de la Cambra de Comerç de Barcelona, el qual ens ha donat nocions sobre  com fer negocis en el mercat més gran, i primera potència de la Unió Europea. Els temes que s'han tractat han versat sobre les Principals dades de l'Alemanya de segle XXI, i per què el mercat d'Alemanya?; així com els Bundesländer, els sectors que presenten oportunitats, el perfil del consumidor alemany, la idiosincràcia, i les diferents formes d'entrada al Mercat alemany, així com diferents maneres sobre com obtenir bons contactes​ i transmetre confiança​.

 • Presentació d'Oportunitats al Brasil i Catalunya

  El 24 de novembre de 2021, TecnoCampus de la ma d'XPCAT, La Xarxa de Parcs Tecnològics del Brasil (Anprotec) i el parc brasiler Tecnovates, amb qui tenim un conveni d'aterratge empresarial (soft-landing), hem organitzat un webinar gratuït, on s'ha prestat la oportunitat a les empreses de conèixer de la ma de partners locals, les oportunitats que presenta el mercat més gran d’Amèrica Llatina: el Brasil.

 • Oportunitats de negoci a l'Índia

  Aquest 14 d'octubre de 2021 TecnoCampus, la Xarxa Catalana de Parcs Científics i Tecnològics (XPCAT), el Centre Europeu d'Empreses i Tecnologia (EBTC), l'India IP SME Helpdesk i l'EU India Innocenter, han organitzat el webinar que versa sobre oportunitats i reptes per fer negocis a l'Índia i suport que ofereix la UE. La sessió ha presentat les Oportunitats de Negoci a l'Índia, i ha estat gratuïta per a totes les empreses que volen aprendre les claus de com fer negocis a l'Índia. En ella s'hi ha tractat qüestions com el suport empresarial als diàlegs polítics UE-Índia, els convenis d'Associació UE-Índia per a l'energia neta i el clima així com la protecció de la propietat intel·lectual a l'hora de fer negocis a l'Índia.

 • Els crèdits documentaris avançats

  Aquest 6 d’octubre de 2021, TecnoCampus ha presentat amb el seu partner el Banc Sabadell, un nou webinar, sobre els Crèdits documentaris avançats. La sessió pretén ajudar les empreses a trobar solucions per potenciar el seu negoci a través de les exportacions així com les formes d’assegurar el seu cobrament. El TecnoCampus i Banc Sabadell coorganitzen periòdicament, en el marc del programa Internacional i de l’acord signat entre ambdues entitats, diferents sessions per ajudar empresaris i emprenedors del territori a trobar solucions que els ajudin a desenvolupar el seu negoci, adreçades també a estudiants interessats a aprendre més sobre comerç internacional.

   

 • Networking internacional sector Salut amb Portugal

  El 22 de setembre de 2021, TecnoCampus Health i el nostre partner portugès LISPOLIS han organitzat l'esdeveniment internacional de networking i presentació d'oportunitats a Portugal i Catalunya per a empreses del sector sanitari. Aquest esdeveniment s'ha dut a terme completament online i íntegrament en anglès com a Webinar on hi han participat diferents actors per donar suport a les empreses que busquen oportunitats internacionals, en aquest cas a Portugal amb una presentació d'oportunitats d'aterratge empresarial al Parc Tecnològic LISPOLIS de Lisboa.

 • Presentació del mercat xinès

  El 22 de juny de 2021,  TecnoCampus, XPCAT, l'EU SME Centre, i China-SME Helpdesk, i amb el suport d'ACCIÓ com agents de suport a la internacionalització, hem presentat un webinar sobre com entrar. al mercat xinès. En el present s'ha exposat sobre els diferents canals de venda i models de B2B i B2C, el paper dels agents, distribuïdors, importadors i socis comercials; on trobar llistes d'agents, distribuidors, el paper de les associacions comercials, les associacions industrials, les cambres de comerç, el paper de les fires i quin és el mètode més adequat per acostar-se als socis. També s'ha exposat què fer i que no fer a l'hora d'abordar aquest mercat així com la protecció de la propietat intel·lectual.

   

 • Presentació del mercat Japonès

  El dijous 3 de juny de 2021, el TecnoCampus, de la ma d’XPCAT i l’EU Japan Center for industrial cooperation, han presentat un Webinar gratuït per aprendre els primers passos sobre com fer negocis al Japó. En aquest esdeveniment, hem pogut aprendre sobre les principals eines per aprendre a exportar a un dels països més potents del continent asiàtic, i una de les potencies mundials més important. De la ma de l'experta en el mercat japnès de l'EU Japan Centre, hem pogut tenir accés a quins son els principals sectors al Japó i quines oportunitats presenten per les empreses catalanes.

 • Linkedin com a eina de posicionament internacional

  De la ma de Gemma Mompart, especialista en Linkedin i Mentora de Marca Personal, el 5 de maig de 2021 hem après com en un món globalitzat, Linkedin pot ajudar les empreses en tant que actua com a eina clau de posicionament internacional que  pot obrir portes a l’hora d’iniciar exportacions i vendes a l'exterior. Linkedin, la xarxa professional per fer negoci més potent del món. S'han tractat les claus per comprendre què és el social selling i com enfocar-lo per tenir èxit, com comunicar amb impacte des de la marca personal i des de la marca corporativa a Linkedin; trobar les persones adequades per construir una xarxa de contactes de qualitat: alguns trucs que potser encara no coneixes. Així com les 3 eines essencials per guanyar visibilitat internacional a Linkedin i com mesurar el teu èxit a Linkedin amb el Social Selling Index (SSI).

 • Presentació d'Oportunitats als Països Baixos i Catalunya

  El 21 d'abril de 2021 TecnoCampus Health i el Parc Tecnològic holandès Brightlands Maastricht Health Campus han organitzat l'acte de presentació d'oportunitats als Països Baixos i Catalunya per a empreses del sector de la salut. L'esdeveniment ha consistit en les presentacions d'ambdós ecosistemes del sector salut, així com diferents institucions catalanes i holandeses. També hem comptat amb la presentació d'una experta en finançament europeu que ha exposat sobre possibilitats de participar en projectes d'H2020 i HE i finalment s'ha dut a terme un pitch empresarial on 3 empreses de salut de cada ecosistema han exposat llurs projectes.

 • El crèdit documentari, com et pot ajudar en l’entorn actual?

  El dia 26 de novembre de 2020, TecnoCampus i el seu partner el Banc Sabadell, hem presentat el Webinar sobre els crèdits documentaris. En aquesta sessió l'objectiu ha estat el d'ajudar als empresaris a trobar solucions per potenciar el seu negoci, tant a través de les exportacions, com també d’altres vies en la situació actual en la que ens trobem. Com ja sabeu, el TecnoCampus i Banc Sabadell coorganitzen periòdicament en el marc del programa Go Global i de l’acord signat entre ambdues entitats,  diferents sessions per ajudar als empresaris i emprenedors del territori, a trobar solucions que ajudin a desenvolupar el seu negoci, així com també estudiants interessats en aprendre més sobre el Comerç Internacional. 

 • Networking Internacional Emprenedors Universitaris, Tecnocampus - Universidad de Concepción

  Aquest 2020, malgrat la pandèmia, el TecnoCampus no atura la seva activitat internacional. el 22 d'octubre de 2020 sha dut a terme un netowrking internacional virutal amb emprenedors universitaris del TecnoCampus i la Universitat de Concepción (Xile). L’objectiu d’aquesta activitat ha estat el de donar visibilitat als programes de suport i possibilitats que ofereix cada institució i ciutat dirigits a emprenedors i que permetin afavorir l’intercanvi d’experiències. A més, aquest esdeveniment s’emmarca en el context de les jornades d’emprenedoria que organitza l’associació empresarial CIDERE BIO-BIO i que ha tingut una gran repercussió mediàtica a la regió de Concepción de Xile donat que és un esdeveniment pioner en el networking internacional emprenedor.

   

 • Google My Business

  El 25 de febrer de 2020 s’ha organitzat una sessió dirigida a les empreses del TecnoCampus i també de les empreses del territori del Maresme, encara que per extensió també oberta a empreses d’arreu del territori català per tal de presentar-los l’eina de màrqueting Digital Google My Business. Una eina que és bàsica avui en dia per poder aparèixer en qualsevol cerca ràpida a través d’internet. L’esdeveniment es va organitzar de manera presencial donat que va ser amb anterioritat a la pandèmia de covid-19.

 • Reuneix-te amb les oficines exteriors d’ACCIÓ

  El 21 de novembre de 2019 es van realitzar entrevistes amb els directors de les oficines de ACCIÓ de Brussel·les, Londres i Milà. TecnoCampus de la mà d’ACCIÓ va organitza aquestes entrevistes personalitzades amb els experts de mercats internacionals per a les persones que volen saber si poden créixer o introduir-se en aquests mercats. 

 • INCOTERMS 2020, un bon moment per a la revisió i conèixer els principals canvis

  El passat 12 de novembre de 2019 es va exposar el Webinar sobre Incoterms 2020. En aquest es va aprendre qüestions clau com quin és l’Incoterm més adient per al teu producte; i també els més adients en funció del transport i assegurança pactats. TecnoCampus, de la mà del seu partner Banc Sabadell, va organitzar aquesta sessió informativa on va es tractar les novetats relatives als nous Incoterms 2020 que entren en vigor l'1 de gener de 2020.

 • Com afectarà el Brexit a la meva empresa?

  Després de sentir parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, es van crear molts dubtes de què passaria amb moltes empreses. TecnoCampus de la mà de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d'ACCIÓ, va realitzar el passat 9 d'octubre de 2019 una sessió pràctica i dinàmica que els va ajudar a dissenyar el seu pla de contingència.

 • Mercat de Cuba

  El passat 27 de setembre de 2018 es va presentar el mercat de Cubaque es situa en el punt de mira dels inversors i presenta grans oportunitats de negoci per excel·lència en el sector turístic i d'hoteleria. També hi ha molt bones perspectives per als sectors  del packaging, així com l’agroalimentari i de tecnologia per a l'alimentació, entre d'altres.

 • Mercat Alemany

  El passat 14 de març de 2018, es va dur a terme una sessió sobre com exportar amb èxit al mercat alemany, en la qual hi van participar trenta empreses del parc empresarial i del territori. 

 • Mercat Francès

  El passat 30 de novembre de 2017, es va dur a terme una sessió sobre el mercat francès. Aquest està ple de possibilitats per a les empreses catalanes; en especial, per les que aporten solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit.

Empreses que han gaudit del programa

TecnoCampus apropa la internacionalització a les empreses amb el programa Go Global

Vols conèixer les empreses que han gaudit de l'assessorament professional al programa Go Global? 

EMPRESES

ACTIVITAT

HAPPY PUNT, SLU

Fabricants i distribuïdors de peces de vestir exterior amb diversos teixits. 

FORNITURAS TÉCNICAS, S.L

Fabricants i distribuïdors de fornitures per la confecció de l’ortopèdia.

2SHAPES

Servei que et permet treballar amb models 3D dins d'un espai de treball online segur i col·laboratiu.

ORYGEN EXPERIENCES, SL

Es dedica a la creació de joies personalitzades amb l'ADN.

EIGNA PHARMA

Consultora experta en regulatòria de productes farmacèutics.

AGHADA DISEÑO

Disseny i fabricació de peces de roba de qualitat per a dona.

BIMYOU

Consultora tecnològica experta en desenvolupament de solucions que integren tots els canals de comunicació de departaments d’atenció al client d’empreses.

IMAXEL LAB SL

Desenvolupa tecnologia i serveis per impressió fotogràfica.

INNOVEM

Fabrica i distribueix solucions tecnològiques en les àrees de bioenginyeria i enginyeria mecatrònica.

NETWATER TECHNOLOGY, SL

Dissenya, fabrica i comercialitza maquinària per al tractament d’aigües residuals urbanes i industrials.

PG CONOCIMIENTO

Empresa especialitzada en el desenvolupament i la implantació de sistemes propis d'intel·ligència empresarial (Business Intelligence) amb la plataforma Atlas SBI.

VECMEDICAL SPAIN, SL

Fabricació i distribució d’instruments i productes mèdics i odontològics.

MEDERIC, SL

Empresa editora del sector salut. Especialitzada en la creació i edició de projectes científics d'alta qualitat i il·lustració tècnica; així com el desenvolupament d'eines multimedia pel colectiu sanitari.

 

KANGURA PORTABEBÉS

Empresa especialitzada en el porteig ergonòmic d'infants. Distribueixen a Espanya marques de portabebés i produeixen i distribueixen la marca Momawo, d'abrics de porteig. 

CROPPIT

Croppit és la comunitat de plant lovers que descobreix noves plantes i les envia a domicili. Es dediquen a trobar tant plantes d'interior i d'exterior,  per cuidar a casa.

GETON PROJECT MANAGEMENT

Ofereixen diversos serveis  amb l'objectiu d¡ajudar a les empreses a millorar i potenciar la direcció de projectes, depenent de les seves necessitats específiques.

Notícies sobre Go Global

 • ACOMPANYEM 9 STARTUPS DE TECNOCAMPUS A LA FIRA 4YFN DEL MOBILE WORLD CONGRESS 2022

  Aquest any 2022, TecnoCampus ha acompanyat 9 startups del seu ecosistema a la fira més important de startups a casa nostra i arreu del món: el 4 Years From Now (4YFN) que forma part de la fira global Mobile World Congress, l'esdeveniment més potent a nivell mundial sobre tecnologia mòbil. Les startups que han estat presents sota el paraigüa de TecnoCampus aquest any han estat les següents: Cube Technology, Elsetic, Appat Delivery, Datali Group, Winahost, Inviertis, LeadsFinanzas, Core Sys i JDE Payment solutions, SL.

  Data 03/03/2022

 • MISSIÓ COMERCIAL A CRACÒVIA

  Aquest darrer novembre, TecnoCampus va participar en una Missió comercial de la ma de l'Ajuntament de Mataró i representants de la Fundació Bassat. En aquesta, es van poder visitar institucions com el Cluster d'Infrastructura Sostenible de Cracòvia, la Universitat Politècnica, la Cambra de Comerç i el Parc Tecnològic de Cracòvia. Arran d'aquesta visita s'inicien negociacions de convenis entre la universitat de Cracòvia i el TecnoCampus així com un acord d'aterratge empresarial per a empreses del TecnoCampus que vulguin obrir mercat en aquest país.

  Data: 25/11/2021

 • PRESENTEM AL HEALTH TECH LISBON TRES EMPRESES DEL TECNOCAMPUS

  Aquest octubre hem presentat tres empreses del Maresme davant el Health Tech Lisboa, on també han participat els nostres partners a Portugal de LISPOLIS. Les empreses participants del Maresme han estat, provinents del TecnoCampus: Quantium Medical i Aproa Exper; i per altra banda, per part del Consorci Sanitari del Maresme, s'ha presentat AIMS-Health. Aquest esdeveniment ha servit per posar en contacte empreses d'ambdós ecosistemes de salut, per tal de trobar potencials cooperacions i entre elles. També s'ha manifestat la intenció de preparar una delegació presencial de cara a poder fer una visita internacional de cara al 2022 si la situació epidemiològica ho permet.

  Data: 22/10/2021

 • ACOMPANYAMENT EMPRESARIAL A LA FIRA DEL 4YFN DEL MWC 2021

  Aquest any, en el marc de la fira del Mobile World Congress de Barcelona 2021, el TecnoCampus hi ha estat present amb un stand propi present a la fira de startups 4 Years From Now (4YFN). TecnoCampus ha acompanyat un total de 8 startups que han pogut gaudir del seu propi espai sota el paraigua del TecnoCampus. Les empreses que hi han participat es tracten de: Alta Guàrdia, Enigmas Tours, Evix, Graphenica Lab, Inviertis, Rollyhoo, Vendify i Wipass. Donat l'èxit que ha suposat per les empreses aquesta activitat, de cara el 2022 es planteja repetir en un format similar.

  Data: 01/07/2021

 • TRES EMPRESES DEL TECNOCAMPUS EXPOSEN ELS SEUS PROJECTES ALS PAÏSOS BAIXOS

  Aquest abril tres empreses del TecnoCampus: Quantium Medical, Aproa i Sycai han exposat els seus projectes en el marc de l'esdeveniment virtual que s'ha organitzat amb el Parc Tecnològic Brightlands Health Campus dels Països Baixos. En aquest esdeveniment, també hem comptat amb la presència de membres de l'agència de coopració econòmica neerlandesa del consolat de Barcelona, així com amb el director de l'Oficina Exterior de Catalunya als Països Baixos.

  Data: 21/04/2021

 • EL BRASIL S'INCORPORA A LA NOSTRA XARXA INTERNACIONAL

  Aquest 2021, el TecnoCampus ha incorporat un nou membre a la seva xarxa internacional de Parcs Tecnològics amb qui tenim convenis de softlanding; en aquest cas, el nou soci es troba al Brasil. Es tracta del Parc Tecnològic TECNOVATES iniciativa de la Universitat UNIVATES de l'Estat brasiler de Rio Grande. D'aquesta manera, les empreses del TecnoCampus tenen la possibilitat de fer un aterratge empresarial al mercat més gran de l'Amèrica del Sud: el Brasil.

  Data 08/03/2021

   

   

 • PRIMER ACORD SIGNAT AMB EL CONTINENT ASIÀTIC

  Aquest 2021 ha començat d'allò més fort.: TecnoCampus signa el seu primer conveni al continent asiàtic, i on millor per començar que a la Xina, el país que s'ha convertit ja avui en dia en primera potència comercial mundial? A través del conveni amb l'EU SME Centre de Beijing, les empreses del TecnoCampus tenen accés a sessions de mentoria gratuïtes de cara entrar amb èxit en aquest mercat. A més, es prepararà una sessió conjunta amb aquesta institució per presentar aquest mercat a les empreses del Maresme.

  Data 12/02/2021

 • SIGNEM UN CONVENI DE SOFTLANDING AMB XILE

  Aquest 2020, TecnoCampus ha signat un acord de cooperació amb la Universitat Xilena Universidad de Concepción (UdeC). Aquest acord, va més enllà de l'intercanvi estudiantil que ja existia entre ambdues universitats, per tal d'afegir-hi la cooperació entre empreses. Més concretament s'ha signat un acord de "soft-landing" el qual permet a les empreses del TecnoCampus fer una estada a les instal·lacions de la UdeC per tal de poder obrir mercat a Xile.

  Data: 21/12/2020

 • SIGNEM UN ACORD DE COOPERACIÓ AMB PORTUGAL

  Aquest any 2020 malgrat la pandèmia, el TecnoCampus i LISPOLIS han volgut reiterar el seu compromís amb la cooperació internacional, i han oficialitzat la seva col·laboració a través de la signatura d'un conveni de Soft-landing entre ambdós centres que facilitarà l'intercanvi entre empreses d'ambdós ecosistemes. Això facilitarà que puguin haver-hi molts més casos d'èxit entre les empreses del TecnoCampus que volen entrar al mercat Portuguès.

  Data: 16/11/2020

 • TRES PROJECTES EMPRENEDORS EXPOSEN DAVANT DE XILE

  Tres Projectes emprenedors de referència del TecnoCampus: Alta Guàrdia, The Running Republic i WiPass, han exposat els seus projectes en el marc del Networking Internacional celebrat amb la Universitat de Concepción de Xile. Davant un públic format per empreses i emprenedors catalans i xilens, així com institucions regionals xilenes, els nostres emprenedors han pogut presentar projectes emprenedors i rebre feedback en directe d'experts d'ambdós centres. A causa de la pandèmia aquesta sessió que ha tingut lloc de forma virtual.

  Data: 22/10/2020

 • SIGMA INDUSTRIAL PRECISION EXPLORA EL MERCAT PORTUGAL AMB EL PROGRAMA GO GLOBAL

  Sigma Industrial Precision, empresa participant a la segona edició del programa d'internacionalització Go Global, fa ús del servei softlanding de Tecnocampus al parc tecnològic de Lispolis a Lisboa amb l'objectiu principal de explorar l’encaix de la seva solució de manteniment predictiu industrial en el sector hidràulic portuguès. 

  Data: 02/04/2019

 • ART I BIOTECNOLOGIA PER CREAR JOIES AMB ADN

  L’empresa Orygen, ubicada al Parc TecnoCampus, encapsula l’ADN de persones o mascotes estimades i guarda aquesta emoció en una joia única.

  Recentment, ha fet el salt al mercat italià gràcies a l’assessorament rebut en el marc del programa d’internacionalització Go Global del TecnoCampus. En la segona fase d’aquest programa, es centrarà en obrir negoci a França així com consolidar la seva activitat en el mercat Italià.

   

 • S'OBRE LA SEGONA CONVOCATÒRIA PER A EMPRESES DEL PROGRAMA GO GLOBAL

  El TecnoCampus obre la segona convocatòria del programa d'internacionalització Go Global, adreçat fonamentalment a empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies del territori que vulguin participar-hi. Es tracta d’un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització, orientat al creixement de les empreses a nivell internacional.

  Data: 11/6/2018

 • ARRENCA LA PRIMERA EDICIÓ DE GO GLOBAL, EL PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ PER A EMPRESES

  La primera edició del programa Go Global d’acompanyament en el procés d’internacionalització l té una durada de deu mesos, durant els quals tindran lloc cinquanta hores de consultoria per part de la xarxa de consultors experts en internacionalització de TecnoCampus. Es tracta d'un programa a mida, adaptat a les necessitats de les empreses, en funció de la seva situació actual i dels mercats o països que vol abordar.

  Data: 28/9/2017

 • LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA GO GLOBAL REUNEIX UN CENTENAR D'EMPRESARIS

  El programa Go Global de suport a la internacionalització d'start-ups i petites i mitjanes empreses s'ha presentat aquest migdia en una sessió que ha reunit un centenar de persones. La directora de l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria del TecnoCampus, Emma Feriche, ha destacat que el programa desenvolupa una metodologia pròpia, aporta valor a les empreses i els facilita l'entrada a mercats madurs com l'italià, el francès, el portuguès, l'alemany o el nord-americà.

  Data: 28/4/2017

 • EL TECNOCAMPUS ENGEGA UN PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ ADREÇAT A EMPRESES

  El TecnoCampus posa en marxa un programa d'internacionalització adreçat fonamentalment a les 120 empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies que vulguin participar-hi. El Go Global és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses a nivell internacional. 

  Data: 28/4/2017