Un nou format del carnet de l'estudiant

El carnet de l'estudiant en format digital. Més a mà, més còmode.

 

 

Accés a les qualificacions

Accedeix a les qualificacions. Ara és més fàcil tenir les notes a mà.

 

 

Notícies, notificacions i recordatoris d'esdeveniments

La nova app t'apropa el dia a dia de la universitat al mòbil. Totes les noticies a mà, i notificacions dels propers esdeveniments o novetats importants.

 

 

Una app amb molts aventatges:

El teu carnet, al mòbil

 

El carnet d'estudiant és la eina identificativa que et permet moure't per tots els equipaments i infraestructures del campus. Amb aquesta millora, responem a la tendència predominant, que és que aquest tipus de carnets siguin digitals.

Borsa de treball

Accedeix a totes les ofertes de feina de la Borsa de Treball del TecnoCampus.

Ara, còmodament al teu mòbil.

Amb la màxima seguretat

La nova App del TecnoCampus és 100% segura, tant pel que fa a l'ús de les teves dades d'accés personals com com als aspectes tècnics que es poden contemplar. Sempre et demanarà que t'identifiquis com a usuaris.

Accés ràpid i directe a les qualificacions

Tenir a mà les qualificacions és un aspecte destacat de la nova app. A més, hem fet un esforç tecnològic per integrar moodle i altres serveis de relació del professor amb l'estudiant.

Tots els esdeveniments, a la teva agenda, i amb notificacions push

Els esdeveniments són un dels motors de la vida universitària.. Amb nova app, t'apareixeran de manera visual l'agenda d'esdeveniments, amb extracte resumit, en format calendari mensual, i amb tota la informació necessària.

A més, podràs activar notificacions push des del mateix esdeveniment, perquè no et perdis el que més t'interessa.

Tota l'actualitat del TecnoCampus, al teu mòbil

Amb la nova app, les notícies són més accessibles. Veuràs només les que seleccionem perquè creiem que s'adequen als teus interessos com a estudiant.

I això només és el principi. Ja estem treballant en una nova versió de l'app que incorporarà més funcionalitats d'interès per a tots els estudiants i el conjunt de la comunitat educativa del Tecnocampus.

Descarrega't la nova APP d'estudiants del TecnoCampus

 

 

App store

 

Google Play