Escolta les teves emocions | explora noves aventures | inventa per somiar | aprèn a viure el canvi | projecta el teu futur | comparteix una estona de qualitat | estima la cultura | brilla amb nosaltres 

Al TecnoCampus, CONNECTA amb la música i el cos!

Viure amb satisfacció l’experiència de la música coral mitjançant el cos per al correcte ús de la veu com a instrument vocal, a través de propostes d'exercicis i obres del repertori coral.

Aquest tastet ha de servir per tenir una visió del com i del què es proposarà en l’activitat del cor durant el curs. Com és un assaig, possible repertori o estil de les obres, concerts....

Quan: dijous 13 d’octubre.

Hora: de 13:00 a 14:30h. 

Grup / Participants: 

On:  (PENDENT DE CONFIRMAR)

Preu: Aquest curs serà gratuït per tal de crear el nou grup

Els objectius d’aquesta activitat són treballar la consciència corporal i de la respiració, mitjançant els exercici i repertori coral adequats per tal de poder cantar experimentant la musicalitat i les possibilitats físiques del propi cos que en conseqüència tenen com a objectiu dur-nos al correcte ús de l’emissió vocal i el seu gaudi tan individual com col·lectiu.

Les sessions parteixen d’un escalfament on atendrem a l’adequada preparació corporal i respiració el més conscients possibles, tan necessàries per a la consecució de la més òptima fonació vocal durant els exercicis de vocalització que són la base del treball posterior del repertori.

Amb el cant coral hi ha una bona colla d’elements que aporten benestar. Reducció de l’estrès,  felicitat, energia, autoestima, salut mental i física, augment de l’expressió i la comunicació oral, bon entrenament de diferents àrees cerebrals, coneixements musicals, sentiment col·laborador, d’unitat i també beneficis de caire social i terapèutic, etc.

Vine i prova l’activitat!

Quan: A partir del 24 d'octubre i fins el 15 de juny del curs 2022-2023.

Dia: Dilluns

Hora: 13:30 a 15h. Cada sessió pràctica durarà 1,5 hores/2 hores.

Grup / Participants: 

On:  (PENDENT DE CONFIRMAR)

Preu: Aquest curs serà gratuït per tal de crear el nou grup

 

 

 

INSCRIU-T'HI!