A la Unitat d’Atenció Comunitària Universitària (UACU) es desenvolupa i proposa un programa de dinamització de la vida universitària, on es contempla la pràctica esportiva, la participació en activitats culturals i lúdiques de la Universitat i de la ciutat, l’adscripció a col·lectius i associacions universitaris i el voluntariat.  Així doncs aquí disposeu de les diferents activitats (algunes d'elles amb reconeixement de crèdits RAC) adreçades als estudiants del TecnoCampus, per tal de dinamitzar la vida universitària i que aquesta sigui més fàcil, atractiva i divertida!

 

Àmbit d'actuació

Activitats culturals

Vida Universitària fomenta les activitats culturals dins de la universitat. Informa't de totes les activitats que s'organitzen.

+Activitats

Activitats esportives

Des de Vida Universitària es fomenta la pràctica esportiva entre els estudiants, creant equips, organitzant campionats interns i facilitant la participació en les competicions universitàries.

Apunta-t'hi

Cooperació i voluntariat

TecnoCampus fomenta el voluntariat i la cooperació juntament amb totes les organitzacions i entitats amb les quals col·labora.

Participa-hi

Associacions del TecnoCampus

El TecnoCampus ha creat un registre d'associacions d'estudiants intern, amb l'objecte de vetllar pels interessos de les associacions, donant-les a conèixer dins l'àmbit universitari, així com tenir promovent les diverses activitats en pro de dinamitzar la vida unviersitària.

Què fem ?

Transport

TecnoCampus t’ofereix diferents opcions de transport, per a què puguis escollir la que millor s'adapti a les teves necessitats.

+INFO

Club d'avantatges

Els millors descomptes d'Apple, Booking i Caldea Inuu, entre d'altres, t'estan esperant! TecnoCampus posa a la teva disposició un servei de descomptes i avantatges amb més de 300 proveïdors.

+Descomptes

Informació d'opcions d'allotjament

TecnoCampus facilita informació per tal de fer més fàcil la  cerca d'allotjament universitari en funció de les necessitats de cada pesona.

+ INFO

Contacta amb nosaltres

Electrònicament: Sense limitacions d'horari, enviant la vostra consulta a través del correu electrònic.

Telefònicament: Telèfon temporalment fora de servei. Podeu contactar amb el Punt d’Informació a l’Estudiant.

Presencialment: ES NECESSÀRIA CITA PRÈVIA. Demaneu cita amb nosaltres a través del correu electrònic..

Lloc: TCM1. Edifici Universitari planta baixa

Si necessites informació general o ajuda en els tràmits d'inscripció, adreça’t al Punt d'Informació a l'Estudiant (PIE) o fes la teva consulta al correu electrònic..