La Unitat d’Atenció Comunitària Universitària (UACU) és una de les línies d’actuació del departament de Serveis Campus del TecnoCampus. Desenvolupa i proposa un programa de dinamització de la vida universitària, on es contempla la pràctica esportiva, la participació en activitats culturals i lúdiques de la Universitat i de la ciutat, l’adscripció a col·lectius i associacions universitaris, el voluntariat, i t’informarà de com trobar allotjament. El seu objectiu és doncs coordinar totes les activitats (algunes d'elles amb reconeixement de crèdits RAC) adreçades als estudiants del TecnoCampus, per tal de dinamitzar la vida universitària i que aquesta sigui més fàcil, atractiva i divertida!

 

Àmbit d'actuació

Activitats culturals

Vida Universitària fomenta les activitats culturals dins de la universitat. Informa't de totes les activitats que s'organitzen.

+Activitats

Activitats esportives

Des de Vida Universitària es fomenta la pràctica esportiva entre els estudiants, creant equips, organitzant campionats interns i facilitant la participació en les competicions universitàries.

Apunta-t'hi

Cooperació i voluntariat

TecnoCampus fomenta el voluntariat i la cooperació juntament amb totes les organitzacions i entitats amb les quals col·labora.

Participa-hi

ASEST

L'Associació d'Estudiants (AsEst) és un grup format per diferents comissions d'estudiants i adreçat als propis estudiants del TecnoCampus. Té com a finalitat organitzar activitats per fomentar la vida universitària.

Què fem L'ASEST?

Transport

TecnoCampus t’ofereix diferents opcions de transport, per a què puguis escollir la que millor s'adapti a les teves necessitats.

+INFO

Club d'avantatges

Els millors descomptes d'Apple, Booking i Caldea Inuu, entre d'altres, t'estan esperant! TecnoCampus posa a la teva disposició un servei de descomptes i avantatges amb més de 300 proveïdors.

+Descomptes

Borsa d'allotjament

TecnoCampus ofereix diferents recursos per a la cerca d'allotjament universitari en funció de les necessitats de cada pesona.

+ INFO

Contacta amb nosaltres

Electrònicament: Sense limitacions d'horari, enviant la vostra consulta a través del HELPDESK

Telefònicament: Telèfon temporalment fora de servei. Podeu contactar amb el Punt d’Informació a l’Estudiant.

Presencialment: ES NECESSÀRIA CITA PRÈVIA. Demaneu cita amb nosaltres a través de la plataforma HELPDESK.

Lloc: TCM1. Edifici Universitari planta baixa

Si necessites informació general o ajuda en els tràmits d'inscripció, adreça’t al Punt d'Informació a l'Estudiant (PIE) o fes la teva consulta al HELPDESK.