A la Unitat d’Atenció Comunitària Universitària (UACU) es desenvolupa i proposa un programa de dinamització de la vida universitària, on es contempla la pràctica esportiva, la participació en activitats culturals i lúdiques de la Universitat i de la ciutat, l’adscripció a col·lectius i associacions universitaris i el voluntariat.  Així doncs aquí disposeu de les diferents activitats (algunes d'elles amb reconeixement de crèdits RAC) adreçades als estudiants del TecnoCampus, per tal de dinamitzar la vida universitària i que aquesta sigui més fàcil, atractiva i divertida!

 

Àmbit d'Actuació

Activitats Culturals

UACU fomenta les activitats culturals dins de la universitat. Informa't de totes les activitats que s'organitzen.

+Activitats

Activitats Esportives

Des de UACU es fomenta la pràctica esportiva entre els estudiants, creant equips, organitzant campionats interns i facilitant la participació en les competicions universitàries.

Apunta-t'hi

Voluntariat

TecnoCampus fomenta el voluntariat i la cooperació juntament amb totes les organitzacions i entitats amb les quals col·labora.

Participa-hi

Associacions del TecnoCampus

El TecnoCampus ha creat un registre d'associacions d'estudiants intern, amb l'objecte de vetllar pels interessos de les associacions, donant-les a conèixer dins l'àmbit universitari, així com tenir promovent les diverses activitats en pro de dinamitzar la vida unviersitària.

Què fem ?

Club d'Avantatges

Els millors descomptes d'Apple, Booking i Caldea Inuu, entre d'altres, t'estan esperant! TecnoCampus posa a la teva disposició un servei de descomptes i avantatges amb més de 300 proveïdors.

+Descomptes

Opcions d'allotjament

TecnoCampus facilita informació per tal de fer més fàcil la  cerca d'allotjament universitari en funció de les necessitats de cada pesona.

+ INFO

Contacta amb nosaltres

Correu: Sense limitacions d'horari, enviant la vostra consulta a través del correu electrònic.

Presencialment: ES NECESSÀRIA CITA PRÈVIA. Demaneu cita amb nosaltres a través del correu electrònic..

Lloc: TCM1, oficina Serveis Campus.

Si necessites informació general o ajuda en els tràmits d'inscripció, adreça’t al Punt d'Informació a l'Estudiant (PIE) o fes la teva consulta al correu electrònic.