La Unitat d’Atenció Comunitària Universitària (UACU) coordina les activitats culturals i de lleure de caire institucional. Dona suport i assessorament a la comunitat universitària per organitzar exposicions, jornades i actes de caire cultural, lúdic o festiu, i canalitza les peticions i propostes externes culturals o de lleure.

A més, disposa de convenis de col·laboració amb les principals institucions de la ciutat per tal de fomentar l'accés i la participació de la oferta cultural activa de territori (activitat musical, teatral, museus, cinema, art...).

Si tens interès en participar en alguna de les activitats, crear un nou grup o rebre informació, posa't en contacte amb la UACU.

Activitats culturals organitzades des de UACU

Taller d'acció oral

Si t’agrada debatre amb els amics sobre temes d’actualitat, parlar en públic, practicar i millorar les teves aptituds d’oratòria i buscar els punts forts i febles d’un discurs... aquesta és la teva activitat!

MÉS INFORMACIÓ

Aula de TEATRE i DANSA!

L'objectiu és descobrir el món de la dansa i el teatre per aprendre el llenguatge corporal com a font de moviment i comunicació.

INSCRIPCIONS OBERTES

CANT I VEU!

El Cor Universitari TecnoCampus té per objectiu fomentar el coneixement de la música entre la seva comunitat. Si t’agrada cantar, si t’apassiona el cant aquest és el taller que estaves buscant.

Una proposta per aprendre música vocal on podràs veure i fer brillant el teu talent de veu!

INSCRIPCIONS OBERTES

El Maria Canals porta cua

El Maria Canals Porta cua torna al Tecnocampus, anima't a tocar!

MÉS INFORMACIÓ

Activitats culturals organitzades des del Teixit associatiu

Colla Castellera dels Passerells

Els Passerells del Tecnocampus són la colla castellera universitària del TecnoCampus de Mataró (TCM), fundada l'any 2011 i membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Si vols saber-ne més, fes click aquí!

TED x UPF Mataró

TEDxUPFMataró és una comissió d'estudiants que organitzen anualment una nova edició d'aquest esdeveniment, on es reuneixen diferents idees i reflexions i es connecta a persones.

Vols formar part de l'equip i ajudar a crear una experiència única? Posat en contacte amb TEDxUPFMataró!

Altres activitats culturals

 • Llista d'equipaments culturals: museus + teatres + etc

  Fes una ullada de tots els espais cultural de la Ciutat i crea el teu propi itinerari cultural. Viu Mataró  i CONNECTAT a la CULTURA  a només un clic.

 • Festivals + Premis i convocatòries

  FESTIVAL LAVS és una proposta multidisciplinària que té com a objectiu oferir un espai als creadors visuals i sonors on poder mostrar la seva obra. Més informació a aquí

  Quan: Pendent de programar proper curs

  PANÒPTIC: FESTIVAL DE CINEMA DE MATARÓ  és un festival de cinema i arts visuals que mira el món contemporani posant l’accent en el binomi tecnologia-societat. Més informació aquí

  Quan: 11 al 14 de maig

  MERCAT DEL FILM és la mostra de producció audiovisual de factura mataronina que posa en valor la producció audiovisual local. Més informació aquí

  Quan: pendent

  PREMI DE NARRATIVA DE CIÈNCIA-FICCIÓ, MANUEL DE PEDROLO, CIUTAT DE MATARÓ concurs anual de novel·la curta de ciència ficció escrita en català, amb dotació econòmica de 3.000€.

  Quan: veredicte abans del 27 d'octubre del 2023

  Bases del concurs aquí

  CONCURS DE MICROTEATRE concurs anual d'obres teatrals de petit format amb una durada màxima de 15 minuts. Es seleccionaran obres que es representaran en petits espais de la ciutat i el veredicte serà per votació popular dels espectadors/es.

  Quan: pendent

   

 • Viu Mataró

  Mataró té un patrimoni molt ric, i juntament amb l'activitat museística i artística activa que existeix, es poden realitzar un conjunt de visites i rutes guiades per conèixer la ciutat, la història, l'arquitectura, el vessant marítim, els museus, la natura, la memòria històrica, l'arqueologia... durant tot l'any s'organitzen multitud de visites, en grup o al teu aire, per descobrir aspectes singulars del patrimoni de la nostra ciutat.

  Més informació a un clic!

 • Properes activitats culturals

  Estigues atent/a a les properes activitats culturals i no et perdis cap activitat de les que oferta la ciutat de Mataró. Podràs trobar les diferents activitats que es duen a terme cada mes i ser partícip de les que més t'agradin aquí.

   

 • Proposta cultural UPF

  A continuació us facilitem información cultural que pot ser d'interès i que coordina i organitza UPF al Campus de  Barcelona:

  Inscripció oberta a les proves d'admissió de l'AULA D'ESCENA:

  ORQUESTRA UPF: inscripció oberta durant tot el curs

  COR UPF: inscripció oberta durant tot el curs

  AULA DE TEATRE UPF: Fi del termini d'inscripció

  Inscripció oberta a l'AULA DE VEU UPF

  LLETRES COMPARTIDES A LA UNI: club de lectura interuniversitari.

  Inscripcions obertes fins el 17 d'octubre

 • Exposicions al TecnoCampus

  Al TecnoCampus disposem de diferents espais on poder exposar-hi ART. Us donem l’oportunitat de presentar la vostra proposta expositiva.

  Si esteu interessats en exhibir alguns materials podeu fer la vostra proposta enviant un correu a vidauniversitaria@tecnocampus.cat  sol·licitant aquesta petició seleccionant CULTURA.

  Us demanarem com a condició que totes les propostes expositives hauran d’anar acompanyades d’un text introductori que contextualitzi les obres (temàtica, tècnica, intencionalitat...).