TALLERS I SESSIONS FORMATIVES

Des de la UACU, es programen al llarg del curs acadèmic un seguit de càpsules formatives i tallers adreçats a la comunitat universitària.Tot estudiant del TecnoCampus hi pot tenir accés.

L'objectiu de les formacions és procurar millorar i enfortir les habilitats dels col·lectius d'estudiants del TecnoCampus, així com tots els tallers pretenen promoure la dinamització i la vida universitària.

Qualsevol consulta sobre els taller i les sessions programades, adreceu-vos a la UACU enviant la vostra consulta en aquest correu.

Programació Tallers 2023-2024

El Taller d'Acció Oral serà un curs on preparar l'estudiant per la oratòria, el debat i en definitiva l'expressió oral. Analitzarem amb vídeos i exercicis pràctics que cal fer per dur a terme una òptima expressió oral, comunicant amb èxit allò que volem transmetre.

QUAN

  • Del 19 d'octubre a 30 de novembre 
  • Dijous de 14:30h a 17:30h

ON

TCM1 - 112-BLAB1S

PREU: 25€

Inscripcions tancades

El Taller d'Acció Teatral serà un espai on es viurà el teatre amb intensitat, partir de dinàmiques, exercicis i interacció. Entenent el  Teatre com un espai de llibertat, expressió i creació.

QUAN

  • Del 10 d'octubre al 6 de juny
  • Dimarts de 17:00h a 19:00h

ON

TCM3 - Sala Polivalent

Inscripcions Aquí

Aquesta activitat pretén millorar el benestar físic i emocional dels estudiants del TecnoCampus mitjançant sessions de Ioga, on es duran a terme àssanes, respiracions i meditació per tal de despertar i preparar el cos i la ment abans de començar el dia.

QUAN

  • Del 26 d'octubre al 6 de juny
  • Dimarts de 14:00h a 14:30h

ON

TCM3 - Sala Polivalent

Inscripcions Aquí