1. Residències amb les quals TecnoCampus té un Acord

El TecnoCampus té convenis amb altres residències que ofereixen avantatges als seus estudiants. Entre elles, trobaràs residències amb un gran nombre de places i diferents tipologies d'allotjament i residències més petites amb un tracte familiar:

 • RESIDÈNCIA ONIX

  RESIDÈNCIA ONIX És la teva elecció perfecta si véns a estudiar a Barcelona.

  C/Sardenya, 101-137 08013 Barcelona
  telf. 932 666 100   fax 932 666 101

 • Barcelona resident

  Tantarantana, 15
  08013 Barcelona
  Tel. (+34) 932687879

  info@barcelonaresident.cat

 • SIX LEMON WORLD

  C/Carmen Amaya 10, 08390 Montgat
  telf. 934 625 050   

  e-mail: hello@sixlemonworld.com

2. Resa: Residencies Universitàries

Les residències són edificis destinats a l'allotjament de l'estudiantat i el professorat vinculats a les Universitat. Disposen d'habitacions totalment equipades amb capacitat per a una o dues persones i dels serveis complementaris per facilitar-hi l'estada

Resa Residencies universitaries

Resa ofereix residències universitàries versàtils, dinàmiques i funcionals son allotjaments que s’adapten a la vida dels estudiants, a la mobilitat internacional i a les necessitats de les universitats amb què col•laboren.

Durant l’estiu les residències d'estudiants obren les seves portes a un altre tipus de públic (grups esportius, cursos d’estiu, trobades culturals, etc.) i ofereixen una opció d’allotjament econòmic i de qualitat.

Trobaràs:

 • Allotjament de curs acadèmic i temporal per mesos
 • Allotjament diari i setmanal.
 • Allotjament per a grups.
 • Allotjament d'estiu 

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, pel que fa a al servei de vida universitària, té com a funció fer difusió de les ofertes d’allotjament que rep, per tal de facilitar als estudiants els contactes amb entitats o particulars ofertants.  En cap moment no es fa responsable de la veracitat de la informació publicada ni de la relació posterior que puguin establir estudiants i ofertants.