Nova Residència TecnoCampus 2023

El curs vinent 2023-2024 el TecnoCampus disposarà d'una residència d'estudiants per a totes aquelles persones que volen desenvolupar els seus estudis i són lluny de la residència habitual. Es tracta de la Residència Universitària Atenea Living.

Allotjament compartit

Allotjament Facebook

Si busques pis de lloguer o una habitació i no coneixer ningú, consulta la pàgina de facebook Allotjament TecnoCampus i Alumnat TecnoCampus on trobaràs ofertes de pisos. Si tens una habitació per llogar també hi pots publicar l'oferta.

+ INFO

Homestay

Al portal  Homestay.com podràs torbar allotjament compartit a la ciutat de Mataró i a la comarca.

+ INFO

Spotahome

Spotahome és un portal de lloguer d'allotjaments per a estades de més d'un mes.

+INFO

HousingAnywhere

Per reservar el teu allotjament de forma totalment segura i abans de la teva arribada, TecnoCampus recomana  HousingAnywhere, plataforma internacional d'allotjament per estudiants.

Per a més informació contacta amb vip@housinganywehre.com

+INFO

Lloguem! Yes, we rent!

Si consideres el lloguer com la millor opció però el mercat immobiliari et sembla car i inestable i estàs buscant un habitatge en bon estat i a un preu just, pots acollir-te al programa lloguem! Trobaràs el que busques i formaràs part d'una cooperativa que farà possible una altra forma

+INFO

Students Global Relocation

En Lodgerin volem que gaudeixis de la millor experiència, facilitant el teu trasllat amb els nostres serveis digitals de movilitat

+INFO

 

 

Tens algun dubte sobre els allotjaments?

Altres recursos

A continuació trobaràs altres agències i portals amb els que trobar el teu allotjament tot i que l'escola no té relació directa amb els propietaris o agents immobiliaris.

Pisos compartits i habitacions a Mataró

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, pel que fa a al servei de vida universitària, té com a funció fer difusió de les ofertes d’allotjament que rep, per tal de facilitar als estudiants els contactes amb entitats o particulars ofertants.  En cap moment no es fa responsable de la veracitat de la informació publicada ni de la relació posterior que puguin establir estudiants i ofertants.