1.Quantes persones em poden acompanyar a l'acte de graduació?

Tenint en compte la capacitat del recinte on se celebra l'acte (Auditori del Tecnocampus), en el cas dels graus es limita el nombre d'acompanyants a dues persones per cada graduat o graduada, i dues més que podran seguir la cerimònia a través d’una gran pantalla des de la sala annexa a l’auditori (Foyer).

 

2.És obligatori que m’inscrigui sent jo qui em graduo?

Sí, cal que t’inscriguis perquè la inscripció dels teus convidats anirà vinculada a la teva inscripció. Si no està inscrit el/la graduat/da, la inscripció dels convidats es rebutjarà.  

3.On s’han de fer les inscripcions?

A l’agenda del TecnoCampus, a l'enllaç que des de les secretaries de centre s'enviarà als graduats, que són totes aquelles persones matriculades que estan en disposició de completar els seus estudis aquest curs.

4.S’ha de pagar per les entrades a la Graduació?

No. Totes les entrades són gratuïtes.

5.On he d’inscriure als convidats?

Quan facis la teva inscripció hauràs d’indicar els teus acompanyants. Pots inscriure fins a 4 acompanyants: 2 a l’Auditori i 2 al Foyer. 

6.Vull canviar els convidats que vaig inscriure, com ho he de fer?

En aquest cas has d’enviar un mail a secretaria.centre@tecnocampus.cat fent la sol·licitud d’aquest canvi  

7.Puc cedir una entrada d’un acompanyant que no utilitzaré a un altre graduat?

Sí, hauràs de completar la teva inscripció i la dels teus acompanyants, siguin familiars o amics teus o del company a qui cedeixes l'entrada. Quan rebis la confirmació amb l’entrada, la pots reenviar al company de graduació a qui cedeixes alguna de les teves invitacions.

8.Puc inscriure jo mateix més convidats dels que em pertoquen, sabent que hi ha companys que no utilitzaràn totes les entrades?

Si, tal com s’explica en l’anterior punt. 

9.He fet la meva inscripció i dels meus acompanyants però em manca inscriure un altre acompanyant

Hauràs d’enviar un correu a secretaria.centre@tecnocampus.cat 

10.Només visualitzo una inscripció/entrada però he fet varies inscripcions

El fet que només visualitzis una entrada pot ser per diferents motius:  

1. Has posat diferents correus on rebre les entrades, en comptes d’un únic. Hauries de consultar les altres adreces.  

2. Una altra causa pot ser que els missatges hagin anat a les carpetes de Correu no desitjat (Spam) o correu brossa (Paperera), revisa-les.  

3. Finalment, pot ser que el gestor de correu que utilitzes (Gmail especialment) t’agrupi tots els correus en un: has de fixar-te en la capçalera del missatge, a l’esquerra, si et posa un 2, 3, 4 o 5, indicant-te que tens varis correus junts.  

4. Si tot i així no has aconseguit visualitzar les entrades, ho hauràs de comunicar per correu a secretaria.centre@tecnocampus.cat  

11.No puc fer una nova inscripció perquè em surt que aquest correu ja s’ha utilitzat, com ho puc fer?

El programa ja té registrat el teu correu de la inscripció anterior. n'hauràs de fer servir un altre (el d’estudiant, el de Gmail-Hotmail, etc. o el d’un familiar).

12. El dia de la graduació, com ho he de fer per entrar a la cerimònia?  

L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Centre de congressos del Tecnocampus, les acreditacions es fan a l’espai del rebedor davant la Recepció de l’edifici TCM2.  

El dia de la cerimònia has d'arribar al recinte de la graduació com a mínim 30 minuts abans de l’inici de l’acte, per tal de rebre les instruccions del personal que vetllarà pel bon funcionament de la celebració. 

Els acompanyants han d’arribar 15 minuts abans de l’inici de l’acte.  

Recorda que tothom que assisteixi a l’acte, ha de de portar el codi QR al mòbil o impresa

13. En cas que arribi tard a la meva graduació, que he de fer?  

No es pot arribar tard a la graduació, el dia de la cerimònia has d'arribar al recinte de la graduació, amb prou anticipació per accedir a la sala i rebre les instruccions del personal que vetllarà pel bon funcionament de la celebració. En tot cas, al rebedor davant la Recepció de l’edifici TCM2 has de personar-te i identificar-te a la persona de la taula de registre. Segons en quin moment de l’acte es decidirà poder accedir i participar o només accedir a l’Auditori.  

14. En cas que m’hagi de donar de baixa, ho he de comunicar?  

Sí, has d’enviar un email a secretaria.centre@tecnocampus.cat  

15. Quina és la durada aproximada de l'acte?  

L'acte dura aproximadament 55 minuts. Cal tenir en compte que pot variar segons les dinàmiques i el nombre de graduats que hi assisteixin.

16. Hi recolliré el títol oficial, a la graduació?

 El diploma que es lliura té caràcter simbòlic, i en cap cas té cap validesa acadèmica.    

17. Si no assisteixo a l'acte, m'enviaran el diploma lliurat a casa?  

Aquest diploma és fet exclusivament per a l'acte de graduació, i no s'enviarà més tard. Podràs passar-ho a recollir pel Tecnocampus en un període de tres mesos com a màxim.  

18. Si una de les persones que m'acompanya o jo mateix tenim una necessitat especial (mobilitat reduïda, angoixa, problemes auditius, problemes de visió, etc.), cal que ho comuniqui? Com ho he de fer?  

Per poder planificar totes les mesures i reaccionar adequadament, cal que indiquis qualsevol necessitat especial en el formulari d'inscripció o bé que t'adrecis a secretaria.centre@tecnocampus.cat. Per a altres consultes pots posar-te en contacte amb el Punt d’Informació a l’Estudiant a través del https://helpdesk.tecnocampus.cat/  

19. Hi ha un codi de vestir específic per a l'acte de graduació?  

No, no hi ha cap codi de vestir específic, però, com que és un acte acadèmic, recomanem vestits formals.  

20. On podré veure les fotos i els vídeos de l'acte de graduació?  

T'informem que les imatges preses durant l'esdeveniment, estaran a disposició de tots els participants i podran ser utilitzades en la difusió posterior a través del web i les xarxes socials del Tecnocampus.  Per tant, participar en l'Acte, implica l'acceptació per part del tots els assistents (graduats, graduades i acompanyants) d'aquestes condicions.   

També hi podràs trobar les fotos i els vídeos d'edicions anteriors  

I si tens qualsevol altre dubte, contacta amb el Punt d’Informació a l’Estudiant (PIE)

 

Et podem atendre telefònicament, via correu electrònic i presencialment per resoldre els dubtes que et sorgeixin.

Tria l'opció que millor et vagi per contactar amb el PIE.


 

Telèfon de l'Oficina d'accés a la universitat

El TecnoCampus és seu territorial de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Pots rebre atenció telefònica de 9:30h a 13:30h. de dilluns a divendres no festius. El telèfon és: 93 702 32 02.

Whatsapp

Fes clic per enviar un:

Whatsapp al 664450930,
de les 9 a les 20h
 

Truca'ns, al 93 702 32 32

O envian's un correu a pie@tecnocampus.cat.

L’horari d’atenció del Punt d’Informació serà de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 h. Divendres tarda tancat del 25 de juny al 9 de setembre inclòs. 

Segueix tota l'actualitat a les xarxes socials