La programació esportiva que s'ofereix inclou l'organització de campionats per part de la universitat UPF que afavoreixen la millora esportiva dels seus picipants i també la interrelació entre els membres de la comunitat universitària UPF mitjançant la pràctica física i esportiva, tot prioritzant el joc net i l'esportivitat. Com estudiants del Tecnocampus formem part de la comunitat d’estudiants UPF i podeu tenir accés a:

Lligues i tornejos al TecnoCampus

LLIGA DE FUTBOL 7, PÀDEL I DE BÀSQUET

Amb l'objectiu de promoure l’activitat esportiva, saludable i de lleure per a la comunitat d’estudiants del TecnoCampus, millorant la salut, les relacions interpersonals i la qualitat de vida, cada curs es treballa per tal de poder oferir lligues internes esportives com son la de Futbol 7, la de Bàsquet mixta i la Lliga de Pàdel.

Apunta't

Lligues i tornejos interuniversitaris

Equips de la UPF

Els esports d'equip en què ha participat la UPF han estat bàsquet femení i masculí, futbol femení i masculí, futbol sala femení i masculí, handbol femení i masculí, rugbi-7 femení i masculí, i voleibol femení i masculí. És una activitat oberta a tota la comunitat universitària de la UPF. Els equips esportius de la UPF participen en els Campionats de Catalunya Universitaris i, en cas de classificar-se, també en els Campionats d'Espanya Universitaris.

Forma’n part

Esports individuals

Les competicions interuniversitàries individuals on la comunitat d’esportistes de UPF participa son a aquelles competicions en què compta amb esportistes amb un nivell competitiu òptim. La selecció dels participants de la Universitat en els Campionats es fa d'acord amb els reglaments tècnics de cada prova i els currículums esportius. És una activitat oberta a tota la comunitat universitària de la UPF.

Forma’n part

UNIRUN

La Unirun és una prova atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari. Aquesta cursa vol implicar a les dotze universitats catalanes en una competició de running popular.

Inscriu-t'hi

Lligues universitàries

Les lligues universitàries són unes lligues compartides amb altres universitats de Barcelona on s'ofereix la possibilitat de formar part d'un equip amb els teus companys i companyes i competir amb altres estudiants universitaris en la modalitat esportiva que escolliu.

Forma’n part

Crèdits RAC

Equips de la UPF

  • Formar part dels equips de la UPF que participen en els Campionats de Catalunya Universitaris dona dret al reconeixement de 2 crèdits.
  • En el cas de competir també en els Campionats d'Espanya Universitaris es podrà obtenir 1 crèdit més.
  • S'ha d'assistir a 2 sessions de l'Aula d'Esport i disposar de l'informe favorable de l'entrenador.

Esports individuals

  • Representar la UPF en un esport individual dels Campionats de Catalunya Universitaris dona dret al reconeixement d'1 crèdit.
  • En el cas de competir també en els Campionats d'Espanya Universitaris es podrà obtenir 1 crèdit més.
  • S'ha d'assistir a 2 sessions de l'Aula d'Esport

UNIRUN

Participar a la UNIRUN, representant la UPF, et dona dret al reconeixement de crèdits.

Lligues universitàries

  • Participar a les lligues universitàries dona dret al reconeixement d'1 crèdit.
  • S'ha d'assistir a 2 sessions de l'Aula d'Esport

Consulta com fer el tràmit per sol·licitar el reconeixement dels crèdits.