El benestar psicològic

La salut emocional (i, en general, la salut mental) és un concepte ampli relacionat amb la forma en què ens sentim, pensem o actuem en el nostre dia a dia. Una bona salut emocional implica un estat de benestar psicològic en què l'individu:

  • Se sent bé
  • Pot desenvolupar les seves capacitats.
  • Pot afrontar les situacions quotidianes d'estrès sense enfonsar-se
  • Pot tenir relacions satisfactòries o treballar de manera eficient.

Es relaciona, doncs, amb aspectes com estar motivat i tenir energia, seguretat i autoconfiança, o tranquil·litat i autocontrol, entre d'altres. És, per tant, molt més que patir una malaltia de salut mental (com una depressió, un trastorn d'angoixa, etc.) i ens ajuda a poder fer front satisfactòriament als reptes i també als alts i baixos diaris.

 

El SAP és un servei gratuït que ofereix una consulta d'assessorament psicològic a tota la comunitat universitària del TecnoCampus (estudiantat, PAS i PDI) per millorar el benestar personal i la gestió emocional.

Si notes que tens nivells massa elevats d'ansietat o estrès, l'estat d'ànim decaigut, problemes de relació amb els altres, et trobés en un procés de dol, malestar difús que dificulta la teva activitat diària, acadèmica o professional, o simplement et preocupa alguna conducta que t'agradaria canviar, demana'ns consulta.

La teva consulta serà atesa per professionals especialistes en psicologia clínica de la Fundació Assistència i Gestió Integral AGI. Per fer la teva consulta o sol·licitar una sessió presencial o un assessorament telefònic cal emplenar el formulari i et donarem hora.

  • Consulta telefònica: de dilluns a divendres de 9-21h.
  • Consulta presencial: el primer o segon dimarts de mes de 11-17h a la sala petita del Hall TCM1 al TecnoCampus.

    Properes dates: 6 febrer, 5 març, 9 abril, 7 maig, 4 i 18 de juny.

El servei és gratuït i et garantim màxima confidencialitat.

Per tal de poder sol·licitar una consulta del SAP, és necessari omplir aquest formulari. Un cop l’hagis omplert, un/a professional de la Fundació Assistència i Gestió Integral AGI es posarà en contacte amb tu a través del número de telèfon indicat.

Servei d'Atenció Psicològica (SAP)

Fes clic per rebre assessorament psicològic gratuït de dilluns a divendres de 9-21h