T'ajudem a internacionalitzar-te amb el programa GO GLOBAL!

 

Vols sortir a l’exterior i no saps com? No tens una estratègia d’internacionalització? Vols augmentar les teves vendes internacionals? Has començat a vendre a través de canals digitals internacionals i vols ampliar les teves vendes digitals?
 

Oberta la convocatòria del GO GLOBAL 2024, un programa que consta de cinc sessions formatives presencials per obtenir el coneixement i les eines que necessites per començar a vendre internacionalment i a través dels canals digitals. La formació serà impartida per formadors experts en internacinalització i combina contingut teòric i pràctic, casos pràctics i activitats de dinamització entre els participants.

 

Consulta el contingut del programa i inscriu-te aquí!

Tens dubtes del programa?

 

Nom

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus del TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

A més, també pots gaudir dels següents serveis

MISSIONS EMPRESARIALS INTERNACIONALS

TecnoCampus organitza missions empresarials dirigides a les empreses del Maresme. Les nostres missions tenen per objectiu prospectar nous mercats i alhora tenir una agenda de visites a destí adaptades a les vostres necessitats.

Properament

SESSIONS SOBRE INTERNACIONALITZACIÓ

Durant tot l’any, tens l’oportunitat de participar en sessions de sensibilització i formació sobre eines i recursos per a la internacionalització.

Decobreix les properes sessions

SOFTLANDING INTERNACIONAL

Aprofita la xarxa de Parcs Tecnològics Internacionals per fer prospecció i explorar nous mercats, a través d'una estada internacional amb el suport dels partners locals del país destí que inclou allotjament empresaral.

 

Consulta els nostres partners internacionals

 Programa organitzat per:

 

 

Rep el suport de: