TecnoCampus ajuda les empreses a internacionalitzar-se amb el seu programa Go Global

 

Programa GO GLOBAL

 

Vols internacionalitzar la teva empresa però no saps per on començar? Ja estàs exportant però vols millorar les teves vendes internacionals? Vols explorar nous canals digitals per vendre a l’exterior?


El programa Go Global t’ofereix formació, assessorament individual i suport pel creixement internacional de la teva empresa.
Es tracta d’un programa d'acompanyament a la internacionalització empresarial que ofereix un ventall de serveis a mida per a les empreses del Maresme.

Consulta a continuació tots els serveis que posem al teu abast.

Serveis que ofereix el programa

MISSIONS EMPRESARIALS INTERNACIONALS

TecnoCampus ha rellançat aquest any les seves missions empresarials presencials. Dirigides a les empreses del Maresme, les nostres missions tenen per objectiu prospectar nous mercats i alhora tenir una agenda de visites a destí adaptades a les vostres necessitats per entendre millor aquests mercats. Descobreix quins països visitarem aquest any!

Obertes!

SESSIONS SOBRE INTERNACIONALITZACIÓ

Durant tot l’any, tens l’oportunitat de participar en sessions de sensibilització i formació sobre eines i recursos per a la internacionalització, així com jornades d’oportunitats de negoci en diferents mercats.

Decobreix les properes sessions

INICIACIÓ A L’EXPORTACIÓ

Vols sortir a l’exterior i no saps com? Vols augmentar les teves vendes internacionals? Participa al servei iniciació a l’exportació i t’orientarem i et preparem per sortir amb més probabilitats d’èxit. Adreçat a empreses que volen iniciar projectes d’internacionalització o que tenen poca experiència exportadora. Us acompanyem i donem suport en l'elaboració de la planificació estratègica internacional, proporcionem una guia per iniciar el procés de sortida a un mercat internacional i preparem l'empresa per accedit a recursos i ajuts per la internacionalització. És un programa totalment GRATUÏT.

Finalitzat

VENDA DIGITAL INTERNACIONAL

Vols començar a vendre digitalment a l’exterior i no saps com? Has començat a vendre a través de canals digitals internacionals i vols ampliar les teves vendes digitals? Participa al servei Venda digital Internacional  i t’orientarem i et preparem per començar a exportar a través d’internet. Adreçat a empreses que volen començar a exportar digitalment o aquelles empreses que ja venen a mercats internacionals però que encara no ho fan per canals digitals internacionals. T'acompanyem i donem suport en la definició de la planificació estratègica digital internacional, proporcionem una guia per a iniciar el procés d’exportació digital internacional i prepararem l’empresa per accedir a recursos i ajuts per a la internacionalització. Programa totalment GRATUÏT per les empreses.

Finalitzat

SOFTLANDING INTERNACIONAL

Aprofita la xarxa de Parcs Tecnològics Internacionals per fer prospecció i explorar nous mercats, amb el suport dels partners locals del país destí. Inclou validació d’una agenda de visites feta a mida per l’empresa amb els contactes claus. 

TecnoCampus disposa convenis amb parcs tecnològics, incubadores i acceleradores als continents europeu i americà. Descobreix els nostres partners!

Consulta els nostres partners internacionals

Vols rebre més informació sobre el programa Go Global?

Si ets una empresa del Maresme interessada en  iniciar el teu camí a la internacionalització amb nosaltres, i vols rebre més informació sobre el nostre programa Go Global, consulta els diferents itineraris que inclou, i si tens cap dubte.

Nom

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus del TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Programa organitzat per:

Agents-suport-internacional

 

Reb el suport de: