Aterratge empresarial al mercat destí

Amb els programes de Softlanding pots gaudir d’oficines i de suport al mercat destí per poder portar a terme totes les reunions amb els potencials clients o inversors. TecnoCampus gaudeix de convenis amb diferents parcs empresarials a nivell internacional i disposa d’una borsa de consultors professionals que t’acompanyaran en el procés. 

Serveis de softlanding

 • Validació d'agenda i suport

  Vols exportar els teus productes o serveis a un mercat exterior? Et connectem amb un partner  internacional que t’acompanyi en el procés d’aterratge. De la mà dels nostres socis al parc tecnològic ubicat al mercat destí podràs prospectar i validar una agenda de visites amb els actors claus al mercat. A més d'espai físic, disposaràs de la possibilitat de participar en activitats de networking amb els empreses i emprenedors locals.

  CONTACTA'NS!

 • Espai de treball a destí

  Necessites un espai de treball durant la teva estada al mercat destí? Disposem d’una xarxa de parcs internacionals on pots allotjar al teu equip durant la vostra estada. D'aquesta manera,  us brindem la possibilitat de disposar d’un espai de treball de coworking al parc de destí . Aprofita la connexió amb l’ecosistema emprenedor local! 

  CONTACTA'NS!

Les 4K's

Els parcs empresarials som coneixedors de l’ecosistema del nostre territori. Et podem connectar amb:

 • Key institutions

 • Key people

 • Key investment

 • Key companies

Partners internacionals

UNA ÀMPLIA XARXA DE PARCS EMPRESARIALS

KRAKOW TECHNOLOGY PARK

El Parc Tecnològic de Cracòvia (KPT), és un parc tecnològic de Polònia enfocat en els principals sectors a l'alça avui en dia com és la tecnologia i en concret: els videojocs, l'internet de les coses, o la circularitat. Treballa amb els majors hubs innovadors i principals clusters de la ciutat, i amb la Universitat Politècnica de Cracòvia pionera al país en aquests sectors.

 

KPT

Parc TVT Innovation

El Parc Toulon VAR Technologies Innovation de Toulon (TVT) és un Parc Tecnològic que té una trajectòria de més de 25 anys d’experiència acompanyant i allotjant empreses a la ciutat de Toulon, concretament a la  regió de Var. A més, presten acompanyament empresarial a través dels seus experts per tal d'abordar el mercat del sud de França.

 

TVT innovation

TECNOVATES

El TECNOVATES és el Parc Científic i Tecnològic del Vale do Taquari, a l'Estat brasiler de Rio Grande do Sul. És una iniciativa d'UNIVATES, una de les universitats pioneres del país. El seu ecosistema inclou empreses nacionals i internacionals, compta també amb una incubadora tecnològica i programes d’acceleració; guadeix d'una avançada estructura de Recerca.

 

Tecnovates

Parc Tecnològic LISPOLIS

LISPOLIS és el Parc Tecnològic de Lisboa, i un dels principals pols d'innovació del país. Dóna cabuda a més de 150 empreses, 1.500 col·laboradors i una facturació superior als 100M€. La seva forta vinculació amb l´ecosistema emprenedor de Lisboa, les seves relacions institucionals , el seu equip i la seva àmplia experiència fan de Lispolis un soci molt valuós.

 

LSIPOLIS

Kilometro Rosso

Kilometro Rosso, és un parc teconològic situat a la regió de  la Lombardia, una de les més dinàmiques d’Itàlia. En els darrers anys, Km Rosso ha esdevingut un del principals parcs científics italians. S’hi han establert importants iniciatives d´investigació, desenvolupament i producció d´alta tecnologia i serveis avançats que donen feina a més de 1.500 persones.

 

Km ROSSO

South Florida

El Research Park at Florida Atlantic University allotja empreses tecnològiques de diferents sectors com salut, esport o telecomunicacions entre d'altres. Disposen de la principal Incubadora d’Emrpreses Tecnològiques de la regió que engloba la xarxa de Business Angels, l’Institut de Transferència Tecnològica i Centres de Recerca als Estats Units d'Amèrica.

 

Research Park

UdeC

La Universitat de Concepción (UdeC) és una prestigiosa universitat de Xile amb múltiples titulacions. Està molt orientada al món start-up i sobretot en programes d'emprenedoria universitària. També compta amb diversos programes d'acceleració per les empreses del seu ecosistema innovador.

 

UdeC

UNNOBA

La Universitat Nacional del Nord-oest de la Província de Buenos Aires (UNNOBA), una de les universitats de la capital argentina més connectades amb el territori. Està involucrada en els sectors d'alimentació, biotecnologia tèxtil i Tic. A més, té àmplies connexions amb institucions econòmiques i associacions empresarials.

 

UNNOBA

UDEP

La Universitat de Piura (UDEP), situada al Perú, és una universitat vinculada amb la incubació d'empreses, acceleració i innovació. Està especialitzada en economia digital de base tecnològica, i te forts vincles amb el teixit productiu de la regió, amb les universitats i les xarxes d'inversors.

 

UDEP

ICESI

La Universitat ICESI és la principal universitat de la ciutat de Cali (Colòmbia). Està fortament orientada a l'empresa i lliga les connexions entre empresa-innovació i talent. Així mateix, compta amb una xarxa empresarial de gran importància per l'economia del país.

 

ICESI

EU SME Centre China

L'EU SME Centre és un centre que neix com a iniciativa de la Unió Europea, per tal d'ajudar les PIMEs europees a fer negocis a la Xina. El TecnoCampus hi té un conveni de partnership a través del qual ofereix formació a les empreses del territori per entrar a aquest mercat.

 

EU SME Centre

MISSIONS COMERCIALS INTERNACIONALS 2022

 

Aquest any, TecnoCampus reactiva el seu servei de missions comercials internacionals!

 

Tech Visit a Lisboa

Aquesta actuació consisteix en una visita d'empreses del TecnoCampus amb un alt component tecnològic que vulguin visitar l'ecosistema nnovador de Lisboa i en concret el Parc Tecnològic de Lisboa: LISPOLIS.

En aquest sentit, les empreses que participin tindran l'oportunitat de  tenir una breu agenda de contactes que es compondrà d'unes 4-5 reunions (en funció de la disponibilitat) individualitzades amb empreses de Lispolis per tal de potencialment obrir col·laboracions.

Sectors d'interès: 

Salut, Aplicacions, Finances, mòbil, Blockchain, Big Data, Certificacions acreditades internacionalment, Màrqueting Digital, Comerç electrònic, Marketplaces B2B i B2C Construcció i implementació d'arquitectures d'integració, Consultoria Empresarial: finances, inversió, tecnològica, informàtica, Disseny Webs, Multimèdia i Xarxes, emprenedoria, Medi Ambient, Salut i Seguretat, etc.

Dates: dia 28 d'octubre d'octubre (cal arribar-hi el dia anterior)

Preu: La participació és gratuïta però no inclou les despeses de desplaçament, manutenció i allotjament, que correran a càrrec de cada participant.

Places: Limitades! Màxim 4 empreses del TecnoCampus

 

Programa povisional:

09.30 - 10.00 Benvinguda
10.00 - 10.45 Presentacions TECNOCAMPUS, LISPOLIS i HEALTHTECH LISBON
11.00 – 12.45 primera ronda de reunions
13.00 – 14.45 Dinar Networking amb tots els participants
15.00 – 16.45 segona ronda de reunions
17.00h Fi de la jornada

Inscriu-te abans del 8 de setembre!

(la inscripció dins del termini no garanteix la participació. S'atendrà al criteri de temporalitat i disponibilitat per part de LISPOLIS)

 

Missió Comercial a Paris-Créteil

Aquesta missió que és conjunta amb la presència institucional de l'Ajuntament de Mataró, es durà a terme a les ciutats de Paris i Créteil i té per objectiu oferir a les empreses una sèrie de reunions que els puguin aportar valor amb empreses o institucions que els siguin interessants.

En aquest sentit, les empreses que participin tindran la oportunitat de poder donar-se a conèixer i de tenir una breu agenda de contactes per tal de fer reunions individualitzades amb empreses de Paris i Créteil ubicades en els diferents parcs tecnològics de la ciutat, en funció dels sectors en els que treballin.

Sectors d'interès: Salut, Digital, Mobilitat, 3d Printing, Circularitat, Innovació, Financer, Tecnològic, Cosmètica

Dates: 16-18 de novembre (tbc)

Preu: La participació és gratuïta però no inclou les despeses de desplaçament, manutenció i allotjament, que correran a càrrec de cada participant.

Inscriu-te!

 

 

Si necessites més informació, contacta'ns!

 

 Programa organitzat per:

  Agents-suport-internacional

 

Reb el suport de: