MISSIONS EMPRESARIALS INTERNACIONALS 2023

 • Missió a Florida per a empreses del sector salut

  Darreres places! Inscripcions fins el dia 31 d'agost! (termini ampliat)

  (la inscripció dins del termini no garanteix la participació. S'atendrà al criteri de compliment de requisits, temporalitat, disponibilitat i encaix dels projectes al mercat de destí).

  Inscriu-te!

  Els Estats Units, amb un PIB de 22,7 bilions de dòlars anuals i una població de 334 milions d'habitants, és una de les principals potències econòmiques del món.  

  L'Estat de Florida té una economia en creixement i a més a més ofereix incentius fiscals per a les empreses. És especialment atractiu per a les empreses del sector salut, ja que disposa d’una infraestructura d'atenció mèdica d'alta qualitat i té importants universitats i centres de recerca mèdica.

  Per a conèixer sobre el terreny aquestes oportunitats de negoci, el TecnoCampus organitza una missió empresarial a Florida que tindrà lloc del 27 de novembre fins l’1 de desembre.

  Què t’ofereix la missió? 

  • Visita al Research park de la Florida Atlantic University i el seu. ecosistema, Global Ventures i visita a l’oficina d’ACCIÓ de Miami.
  • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí. 
  • Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària. 
  • Seguiment personalitzat de l’acció comercial. 
  • Acompanyament d’un tècnic de TecnoCampus durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa. 

  Participa en aquest missió i tindràs l’oportunitat de conèixer l’ecosistema del sector salut de la ma de TecnoCampus i el seu partner a destí el Research Park de la Florida Atlantic University,  així com comptar amb una agenda individualitzada de reunions amb contactes d’acord amb els objectius i interessos de cada empresa.   

  T’interessa si...

  Ets una empresa del Maresme del sector salut, interessada en el mercat estadounidenc.

  Dates: 27 de novembre a 1 de desembre

  Places: Limitades! Màxim 6 empreses 

  Programa :

  • Dia 27 de novembre: Viatge i arribada a destí.
  • Dia 28 de novembre: Visita al Research Park de la Florida Atlantic University, conèixer l'ecosistema del sector salut i reunions amb empreses locals del sector salut. Visita als principals hubs del sector salut connectats amb  l'ecosistema FAU.
  • Dies 29 i 30 de novembre: Agenda de Reunions individualitzades adaptades a les necessitats de cada empresa
  • Dia 1 de desembre: Cloenda de la missió i tornada a Barcelona.
  Consulta les bases de la Convocatòria

   

   

 • Participa al Smart City Expo World Congress 2023

  Ja coneixes la fira de referència de les ciutats del futur, el Smart City Expo World Congress

  Aquest s'organitza del 7 al 9 de novembre a la Fira de Barcelona i des del Tecnocampus, t'oferim la possibilitat de participar-hi i facilitar-te la preparació d'una agenda de reunions personalitzada, entre altres activitats de networking que s'adaptin a les teves necessitats.

  T’interessa si...

  • Tens solucions innovadores en els àmbits de les tecnologies habilitadores, energies renovables i sostenibilitat ambiental, noves solucions de mobilitat, innovacions en administració pública, la integració de les tecnologies més avançades, el desenvolupament d'infraestructures i construcció sostenible, la seguretat ciutadana i l'aposta per l'economia blava.
  • Vols col·laborar i crear noves sinèrgies amb empreses d’innovació urbana per avançar les ciutats cap a un futur millor

  Què t’oferim

  • T’ajudem a crear el teu perfil d’empresa 
  • Et preparem una agenda personalitzada de reunions amb empreses col·laboradores potencials.
  • T’acompanyem a les reunions online o presencials, si et cal
  • També et facilitarem la participació en esdeveniments de networking en el marc del congrés com el Smart Cities Challenges 2023, organitzat per ACCIÓ, i altres activitats, presentacions i sessions de pitching en els diversos espais/estands del Congrés.
  • Subvenció del 50% de l'entrada Visitor Pass (amb un valor total de 100€)

  Presenta la teva candidatura / inscriu-te abans del 13 d’octubre.

  Places limitades: 10.

  Dates: dies 7-9 de novembre 2023

Aterratge empresarial al mercat destí

Amb els programes de Softlanding pots gaudir d’oficines i de suport al mercat destí per poder portar a terme totes les reunions amb els potencials clients o inversors. TecnoCampus gaudeix de convenis amb diferents parcs empresarials a nivell internacional i disposa d’una borsa de consultors professionals que t’acompanyaran en el procés. 

Serveis de softlanding

 • Validació d'agenda i suport

  Vols exportar els teus productes o serveis a un mercat exterior? Et connectem amb un partner  internacional que t’acompanyi en el procés d’aterratge. De la mà dels nostres socis al parc tecnològic ubicat al mercat destí podràs prospectar i validar una agenda de visites amb els actors claus al mercat. A més d'espai físic, disposaràs de la possibilitat de participar en activitats de networking amb els empreses i emprenedors locals.

  CONTACTA'NS!

 • Espai de treball a destí

  Necessites un espai de treball durant la teva estada al mercat destí? Disposem d’una xarxa de parcs internacionals on pots allotjar al teu equip durant la vostra estada. D'aquesta manera,  us brindem la possibilitat de disposar d’un espai de treball de coworking al parc de destí . Aprofita la connexió amb l’ecosistema emprenedor local! 

  CONTACTA'NS!

Les 4K's

Els parcs empresarials som coneixedors de l’ecosistema del nostre territori. Et podem connectar amb:

 • Key institutions

 • Key people

 • Key investment

 • Key companies

Partners internacionals

International Business Park Network (SOFTLANDING)

KRAKOW TECHNOLOGY PARK

El Parc Tecnològic de Cracòvia (KPT), és un parc tecnològic de Polònia enfocat en els principals sectors a l'alça avui en dia com és la tecnologia i en concret: els videojocs, l'internet de les coses, o la circularitat. Treballa amb els majors hubs innovadors i principals clusters de la ciutat, i amb la Universitat Politècnica de Cracòvia pionera al país en aquests sectors.

 

KPT

Parc TVT Innovation

El Parc Toulon VAR Technologies Innovation de Toulon (TVT) és un Parc Tecnològic que té una trajectòria de més de 25 anys d’experiència acompanyant i allotjant empreses a la ciutat de Toulon, concretament a la  regió de Var. A més, presten acompanyament empresarial a través dels seus experts per tal d'abordar el mercat del sud de França.

 

TVT innovation

TECNOVATES

El TECNOVATES és el Parc Científic i Tecnològic del Vale do Taquari, a l'Estat brasiler de Rio Grande do Sul. És una iniciativa d'UNIVATES, una de les universitats pioneres del país. El seu ecosistema inclou empreses nacionals i internacionals, compta també amb una incubadora tecnològica i programes d’acceleració; guadeix d'una avançada estructura de Recerca.

 

Tecnovates

Parc Tecnològic LISPOLIS

LISPOLIS és el Parc Tecnològic de Lisboa, i un dels principals pols d'innovació del país. Dóna cabuda a més de 150 empreses, 1.500 col·laboradors i una facturació superior als 100M€. La seva forta vinculació amb l´ecosistema emprenedor de Lisboa, les seves relacions institucionals , el seu equip i la seva àmplia experiència fan de Lispolis un soci molt valuós.

 

LSIPOLIS

Kilometro Rosso

Kilometro Rosso, és un parc teconològic situat a la regió de  la Lombardia, una de les més dinàmiques d’Itàlia. En els darrers anys, Km Rosso ha esdevingut un del principals parcs científics italians. S’hi han establert importants iniciatives d´investigació, desenvolupament i producció d´alta tecnologia i serveis avançats que donen feina a més de 1.500 persones.

 

Km ROSSO

South Florida

El Research Park at Florida Atlantic University allotja empreses tecnològiques de diferents sectors com salut, esport o telecomunicacions entre d'altres. Disposen de la principal Incubadora d’Emrpreses Tecnològiques de la regió que engloba la xarxa de Business Angels, l’Institut de Transferència Tecnològica i Centres de Recerca als Estats Units d'Amèrica.

 

Research Park

UdeC

La Universitat de Concepción (UdeC) és una prestigiosa universitat de Xile amb múltiples titulacions. Està molt orientada al món start-up i sobretot en programes d'emprenedoria universitària. També compta amb diversos programes d'acceleració per les empreses del seu ecosistema innovador.

 

UdeC

UNNOBA

La Universitat Nacional del Nord-oest de la Província de Buenos Aires (UNNOBA), una de les universitats de la capital argentina més connectades amb el territori. Està involucrada en els sectors d'alimentació, biotecnologia tèxtil i Tic. A més, té àmplies connexions amb institucions econòmiques i associacions empresarials.

 

UNNOBA

UDEP

La Universitat de Piura (UDEP), situada al Perú, és una universitat vinculada amb la incubació d'empreses, acceleració i innovació. Està especialitzada en economia digital de base tecnològica, i te forts vincles amb el teixit productiu de la regió, amb les universitats i les xarxes d'inversors.

 

UDEP

ICESI

La Universitat ICESI és la principal universitat de la ciutat de Cali (Colòmbia). Està fortament orientada a l'empresa i lliga les connexions entre empresa-innovació i talent. Així mateix, compta amb una xarxa empresarial de gran importància per l'economia del país.

 

ICESI

ATAP - Eskisehir Technology Park

ATAP és el Parc Tecnològic de la ciutat turca d'Eskisehir; compta amb un entorn de treball que destaca per a la cooperació universitat-indústria. Treballa amb tota mena de tecnologies, però destaca la seva aportació en el camp de les impressions 3D; impressió en plàstic i metall i el sector de les comunicacions.

ATAP

Aviat nous Partners!

Estigues atent perquè aquest 2023 TecnoCampus anunciarà nous partners a diferents països amb els quals estem a punt de signar convenis de softlanding.

No t'ho perdis

 Programa organitzat per:

  

 

Rep el suport de: