MISSIONS EMPRESARIALS INTERNACIONALS 2022

 • Tech Visit a Lisboa - LISPOLIS

  Objectius:

  Visita d'empreses tecnològiques del Maresme que vulguin visitar l'ecosistema del Parc Tecnològic de Lisboa, LISPOLIS i explorar oportunitats comercials amb empreses d’aquest parc.

  Les empreses participants comptaran amb una agenda de reunions indivualitzades amb empreses amb potencial interès per col·laborar. 

  Portugal és un país de proximitat que entre les seves importacions destaquen sectors que incorporen elements d’innovació i tecnologia. A destacar, els sectors de la salut, les TIC, internet i el mòbil, l’arquitectura, la consultoria empresarial i l’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental. 

  Adreçat a: 4 empreses del nostre territori que tinguin interès en prospectar el mercat portugués. En cas de rebre més candidatures, TecnoCampus i Lispolis seleccionaran les empreses participants en base a l’encaix de sector i activitat i amb les empreses potencialment interessades en col·laborar.

  Dates: dia 28 d'octubre (es recomana desplaçar-s'hi el dia anterior)

  Programa povisional:

  09.30 - 10.00 Benvinguda
  10.00 - 10.45 Presentacions TECNOCAMPUS, LISPOLIS i HEALTHTECH LISBON
  11.00 – 12.45 primera ronda de reunions
  13.00 – 14.45 Dinar Networking amb tots els participants
  15.00 – 16.45 segona ronda de reunions
  17.00h Fi de la jornada

  Inscriu-te abans del 16 de setembre!

  La participació és gratuïta. Inclou l’organització, l’acompanyament i la preparació de les agendes individualitzades així com el dinar del dia 28 d’octubre. La resta de despeses de manutenció, viatge i allotjament van a càrrec de l’empresa (es recomana viatjar el dia abans).

 • Missió Empresarial a Paris

  Objectius:

  TECNOCAMPUS et convida a participar a la Missió Empresarial a les viles de Paris i Créteil, els propers dies 15 i 16 de novembre. 


  Amb un PIB de 2,48 bilions d’euros anuals, França és la segona potència econòmica de la UE, i la regió Illa-de-França (Paris) és la més potent amb diferència contribuint amb un 32% del seu PIB. Sectors com la tecnologia, el sector financer, la salut, la informàtica o la circularitat d’aquest país son pioners a tot Europa.

  Participa en aquest missió i tindràs l’oportunitat de conèixer l’ecosistema francès d’innovació i emprenedoria amb la visita a dos dels principals hubs a París,  així com comptar amb un dia d’agenda individualitzada de reunions amb contactes d’acord amb els objectius i interessos de cada empresa.   

  T’interessa si...

  Vols prospectar el mercat francès i conèixer més profundament les particularitats que presenta i així valorar la teva entrada en aquest mercat.

  Principals sectors: Digitalització, Mobilitat, Circularitat, Innovació, 3d printing, Tecnològic, Salut, Aplicacions, Finances, Blockchain, Big Data, Construcció sostenible Informàtica, Disseny Webs, Multimèdia i Xarxes, emprenedoria, Medi Ambient, etc.

  Dates: 15 i 16 de novembre (tbc) - es pot arribar el mateix dia 15 a primera hora del matí, o bé arribar el vespre anterior.

  Preu: 150 + IVA € Inclou l’organització, l’acompanyament i la preparació de l’agenda individualitzada. Les despeses de viatge i allotjament van a càrrec de l’empresa.

  Places: Limitades! Màxim 6 empreses 

  Criteri de selecció dels participants: Es farà una selecció d’empreses en base al potencial exportador a França entre els inscrits, així com l’adaptació dels seus productes i/o serveis al mercat de destí.

  Programa povisional:

  Per tal de prospectar el mercat francès, les empreses que s'inscriguin tindran l'ocasió de participar en les següents visites:

  Dia 1: 15 de novembre

  11.00 Visita al Campus innovador Paris Saclay – El Silicon Valley francès 
  15.00 Visita a l’ecosistema innovador Station F i reunions sectoritzades
  20:00 sopar benvinguda per part de l’Ajuntament de Créteil (ciutat agermanada de Mataró, situada a l’àrea metropolitana de París)

  Dia 2: 16 de novembre

  (tot el dia) Agenda de Reunions individualitzades
   

  Inscriu-te abans del 23 de setembre!

  (la inscripció dins del termini no garanteix la participació. S'atendrà al criteri de compliment de requisits, temporalitat, disponibilitat i encaix dels projectes al mercat de destí).

  Document de convocatòria de la Missió

   

Aterratge empresarial al mercat destí

Amb els programes de Softlanding pots gaudir d’oficines i de suport al mercat destí per poder portar a terme totes les reunions amb els potencials clients o inversors. TecnoCampus gaudeix de convenis amb diferents parcs empresarials a nivell internacional i disposa d’una borsa de consultors professionals que t’acompanyaran en el procés. 

Serveis de softlanding

 • Validació d'agenda i suport

  Vols exportar els teus productes o serveis a un mercat exterior? Et connectem amb un partner  internacional que t’acompanyi en el procés d’aterratge. De la mà dels nostres socis al parc tecnològic ubicat al mercat destí podràs prospectar i validar una agenda de visites amb els actors claus al mercat. A més d'espai físic, disposaràs de la possibilitat de participar en activitats de networking amb els empreses i emprenedors locals.

  CONTACTA'NS!

 • Espai de treball a destí

  Necessites un espai de treball durant la teva estada al mercat destí? Disposem d’una xarxa de parcs internacionals on pots allotjar al teu equip durant la vostra estada. D'aquesta manera,  us brindem la possibilitat de disposar d’un espai de treball de coworking al parc de destí . Aprofita la connexió amb l’ecosistema emprenedor local! 

  CONTACTA'NS!

Les 4K's

Els parcs empresarials som coneixedors de l’ecosistema del nostre territori. Et podem connectar amb:

 • Key institutions

 • Key people

 • Key investment

 • Key companies

Partners internacionals

UNA ÀMPLIA XARXA DE PARCS EMPRESARIALS

KRAKOW TECHNOLOGY PARK

El Parc Tecnològic de Cracòvia (KPT), és un parc tecnològic de Polònia enfocat en els principals sectors a l'alça avui en dia com és la tecnologia i en concret: els videojocs, l'internet de les coses, o la circularitat. Treballa amb els majors hubs innovadors i principals clusters de la ciutat, i amb la Universitat Politècnica de Cracòvia pionera al país en aquests sectors.

 

KPT

Parc TVT Innovation

El Parc Toulon VAR Technologies Innovation de Toulon (TVT) és un Parc Tecnològic que té una trajectòria de més de 25 anys d’experiència acompanyant i allotjant empreses a la ciutat de Toulon, concretament a la  regió de Var. A més, presten acompanyament empresarial a través dels seus experts per tal d'abordar el mercat del sud de França.

 

TVT innovation

TECNOVATES

El TECNOVATES és el Parc Científic i Tecnològic del Vale do Taquari, a l'Estat brasiler de Rio Grande do Sul. És una iniciativa d'UNIVATES, una de les universitats pioneres del país. El seu ecosistema inclou empreses nacionals i internacionals, compta també amb una incubadora tecnològica i programes d’acceleració; guadeix d'una avançada estructura de Recerca.

 

Tecnovates

Parc Tecnològic LISPOLIS

LISPOLIS és el Parc Tecnològic de Lisboa, i un dels principals pols d'innovació del país. Dóna cabuda a més de 150 empreses, 1.500 col·laboradors i una facturació superior als 100M€. La seva forta vinculació amb l´ecosistema emprenedor de Lisboa, les seves relacions institucionals , el seu equip i la seva àmplia experiència fan de Lispolis un soci molt valuós.

 

LSIPOLIS

Kilometro Rosso

Kilometro Rosso, és un parc teconològic situat a la regió de  la Lombardia, una de les més dinàmiques d’Itàlia. En els darrers anys, Km Rosso ha esdevingut un del principals parcs científics italians. S’hi han establert importants iniciatives d´investigació, desenvolupament i producció d´alta tecnologia i serveis avançats que donen feina a més de 1.500 persones.

 

Km ROSSO

South Florida

El Research Park at Florida Atlantic University allotja empreses tecnològiques de diferents sectors com salut, esport o telecomunicacions entre d'altres. Disposen de la principal Incubadora d’Emrpreses Tecnològiques de la regió que engloba la xarxa de Business Angels, l’Institut de Transferència Tecnològica i Centres de Recerca als Estats Units d'Amèrica.

 

Research Park

UdeC

La Universitat de Concepción (UdeC) és una prestigiosa universitat de Xile amb múltiples titulacions. Està molt orientada al món start-up i sobretot en programes d'emprenedoria universitària. També compta amb diversos programes d'acceleració per les empreses del seu ecosistema innovador.

 

UdeC

UNNOBA

La Universitat Nacional del Nord-oest de la Província de Buenos Aires (UNNOBA), una de les universitats de la capital argentina més connectades amb el territori. Està involucrada en els sectors d'alimentació, biotecnologia tèxtil i Tic. A més, té àmplies connexions amb institucions econòmiques i associacions empresarials.

 

UNNOBA

UDEP

La Universitat de Piura (UDEP), situada al Perú, és una universitat vinculada amb la incubació d'empreses, acceleració i innovació. Està especialitzada en economia digital de base tecnològica, i te forts vincles amb el teixit productiu de la regió, amb les universitats i les xarxes d'inversors.

 

UDEP

ICESI

La Universitat ICESI és la principal universitat de la ciutat de Cali (Colòmbia). Està fortament orientada a l'empresa i lliga les connexions entre empresa-innovació i talent. Així mateix, compta amb una xarxa empresarial de gran importància per l'economia del país.

 

ICESI

EU SME Centre China

L'EU SME Centre és un centre que neix com a iniciativa de la Unió Europea, per tal d'ajudar les PIMEs europees a fer negocis a la Xina. El TecnoCampus hi té un conveni de partnership a través del qual ofereix formació a les empreses del territori per entrar a aquest mercat.

 

EU SME Centre

 Programa organitzat per:

  Agents-suport-internacional

 

Reb el suport de: