• TecnoCampus participa en la VII Staff Week de la Middle East Technical University

  Entre los días 12 a 16 de junio de 2023 tiene lugar la staff Week "Revival, Responses & Reactions of Internationalization" organizada por la Middle East Technical University en Ankara (Turquía). Con un total de  34 participantes provenientes de Universidades y Parques Tecnológicos de hasta 22 países en la presente edición de 2023, la semana ha destacado por sus conferencias, seminarios, talleres, paneles, eventos de networking, cenas y visitas culturales donde la internacionalización ha jugado un papel central. En un panorama geopolítico en constante cambio, no se la importancia de la internacionalización es esencial. Con los desafíos globales a la vanguardia, adoptar la colaboración internacional se vuelve crucial para lograr los objetivos de desarrollo sostenible. Ferran Huidobro Casamitjana - International Project Manager ha estado presente por parte de TecnoCampus

  Fecha: 16/06/2023

 • TecnoCampus participa en el Potsdam International Forum

  El pasado mes de Mayo tuvo lugar el Potsdam International Forum - Innovation Hubs for Regional Development: Experiences, Challenges, Solutions hospedado por el Parque Científico de Potsdam, institución con la que TecnoCampus tiene contacto estrecho. En el marco de este importante evento en el que participaron Parques tecnológicos procedentes de toda Europa, varios expertos internacionales presentaron sobre oportunidades y desafíos en el marco internacional. Por parte de TecnoCampus, Ferran Huidobro Casamitjana - International Project Manager, hizo una exposición ante el plenario sobre los Programas Internacionales de Softlanding entre Parques empresariales. Photo credit ©sevens+maltry

  Fecha: 25-26 / 5 / 2023

 • FIRMAMOS NUEVO CONVENIO CON TURQUÍA

  El presente mes de marzo, TecnoCampus ha firmado nuevo acuerdo de colaboración en el marco de los programas de Softlanding con el Parque Empresarial situado en Eskisehir, Turquía: Anadolu Teknology Park - ATAP. Este convenio ha sido facilitado gracias a APTE - Asociación de Parques Tecnológicos de España poniendo en contacto ambos parques. Por su parte los representantes de ATAP Sedat Telkecen y Asli Tiryaki, y por parte de TecnoCampus: Ferran Huidobro Casamitjana - International Project Manager, han acordado las condiciones para que empresas de ambos ecosistemas puedan hacer estancias de investigación y apertura de mercado internacionales.

  Fecha 20 / 03 /2023

 • ATERRIZAMOS EN PORTUGAL

  Tecnocampus acompanya dues empreses a visitar Portugal. Aquest Octubre, en el marc de la reactivació del servei de missions empresarials, TecnoCampus ha organitzat la TechVisit al Parc Tecnològic de Lisboa - LISPOLIS. Al llarg d'una jornada molt intensa de reunions, les empreses Mister Ads i PG Conocimiento, ha pogut conèixer més sobre l'ecosistema innovador de LISPOLIS, i els sectors del Business Intelligence, Intel·ligència Artifical, Xatbots i el Màrqueting Digital. A través d'una agenda de reunions individualitzades, les nostres empreses han tingut l'oportunitat d'interactuar i aconseguir contactes estratègics dels seus sectors a Portugal, així com de fer networking amb les empreses locals.

  Data: 28/10/2022

 • REBEM UNA DELEGACIÓ DE TURQUIA

  TecnoCampus ha rebut avui una Delegació  composta per representants de l'Anadolu Technology Park - ATAP i el Design & Innovation Center d'Eskisehir - ETİM. Després d'haver presentat el nostre Parc hem tingut l'oportunitat de conèixer uns quants projectes realment interessants i innovadors provinents de Turquia. També hem pogut compartir i debatre sobre els nous sectors presents tant en els nostres ecosistemes com les Tecnologies de Fabriació Additiva i explorar sinergies, especialment les relacionades amb la nostra nova Incubadora específica en 3dPrinting per al sector Salut. També les possibles col·laboracions en el marc dels Programes SoftLanding.

  Data: 24/10/2022

 • SETMANA DE LA INTERNACIONALITZACIÓ D'ACCIÓ

  Tecnocampus participa a la Setmana de la Internacionalització d'ACCIÓ. Com a agents de suport a la internacionalització empresarial d'ACCIÓ, TecnoCampus ha participat amb un stand per atendre empreses interessades en internacionalitzar-se, i també organitzant un webinar amb l'European Business and Technology Center (EBTC), Eurochambres i el India IP SME Helpdesk. A banda de la presència a la jornada central de la setmana de la internacionalització a través d'un estand al Marketplace amb Yolanda Fernàndez Ferré i Ferran H. Casamitjana, també hem presentat una ponència del Dr. Jesús Martínez Marín sobre logística i abastiment al llarg del speakers' corner.

  Data 19/10/2022

 • ENS VISITA VUC STORSTORM DE DINAMARCA

  En el marc del Programa Erasmus+, TecnoCampus reb una visita del VUC Storstrøm. Aquesta institució danesa, es tracta d'un centre educatiu per a joves i adults, el qual a través de la formació, brinda als adults les competències bàsiques que necessiten per completar una educació, continuar amb estudis superiors i, finalment, aconseguir una feina. Des de TecnoCampus s'ha fet una presentació sobre l'ecosistema innovador i emprenedor del Campus cercant sinèrgies amb Dinamarca.

  Data: 11/10/2022

   

 • REBEM LA VISITA DEL STRASCHEG CENTRE FOR ENTREPRENEURSHIP (MUNIC)

  Aquest juliol hem rebut a TecnoCampus la visita de Klaus Sailer CEO del Strascheg Center for Entrepreneurship de Munic. Hem tingut l'oportunitat d'explicar sobre els nostres projectes d'emprenedoria i creixement empresarial, especialment els vinculats a la internacionalització i tmbé hem pogut debatre sobre l'ampliació de la nostra col·laboració amb Alemanya i especialment Munic. TecnoCampus i SCE ja col·laboren en Projectes Europeus d'emprenedoria com THEI2.0, Tandem+ o Start for Future ambdós iniciativa de l'European Institute of Technology. També s'ha visitat la incubadora d'empreses i el Reimagine Textile on han pogut coneixer alguns dels projectes emprenedors que tenim en incubació.

  Data: 04/07/2022

 • 11 EMPRESES PARTICIPEN AL PROGRAMA GO GLOBAL 2022 DEL TECNOCAMPUS

  Aquests darrers mesos de maig, juny i juliol, TecnoCampus ha dut a terme el Programa Go Global. Enguany ha presentat com a novetat dos itineraris, en els quals les diferents empreses han pogut aprendre i sensibilitzar-se sobre internacionalització. En l'itinerari 1 sobre Iniciació a l'exportació, han participat: Ambisort circular, Brauvoir, Leser Yoga, MelicMr. Ads, Newex i Neon. Per altra banda, en l'itinerari 2 sobre Venda Digital Internacional, hi han participat: Brauvoir, Leser Yoga, Melic i Nature Distribution BCN. Les empreses participants,  a més de les sessions de formació, han rebut també una diagnosi d'internacionalització o de posicionament digital internacional en funció de l'itinerari triat. 

  Data: 29/06/2022

 • TECNOCAMPUS ENGEGA EL NOU PROGRAMA GO GLOBAL 2022

  Aquest abril, TecnoCampus ha llançat el seu nou programa go Global adreçat a les empreses del Maresme. El nou programa és totalment gratuït per les empreses del Maresme i es compon de dos itineraris: inici a l'exportació; i venda digital internacional. En funció de les necessitats de les empreses, el programa s'adapta i dóna a les empreses la oportunitat de rebre assessorament expert per créixer internacionalment a més de l'elaboració d'un Pla de Promoció Internacional o un Pla de Màrqueting Digital Internacional en funció de l'itinerari escollit.

  Data: 23/04/2022

 • SIGNEM ACORD DE SOFTLANDING AMB POLÒNIA

  Aquest any, el TecnoCampus està ampliant la seva xarxa de partners internacionals. Arran de la missió comercial que es va dur a terme el novembre de 2021 a la ciutat de Cracòvia, TecnoCampus afegeix un nou Parc Tecnològic a la seva llista de partners: el Parc Tecnològic de Cracòvia (KPT). Gràcies a aquest acord, les empreses de TecnoCampus tindran l'ocasió de fer una estada d'aterratge empresarial en aquest parc, pioner en sectors com: la tecnologia i en especial els videojocs, la circularitat i l'internet de les coses entre d'altres.

  Data: 31/03/2022

 • TRES EMPRESES DEL TECNOCAMPUS PRESENTEN DAVANT EL TEC DE MONTERREY

  Aquest 2022  ha tingut lloc el Networking Internacional entre Catalunya i Mèxic, on tres empreses del TecnoCampus: Àmbit, Mister Ads i Emovere, han pogut exposar davant empreses del principal parc tecnològic de Mèxic: el TEC de Monterrey, l'associació d'inversors mexicans Enlace+, amb la presència institucional de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mèxic, la Cambra de BarcelonaXPCAT i l'IP SME Helpdesk . A banda de presentar els seus projectes, les empreses han tingut l'oportunitat de generar col·laboracions amb un públic compost d'empreses catalanes i mexicanes. Arran d'aquest esdeveniment, Ferran H. Casamitjana coordinador de Relacions Internacionals del TecnoCampus i representants del TEC de Monterrey, estan explorant la possibilitat d'un conveni de partnership.

  Data: 24/03/2022

 • ACOMPANYEM 9 STARTUPS DE TECNOCAMPUS A LA FIRA 4YFN DEL MOBILE WORLD CONGRESS 2022

  Aquest any 2022, TecnoCampus ha acompanyat 9 startups del seu ecosistema a la fira més important de startups a casa nostra i arreu del món: el 4 Years From Now (4YFN) que forma part de la fira global Mobile World Congress, l'esdeveniment més potent a nivell mundial sobre tecnologia mòbil. Les startups que han estat presents sota el paraigüa de TecnoCampus aquest any han estat les següents: Cube Technology, Elsetic, Appat Delivery, Datali Group, Winahost, Inviertis, LeadsFinanzas, Core Sys i JDE Payment solutions, SL.

  Data 03/03/2022

 • ENTREVISTA A MATARÓ AUDIOVISUAL

  El darrer 30 de novembre, Mataró Audiovisual entrevista Ferran H. Casamitjana, coordinador de Relacions Internacionals del TecnoCampus UPF junt a Núria Moreno, regidora d'urbanisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de Mataró per presentar les primeres informacions sobre la missió conjunta que ambdues institucions han dut a terme recentment a la ciutat de Cracòvia. Com a resultat d'aquesta missió, es preveu una cooperació més estreta entre ambdues ciutats amb la signatura de convenis d'aterratge empresarial entre Parcs Tecnològics, d'intercanvi d'estudiants entre Universitats, així com cooperació institucional entre ajuntaments i Cambres de Comerç. Podeu recuperar l'entrevista a la pàgina web d'El Mirador.

  Data: 30/11/2021

 • MISSIÓ COMERCIAL A CRACÒVIA

  TecnoCampus participa en una Missió comercial de la ma de l'Ajuntament de Mataró i representants de la Fundació Bassat. Es visiten institucions com el Cluster d'Infrastructura Sostenible, la Universitat Politècnica, la Cambra de Comerç i el Parc Tecnològic de Cracòvia. Membres de promoció econòmica de l'Ajuntament de Mataró i Ferran H. Casamitjana coordinador de Relacions Internacionals del TecnoCampus, acompanyats de Michal Chabasiewicz, Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Polònia, s'han desplaçat a la ciutat amb una densa agenda de visites per la qual, s'inicien negociacions de convenis entre la universitat de Cracòvia i la Universitat del TecnoCampus així com un acord d'aterratge empresarial per a empreses del TecnoCampus que vulguin obrir mercat en aquest país.

  Data: 25/11/2021

 • PRESENTEM L'ECOSISTEMA EMPRESARIAL DEL TECNOCAMPUS AL BRASIL

  La Xarxa ANPROTEC del Brasil i el nostre partner local, el Parc TECNOVATES, han invitat el TecnoCampus a l'esdeveniment Land2Land per tal de presentar el nostre mercat local a les empreses brasileres. En aquest sentit, i davant d'un públic compost per empreses brasileres i catalanes així com presència institucional de l'Ambaixador del Brasil a Espanya, i per tal d'atreure talent a Catalunya, Claudia Danesi Directora de TecnoCampus i Ferran H. Casamitjana en representació Internacional de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i el Director de l'Oficina Exterior de Catalunya al Brasil, presenten l'ecosistema empresarial del Maresme Catalunya. Arran d'aquesta sessió es preveu una cooperació més estreta amb aquets país. Degut a la pandèmia, l'esdeveniment ha estat virutal.

  Data: 24/11/2021

   

 • PRESENTEM AL HEALTH TECH LISBON TRES EMPRESES DEL TECNOCAMPUS

  Aquest octubre hem presentat tres empreses del Maresme davant el Health Tech Lisboa, on també han participat els nostres partners a Portugal de LISPOLIS. Les empreses participants del Maresme han estat, provinents del TecnoCampus: Quantium MedicalAproa Exper; i AIMS-Health iniciativa del Consorci Sanitari del Maresme. Aquest esdeveniment ha servit per posar en contacte empreses d'ambdós ecosistemes de salut, per tal de trobar potencials cooperacions i entre elles. També s'ha manifestat la intenció de preparar una delegació presencial de cara a poder fer una visita internacional de cara al 2022 si la situació epidemiològica ho permet.

  Data: 22/10/2021

 • ACOMPANYAMENT EMPRESARIAL A LA FIRA DEL 4YFN DEL MWC 2021

  Aquest any, en el marc de la fira del Mobile World Congress de Barcelona 2021, el TecnoCampus hi ha estat present amb un stand propi present a la fira de startups 4 Years From Now (4YFN). TecnoCampus ha acompanyat un total de 8 startups que han pogut gaudir del seu propi espai sota el paraigua del TecnoCampus. Les empreses que hi han participat es tracten de: Alta Guàrdia, Enigmas Tours, Evix, Graphenica Lab, Inviertis, Rollyhoo, Vendify i Wipass. Donat l'èxit que ha suposat per les empreses aquesta activitat, de cara el 2022 es planteja repetir en un format similar.

  Data: 01/07/2021

 • TRES EMPRESES DEL TECNOCAMPUS EXPOSEN ELS SEUS PROJECTES ALS PAÏSOS BAIXOS

  Aquest abril tres empreses del TecnoCampus: Quantium Medical, Aproa i Sycai han exposat els seus projectes en el marc de l'esdeveniment virtual que s'ha organitzat amb el Parc Tecnològic Brightlands Health Campus Masstricht dels Països Baixos. En aquest esdeveniment, també hem comptat amb la presència de membres de l'agència de coopració econòmica neerlandesa del consolat de Barcelona, així com amb el director de l'Oficina Exterior de Catalunya als Països Baixos d'ACCIÓ.

  Data: 21/04/2021

 • EL BRASIL S'INCORPORA A LA NOSTRA XARXA INTERNACIONAL

  Aquest 2021, el TecnoCampus ha incorporat un nou membre a la seva xarxa internacional de Parcs Tecnològics amb qui tenim convenis de softlanding; en aquest cas, el nou soci es troba al Brasil. Es tracta del Parc Tecnològic TECNOVATES iniciativa de la Universitat UNIVATES de l'Estat brasiler de Rio Grande. D'aquesta manera, les empreses del TecnoCampus tenen la possibilitat de fer un aterratge empresarial al mercat més gran de l'Amèrica del Sud: el Brasil.

  Data 08/03/2021

 • PRIMER ACORD SIGNAT AMB EL CONTINENT ASIÀTIC

  Aquest 2021 ha començat d'allò més fort.: TecnoCampus signa el seu primer conveni al continent asiàtic, i on millor per començar que a la Xina, el país que s'ha convertit ja avui en dia en primera potència comercial mundial? A través del conveni amb l'EU SME Centre de Beijing, les empreses del TecnoCampus tenen accés a sessions de mentoria gratuïtes de cara entrar amb èxit en aquest mercat. A més, es prepararà una sessió conjunta amb aquesta institució per presentar aquest mercat a les empreses del Maresme.

  Data 12/02/2021

 • SIGNEM UN CONVENI DE SOFTLANDING AMB XILE

  Aquest 2020, TecnoCampus ha signat un acord de cooperació amb la Universitat Xilena Universidad de Concepción (UdeC). Aquest acord, va més enllà de l'intercanvi estudiantil que ja existia entre ambdues universitats, per tal d'afegir-hi la cooperació entre empreses. Més concretament s'ha signat un acord de "soft-landing" el qual permet a les empreses del TecnoCampus fer una estada a les instal·lacions de la UdeC per tal de poder obrir mercat a Xile.

  Data: 21/12/2020

 • SIGNEM UN ACORD DE COOPERACIÓ AMB PORTUGAL

  Aquest any 2020 malgrat la pandèmia, el TecnoCampus i LISPOLIS han volgut reiterar el seu compromís amb la cooperació internacional, i han oficialitzat la seva col·laboració a través de la signatura d'un conveni de Soft-landing entre ambdós centres que facilitarà l'intercanvi entre empreses d'ambdós ecosistemes. Això facilitarà que puguin haver-hi molts més casos d'èxit entre les empreses del TecnoCampus que volen entrar al mercat Portuguès. Arran d'aquest conveni, es preveu que una delegació d'empreses de Mataró, encapçalada per Ferran H. Casamitjana coordinador de Relacions Internacionals del TecnoCampus es desplaci a Portugal per obrir mercat al país.

  Data: 16/11/2020

 • TRES PROJECTES EMPRENEDORS EXPOSEN DAVANT DE XILE

  Tres Projectes emprenedors de referència del TecnoCampus: Alta Guàrdia, The Running Republic i WiPass, han exposat els seus projectes en el marc del Networking Internacional celebrat amb la Universitat de Concepción de Xile. Davant un públic format per empreses i emprenedors catalans i xilens, així com institucions regionals xilenes, els nostres emprenedors han pogut presentar projectes emprenedors i rebre feedback en directe sobre com accelerar el creixement dels seus projectes de la ma d'experts en diversos camps d'ambdós centres a destacar Antònia Gonzalez Cap d'Emprenedoria, Yolanda Fernàndez Responsable de Creixement Empresarial i Ferran H. Casamitjana coordinador de Relacions Internacionals del Tecnocampus. A causa de la pandèmia aquesta sessió que ha tingut lloc de forma virtual.

  Data: 22/10/2020

 • SIGMA INDUSTRIAL PRECISION EXPLORA EL MERCAT PORTUGAL AMB EL PROGRAMA GO GLOBAL

  Sigma Industrial Precision, empresa participant a la segona edició del programa d'internacionalització Go Global, fa ús del servei softlanding de Tecnocampus al parc tecnològic de Lispolis a Lisboa amb l'objectiu principal de explorar l’encaix de la seva solució de manteniment predictiu industrial en el sector hidràulic portuguès. 

  Data: 02/04/2019

 • ART I BIOTECNOLOGIA PER CREAR JOIES AMB ADN

  L’empresa Orygen, ubicada al Parc TecnoCampus, encapsula l’ADN de persones o mascotes estimades i guarda aquesta emoció en una joia única.

  Recentment, ha fet el salt al mercat italià gràcies a l’assessorament rebut en el marc del programa d’internacionalització Go Global del TecnoCampus. En la segona fase d’aquest programa, es centrarà en obrir negoci a França així com consolidar la seva activitat en el mercat Italià.

 • S'OBRE LA SEGONA CONVOCATÒRIA PER A EMPRESES DEL PROGRAMA GO GLOBAL

  El TecnoCampus obre la segona convocatòria del programa d'internacionalització Go Global, adreçat fonamentalment a empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies del territori que vulguin participar-hi. Es tracta d’un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització, orientat al creixement de les empreses a nivell internacional.

  Data: 11/6/2018

 • ARRENCA LA PRIMERA EDICIÓ DE GO GLOBAL, EL PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ PER A EMPRESES

  La primera edició del programa Go Global d’acompanyament en el procés d’internacionalització l té una durada de deu mesos, durant els quals tindran lloc cinquanta hores de consultoria per part de la xarxa de consultors experts en internacionalització de TecnoCampus. Es tracta d'un programa a mida, adaptat a les necessitats de les empreses, en funció de la seva situació actual i dels mercats o països que vol abordar.

  Data: 28/9/2017

 • LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA GO GLOBAL REUNEIX UN CENTENAR D'EMPRESARIS

  El programa Go Global de suport a la internacionalització d'start-ups i petites i mitjanes empreses s'ha presentat aquest migdia en una sessió que ha reunit un centenar de persones. La directora de l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria del TecnoCampus, Emma Feriche, ha destacat que el programa desenvolupa una metodologia pròpia, aporta valor a les empreses i els facilita l'entrada a mercats madurs com l'italià, el francès, el portuguès, l'alemany o el nord-americà.

  Data: 28/4/2017

 • EL TECNOCAMPUS ENGEGA UN PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ ADREÇAT A EMPRESES

  El TecnoCampus posa en marxa un programa d'internacionalització adreçat fonamentalment a les 120 empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies que vulguin participar-hi. El Go Global és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses a nivell internacional. 

  Data: 28/4/2017

 Programa organitzat per:

  

 

Rep el suport de: