La incubadora del TecnoCampus

La incubadora és el millor espai per instal·lar la teva empresa i fer-la crèixer.

Descobreix la Incubadora

Què t'oferim?

Posem al teu abast unes instal·lacions modernes i tecnològicament equipades , en un entorn empresarial dinàmic, on fer créixer el teu negoci. La Incubadora disposa de 21 oficines, dues sales de reunions, un espai vending i àrea de descans.

Adreçat a emprenedors que vulguin fer realitat el seu projecte

Si tens una empresa de nova creació o startup,  o busques un espai professional per començar el teu projecte, i aquest aporta una solució innovadora o intensiva en l’ús de  tecnologia, vine a la Incubadora.

Què necessites per instal·lar-te?

Que la teva empresa estigui en el seu primer any de vida, o pendent de constituir-se i  ens presentis el teu pla de negoci. Si encara no el tens,  contacte amb nosaltres i el treballem plegats.

Ecosistema que t’ofereix la Incubadora

Aquesta es troba ubicada al parc tecnològic  TecnoCampus. Un ecosistema on formar, crear, innovar i connectar, integrat per tres escoles universitàries adscrites a la UPF, el centre tecnològic Eurecat, un centre de negocis i un centre de congressos i reunions.

Vols desenvolupar la teva idea de negoci?

Vols desenvolupar la teva idea empresarial a la nostra incubadora?

Serveis de la Incubadora del TecnoCampus

Les empreses incubades gaudeixen de serveis d'infraestructures bàsiques, com servei de Recepció, serveis tecnològics de primer nivell, serveis de seguretat, neteja, sales de reunions, espais comuns...

Com a empresa del parc, tindràs accés a la plataforma de Solucions d’Acceleració empresarial TCM.

El Programa Accelerador@ d’empreses és un conjunt de serveis orientats a enfortir i accelerar el procés de creixement de les noves empreses innovadores i tecnològiques ubicades a la incubadora d’empreses del parc TCM, basats en 5 àrees:

serveis-incubadora-TecnoCampus

Catàlegs dels serveis de la Incubadora TecnoCampus

Visita la incubadora amb el nostre tour virtual

Empreses instal·lades a la Incubadora

Aims Medical

Software amb intel·ligència artificial per al diagnòstic de pacients amb disfàgia

 

Winahost

Plataforma gestió integral per convertir la teva propietat en un habitatge turístic o de temporada.

Pàgina web

Datali Group

Serveis especialitzats per a marketplace i ecommerce a partir d’un software que permet  l’optimització dels processos financers i fiscals de les empreses que comercialitzen en entorns online.

Pàgina web

Core Sys Health

Disseny monitor i software per detectar i monitoritzar la sèpsis en pacients de cirurgia, UCI o emergències. 

Pàgina web

Innolarva

Producció de compostos amb larves per regenerar sòls agrícoles. Investigació en la reproducció de larves i la bioconversió de residus agroalimentaris i orgànics per aplicació al sector agrari. 

Pàgina web

 

eHolo

Eina de gestió per a psicòlegs i centres que t'ajuda a optimitzar el teu temps i a enfocar-te en allò que realment importa: els teus pacients.

Pàgina web

Byodo

Sistema de Joc matemàtic o multijoc que ajuda a les persones a relacionar-se amb les matemàtiques a través de jocs i puzzles.

Pàgina web

Cocopool

Plataforma de lloguer de piscines privades per hores. Permet als propietaris rendibilitzar la seva infrautilitzada piscina llogant-la a altres famílies i grups que vulguin fer celebracions: aniversaris, barbacoes, baby showers o capbussades per combatre la calor.

Pàgina web

White Jacket

Solució destinada a millorar la mobilitat de persones amb discapacitat visual.

Pàgina web

Banting Labs

El primer multisensor integrat que permet un monitoratge continu de la glucosa sanguínia de forma no invasiva.

Pàgina web

Sweanty

Ofereix una solució per prevenir la deshidratació i millorar el teu rendiment.

Pàgina web

Drivi

Solució B2B2C SaaS que fa possible una mobilitat responsable, eficient i segura per a l'automobilista mitjançant la gestió intel·ligent del manteniment, dinamitzant el sector de la postvenda de l'automoció amb un màrqueting predictiu automatitzat i personalitzat amb IA.

Pàgina web

Leviathan

Agència digital apassionada en el disseny web captivador, apps revolucionàries, posicionament SEO, creixement i presència digital d'empreses.

Pàgina web

Accountali

Software dissenyat per simplificar la gestió comptable i fiscal dels venedors d'Amazon.

Pàgina web