Suma't a la Comunitat Emprenedora del TecnoCampus

Si vols conèixer més de tots els recursos que pots utilitzar i fer networking amb altres emprenedors(es) i intraprenedors(es) com tu, tens 3 opcions: 

Reunió Individualitzada

Demana una reunió individualitzada, presencial o virtual, i conversa amb nosaltres dels teus interessos, projectes i somnis.

Esmorzars i Berenars Emprenedors

Vine a les reunions de Comunitat, els Esmorzars i Berenars Emprenedors, el nostre punt de trobada al matí i a la tarda del darrer dilluns de cada mes al Business Lab, Planta 1, TCM1. Aquestes són espais dinàmics on estudiants i alumni emprenedors conflueixen per inspirar-se, compartir experiències i oportunitats de matching i creixement. 

Comunitat Virtual

Uneix-te a la Comunitat Emprenedora TecnoCampus al WhatsApp, on trobaràs temes d'interès i contingut orgànic, ofertes de feina intraprenedora, espais de networking i matching, informació d’esdeveniments i open calls per a programes relacionats amb innovació, tecnologia, finançament i emprenedoria.

Suma’t a la Comunitat Emprenedora del TecnoCampus i canviem el món junts!!!

En el formulari que trobaràs a continuació, podràs reservar una reunió individualitzada i/o reservar la teva plaça per els propers Esmorzars i Berenars emprenedors.

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.