VOLUNTARIS TECNOCAMPUS

El TecnoCampus aposta per la creació de voluntaris que puguin cooperar amb totes les organitzacions amb les que col·labora. D'aquesta manera i de forma desinteressada, podràs créixer com a persona a través de diferents programes organitzats al servei de diverses comunitats. 

La participació a les activitats de voluntariat té un reconeixement de crèdits. Podràs obtenir cadascun d'aquests (amb un màxim de 2 crèdits per curs acadèmic) quan hagis dedicat 25 hores a un o més programes de voluntariat. Per completar aquestes hores, també hi ha a la teva disposició dos cursos formatius gratuïts.

 

* Els estudiants de les dobles titulacions no poden incorporar crèdits RAC al seu expedient donat que no tenen assignatures optatives.

BUDDY PROGRAM

TecnoCampus ha decidit ajudar als estudiants internacionals que visiten el nostre Campus en la seva adaptació des del moment de la seva arribada a la ciutat, per aquesta raó s’ha creat el Buddy Program.

Es tracta d’un acompanyament i recolzament per fer la seva integració a la nova cultura, idioma, costums…sigui més fàcil.

·         Quin és l’objectiu?

Es formaran parelles d’estudiants locals i estudiants internacionals. Es tracta d’un acompanyament i recolzament als estudiants que acaben d’arribar al Campus, per fer la seva arribada i adaptació el més fàcil possible.

·         Quina implicació té un “buddy”?

Aquest programa està pensat per a que es puguin organitzar trobades un mínim d’un cop per setmana durant els dos primers mesos des de l’arribada de l’estudiant internacional al Campus. A partir d’aquí, si es creen vincles d’afinitat, les parelles poden continuar amb el contacte a decisió pròpia i personal.

·         Com s’assignen els companys?

L’objectiu és trobar el màxim d’afinitat possible entre les parelles. Per tal de crear-les, els interessants en participar hauran d’omplir un formulari responent a preguntes com les següents:

        - Quins estudis realitzes a TecnoCampus

        - Quines són les raons per les quals t’interessa participar en aquest programa

        - Quins idiomes parles i en quin idioma t’agradaria comunicar-te amb el teu company

        - Explica’ns algunes coses sobre tu: aficions, gustos, activitats en les que t’interessi participar…

Al llarg del curs s’organitzaran diferents activitats per poder reunir tots els participants en aquest programa i que es puguin conèixer entre ells.

No perdis l’oportunitat de formar-hi part i ser un dels propers Buddies de TecnoCampus!

Tota la informació AQUÍ!

ENTITATS
 • Projecte Rossinyol Barcelona

  El projecte Rossinyol Barcelona és un projecte de mentoria en el lleure, que pretén que nens i nenes de baix nivell socioeconòmic accelerin la seva inclusió social a partir de la confiança i l'amistat amb un mentor/a universitari/a i sensibilitzar a aquest últim fent-lo partícip d’un projecte social comú

  + INFO
 • Fundació Sant Joaquim

  La Fundació Sant Joaquim és una entitat benèfica que gestiona un menjador social al centre de la ciutat. La seva finalitat és l'atenció a persones (homes i dones) proporcionant-los la possibilitat de cobrir els àpats del dia a dia. 

  + INFO
 • Fundació el Maresme

  La Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel•lectual és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

  + INFO
 • Fundació ILURO

  Tens l'oportunitat de formar part del voluntariat de LECXIT de la Fundació Iluro. Si t'agrada llegir podràs acompanyar un infant en la lectura. Només necessites 1 hora a la setmana. Si estàs interessat contacta amb lecxit@fundacioiluro.cat

  + INFO
 • Som AGIM

  L’AGIM (Associació Grup Integrador de Mataró i Maresme) és l’entitat de persones afectades per dany cerebral i discapacitat física del Maresme. És el centre de referència de la Fundació Ictus de Catalunya a la comarca i una entitat de referència per la Generalitat

  + INFO
 • SEPSIS Challenge

  La Sepsis Challenge té la vocació de ser un esdeveniment benèfic de referència a la comarca, i una cita obligatòria per tots els cicloturistes que volen acabar la temporada a Catalunya amb una activitat diferent amb una marxa solidària.

  + INFO
 • Logo Fundació Hospital
  Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena

  La Fundació Hospital té com a missió fer arribar la psicologia a tothom qui ho necessita, des de nens i nenes fins a joves i adults.

  +INFO
 • Jornades de salut i alimentació

  Les Jornades de salut i alimentació volen sensibilitzar la població vers la necessitat de menjar de manera saludable i d’incorporar l’activitat física al dia a dia, a l’hora que commemorem el dia mundial de l‘alimentació (16/10)

  + INFO
 • Centre de Serveis Canpedró

  El Centre de Serveis Canpedró necessita 6 estudiants que dominin l'anglès per a ajudar a nens en risc d'exclusió social durant 2 hores a la setmana.

  Inscriu-t'hi
 • Caminada per La Marató de TV3

  El TecnoCampus col·labora amb TV3 per a recaptar diners per a la Marató de TV3. En l’edició d’aquest any, els diners recaptats es van destinar a la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Aquestes són altres ONGs amb les que el TecnoCampus col·labora:

FORMACIÓ

Agent de Salut del TecnoCampus

És un programa que s'enmarca en les activitats del campus saludable del TecnoCampus. Es tracta de formar a universitaris i universitàries en prevenció en el consum de drogues i sexualitat perquè esdevinguin promotors de bones pràctiques en aquests àmbit entre els seus iguals.

Què es farà en aquest programa?

A partir del treball en equip, de professionals i voluntariat, es faran:

 • Capacitacions per esdevenir agent de salut
 • Activitats de promoció de la salut en el context universitari i ocasionalment en espais d'oci nocturn de la comarca
 • Capacitar en dinàmiques d'intervenció social

Quan es fa?

El programa es repartirà en 3 blocs amb un total de 25 hores. Cada bloc estarà conformat per una part de formació i una altra d'intervenció que es faran abans del període d'exàmens trimestrals a fi de no alterar massa el ritme acadèmic.

Es reconeixerà la meva participació?

Oi tant! A part d'ajudar a altres persones a prendre bones decisions al voltant de la seva salut, el programa valorarà el teu temps i esforç amb un crèdit RAC i un certificat de participació de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

A continuació podràs descarregar un PDF amb la informació dels continguts i el calendari del curs.

Curs Agent de Salut (334.93 KB)
Descarregar

Àrea de Formació i Coneixement de la Fundació Hospital

De forma paral·lela a l’atenció i al tractament psicològic i per tal de garantir el màxim nivell de rigor i d’actualització de la nostra activitat professional,  desenvolupem activitats  vinculades a la promoció de la salut, la formació i a la divulgació del coneixement.

Actualment col·laborem amb diferents cursos de postgrau, universitats i societats científiques que organitzen activitats de formació per als professionals, i des de la prevenció i la promoció de la salut organitzem activitats complementàries a l'atenció psicològica relacionades amb fomentar actituds de millora personal i col·lectiva com ara grups de treball de creixement personal, conferències, xerrades professionals sobre temes d’interès, etc.

Tant per ser voluntari com per inscriure't al curs pots fer click aquí.

Vols ser voluntari del TecnoCampus i aconseguir 2 crèdits ECTS?*

CLICA AQUÍ!

AUTOCONSCIÈNCIA EMOCIONAL

"El propi benestar depèn de com ens relacionem amb les nostres emocions"

Fundació Hospital ens presenta un nou curs formatiu per a desenvolupar l'autoconsciència emocional, que implica reconèixer les diverses emocions que apareixen en el nostre dia a dia i disposar d'eines per a gestionar-les millor.

Les dates de la formació són el dijous 23 de març i el dijous 30 de març de 2017, de 16h a 20h.

A les sessions es parlarà sobre els components de l'experiència emocional, l'exploració de les pròpies estratègies davant les emocions, les eines per a generar autoconsciència, entre d'altres.

El curs està adreçat a persones interessades en el voluntariat. 

És una formació gratuïta en què hi ha places limitades, que s'assignaran per ordre d'inscripció.

Tota la informació i inscripcions fent click AQUÍ.

Galeria de Vídeos
 • 1/4

  TecnoCampus Solidari - Fundació Sant Joaquim

 • 2/4

  TecnoCampus Solidari - Escola Arboç

 • 3/4

  Projecte LECXIT ILURO

 • 4/4

  TecnoCampus Solidari - AGIMM