El servei de Carreres Professionals de TecnoCampus té com objectiu connectar el talent universitari amb el món de l’empresa.

El model educatiu dels estudis de grau i de postgrau del Tecnocampus es basa en el pilar de la professionalització. Per aquest motiu, totes les titulacions que s’hi imparteixen estan lligades a una professió i tenen per objectiu final la inserció laboral de qualitat.

A TecnoCampus preparem als nostres estudiants per a connectar-los amb el món de l’empresa facilitant que s’insereixin al mercat laboral amb un alt nivell  d’experiència, coneixements i habilitats.

Per tal d’assolir aquests objectius, des del departament de Carreres Professionals, es gestionen les pràctiques externes en empreses, la borsa de treball i les accions i programes específics per augmentar les habilitats personals, laborals i la empleabilitat dels nostres estudiants i graduats. Els exemples d’aquests programes son el Programa Skills, el Fòrum del Talent i les Pràctiques Internacionals.

Durant el curs 2015-16 s’augmentat un 29% les ofertes de pràctiques publicades respecte al curs anterior, un 50% les ofertes laborals i un 48% els convenis de cooperació educativa tramitats. 

TRIA EL TEU PERFIL
  • EMPRESA

    Si ets una empresa i busques estudiants o Alumnis, connecta't al Talent

    CERCA TALENT
  • ESTUDIANT

    Si ets un estudiant o Alumni i busques treball o pràctiques connecta't a la feina!

    CERCA FEINA

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

AQUÍ