Vols que t'assessorem per finançar la teva start-up o empresa?
 
Vols conèixer totes les fons de finançament existents adequades a les necessitats de la teva empresa?
 
Accedeix al nostre servei d'Assessorament Financer i t'acompanyarem en aquest procés de la cerca de finançament
 
 
  • T'oferim assessorament expert per aconseguir el finançament que necessita la teva empresa. a través d'una diagnosi personalitzada, detectem les necessitats específiques de la teva empresa i definim el millor itinerari a seguir en la cerca de finançament. 
  • Intermediació financera i/o suport en el procés de tramitació amb entitats financeres públiques i/o privades. Tenim convenis i contactes amb els principals proveïdors de finançament per a start-ups (ENISA, ICF, Programa Bstartup de Banc Sabadell, ...)
  • Unitat proactiva de recerca de finançament: posem al teu abast les línies de finançament vigents de l'àmbit públic i privat, de caire nacional i internacional i les donem a conèixer a través del butlletí Empresarial Tecnocampus
  • Convenis amb consultores especialitzades en
    • finançament públic estatal i europeu per activitats de R+D+i
    • deduccions fiscals i bonificacions a les cotitzacions de la SS per activitats de R+D+i
    • assessorament en la protecció de marques i patent

Cerques finançament?

sol·licita entrevista
Guillem Capellades
Guillem Capellades
General Manager de Marteen Sports World
""Després de l'arrencada de l'empresa, teniem clar que necessitavem finançament per a seguir creixent. En aquest punt, l'equip del TecnoCampus ens van informar de tot el ventall d'opcions existents al mercat financer bancari i una vegada analitzades, l'opció del microcrèdit de CaixaBank ens va semblar la més adient. Ens van assessorar en la redacció del pla financer que ens demanava l'entitat i en el seguiment de tota l'operativa, fins a la seva aprovació final.""