1.Quantes persones em poden acompanyar a l'acte de graduació?

Tenint en compte la capacitat del recinte on se celebra l'acte (Auditori del Tecnocampus):

En el cas dels Graus es limita el nombre d'acompanyants a dues persones per cada graduat o graduada, i dues més que podran seguir la cerimònia a través d’una gran pantalla des de la sala annexa a l’auditori (Foyer).

En el cas dels Màsters i Postgraus es limita el nombre d'acompanyants a dues persones per cada graduat o graduada.

2.És obligatori que m’inscrigui sent jo qui em graduo?

Sí, cal que t’inscriguis perquè la inscripció dels teus convidats anirà vinculada a la teva inscripció. Si no està inscrit el/la graduat/da, la inscripció dels convidats es rebutjarà.

3.On s’han de fer les inscripcions?

A l’agenda del TecnoCampus

4.S’ha de pagar per les entrades a la Graduació?

No. Totes les entrades són gratuïtes.

5.On he d’inscriure als convidats?

Quan facis la teva inscripció hauràs d’indicar els teus acompanyants. Pots inscriure fins a 4 acompanyants: 2 a l’Auditori i 2 al Foyer, en el cas dels Graus, o bé 2 acompanyats en el cas de Màsters i Postgraus.

A la primera pàgina de les Inscripcions, has de seleccionar 1 ó 2 a l’apartat Acompanyants i Acompanyants Extres (Foyer), en el cas dels Graus, o 1 ó 2 en l’apartat Acompanyants.

6.Vull canviar els convidats que vaig inscriure, com ho he de fer?

Les pots gestionar des de l’Agenda del TecnoCampus, seleccionar Gestor d’inscripció/Gestionar inscripció/Accions/Formulari i allà pots modificar les dades dels convidats. La secretaria de la teva escola verificarà el número de convidats i si no és superior a 4 (o bé 2 pels Màsters i Postgraus) els validarà. En cas contrari es rebutjarà. També es verificarà a l’entrada de l’Auditori el nom dels acompanyants indicats.

7.Puc cedir una entrada d’un acompanyant que no utilitzaré a un altre graduat?

Sí, hauràs de completar la teva inscripció i la dels teus acompanyants, incloent les dades de la persona acompanyant que cedeixes. Quan rebis la confirmació amb l’entrada li pots reenviar al/la company/a.

8.Puc inscriure a convidats meus a nom d’un altre graduat/a que no utilitzarà totes les entrades?

No, tal com s’explica en l’anterior punt, el procediment és que el/la graduat/a inscrigui als seus convidats i el teu, sempre a nom del/de la graduat/a (no a nom teu).

9.He fet la meva inscripció i dels meus acompanyants però em manca inscriure un altre acompanyant

Pots entrar de nou a l’agenda del TecnoCampus i fer una inscripció només de l’acompanyant que et manca. Pot ser que et demani un correu diferent al que vas fer servir en la inscripció anterior. La secretaria de centre verificarà el número de convidats i si no és superior a 4 (o bé 2 pels Màsters i Postgraus) els validarà. En cas contrari es rebutjarà.

10.Com accedeixo a l’agenda TecnoCampus per visualitzar les meves inscripcions?

Un cop t’has inscrit rebràs un correu on pots donar-te d’alta a l’agenda del TecnoCampus i al teu Panell d’inscripcions veuràs totes les que has realitzat. Podràs esborrar-les, transferir-les a un altre persona o modificar les dades.

11.Només visualitzo una inscripció/entrada però he fet varies inscripcions

El fet que només visualitzis una entrada pot ser per diferents motius:

1.Has posat diferents correus on rebre les entrades, en comptes d’un únic. Hauries de consultar les altres adreces.

2. Una altra causa pot ser que els missatges hagin anat a les carpetes de Correu no desitjat (Spam) o correu brossa (Paperera), revisa-les.

3. Finalment, pot ser que el gestor de correu que utilitzes (Gmail especialment) t’agrupi tots els correus en un: has de fixar-te en la capçalera del missatge, a l’esquerra, si et posa un 2, 3, 4 o 5, indicant-te que tens varis correus junts.

4. Si tot i així no has aconseguit visualitzar les entrades, es pot cancel·lar la teva inscripció complerta i la tornes a fer. Ho hauràs de comunicar per correu en funció de la teva escola: ESUPT, ESCSET, ESCST.

12.No puc fer una nova inscripció perquè em surt que aquest correu ja s’ha utilitzat, com ho puc fer?

El programa ja té registrat el teu correu de la inscripció anterior. Hauràs de fer servir un altre (el d’estudiant, el de Gmail-Hotmail, etc. o el d’un familiar).

13.Perquè hem d’inscriure’ns i posar el telèfon, inclús els graduats?

El sistema d’inscripcions de tots els assistents a un acte a l’Agenda del TecnoCampus ho obliga, per tal de disposar d’un registre d’assistència amb motiu dels protocols de seguretat.

14.El dia de la graduació, com ho he de fer per entrar a la cerimònia?

L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Centre de congressos del Tecnocampus, les acreditacions es fan a l’espai del rebedor davant la Recepció de l’edifici TCM2.

El dia de la cerimònia has d'arribar al recinte de la graduació com a mínim 30 minuts abans de l’inici de l’acte, per tal de rebre les instruccions del personal que vetllarà pel bon funcionament de la celebració i el compliment de les mesures sanitàries pertinents.

Els acompanyants hauran d’arribar 15 minuts abans de l’inici de l’acte.

15.En cas que arribi tard a la meva graduació, que he de fer?

No es pot arribar tard a la graduació, el dia de la cerimònia has d'arribar al recinte de la graduació, amb prou anticipació per accedir a la sala i rebre les instruccions del personal que vetllarà pel bon funcionament de la celebració. En tot cas, al rebedor davant la Recepció de l’edifici TCM2 has de personar-te i identificar-te a la persona de la taula de registre. Segons en quin moment de l’acte es decidirà poder accedir i participar o només accedir a l’Auditori.

16.En cas que m’hagi de donar de baixa, ho he de comunicar?

Sí, és preferible que avisis enviant un mail a la teva escola: ESUPT, ESCSET, ESCST.

17.El dia de la graduació, com hi participaré?

Els graduats rebreu un document de record, per això, també és molt important que seieu on se us ha indicat prèviament.

A mesura que s'apropin les dates de l'acte ampliarem la informació.

18.Quina és la durada aproximada de l'acte?

L'acte dura aproximadament 45 minuts. Cal tenir en compte que pot variar segons les dinàmiquesi el nombre de graduats que hi assisteixin.

19. Hi recolliré el títol oficial, a la graduació?

El diploma que es lliura té caràcter simbòlic, i en cap cas té cap validesa acadèmica.

20.Si no assisteixo a l'acte, m'enviaran el diploma lliurat a casa?

Aquest diploma és fet exclusivament per a l'acte de graduació, i no s'enviarà més tard. Podràs passar-ho a recollir pel Tecnocampus en un període de tres mesos com a màxim.

21.Si una de les persones que m'acompanya o jo mateix tenim una necessitat especial (mobilitat reduïda, angoixa, problemes auditius, problemes de visió, etc.), cal que ho comuniqui? Com ho he de fer?

Per poder planificar totes les mesures i reaccionar adequadament, cal que indiquis qualsevol necessitat especial enviant un mail a la teva escola: ESUPT, ESCSET, ESCST.

22.Hi ha un codi de vestir específic per a l'acte de graduació?

No, no hi ha cap codi de vestir específic, però, com que és un acte acadèmic, recomanem vestits formals.

23.On podré veure les fotos i els vídeos de l'acte de graduació?

T'informem que les imatges preses durant l'esdeveniment, estaran a disposició de tots els participants i podran ser utilitzades en la difusió posterior a través del web i les xarxes socials del Tecnocampus.

Per tant, participar en l'Acte, implica l'acceptació per part del tots els assistents (graduats, graduades i acompanyants) d'aquestes condicions.

També hi podràs trobar les fotos i els vídeos d'edicions anteriors.

24. Quines altres mesures he de tenir en compte en relació amb la prevenció sanitària de la COVID-19?

En el context epidemiològic i d'immunitat actual, amb caràcter general, cap persona de la comunitat TecnoCampus ni externa està obligada a utilitzar mascareta. Tanmateix, cal apel·lar a la responsabilitat individual i continuar fent-ne un ús responsable en situacions concretes. En aquest sentit, es recomana, amb caràcter general, el seu ús en aquests casos:

▪ Als espais tancats compartits de les dependències universitàries, tant acadèmics com administratius, on les persones s’hi estan un temps perllongat, especialment aquells en què no es pugui mantenir la distància interpersonal de seguretat d'1,5 metres, independentment de les seves característiques de ventilació i de la presència o no de barreres físiques com les mampares de metacrilat. S'hi inclouen els ascensors, els lavabos, les aules, els tallers i els laboratoris, la biblioteca, les sales de reunions o els auditoris, per exemple.

▪ Als esdeveniments en què es pugui preveure l’afluència massiva o una aglomeració de persones.

▪ Per part dels membres de la comunitat universitària que, segons el sistema de salut, siguin considerades persones vulnerables a la covid-19 (persones majors de 60 anys, persones immunodeprimides i dones embarassades) en qualsevol situació en què tinguin contacte perllongat amb altres persones a una distància inferior a 1,5 metres.

I si tens qualsevol altre dubte, contacta amb el Punt d’Informació a l’Estudiant (PIE)

 

Et podem atendre telefònicament i via correu electrònic per resoldre els dubtes que et sorgeixin.

Tria l'opció que millor et vagi per contactar amb el PIE.


 

Telèfon de l'Oficina d'accés a la universitat

El TecnoCampus és seu territorial de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Pots rebre atenció telefònica de 9:30h a 13:30h. de dilluns a divendres no festius. El telèfon és: 93 702 32 02.

Whatsapp

Fes clic per enviar un:

Whatsapp al 664450930, de les 9 a les 14h
Whatsapp al 664450948, de les 15  a les 20h.

Truca'ns, al 93 702 32 32

Punt d’Informació a l’Estudiant, de les 9 a les 14h i de les 15 a les 20h

Segueix tota l'actualitat a les xarxes socials