Servei de Wifi

El TecnoCampus ha desplegat nous equipaments per millorar la qualitat i el nivell de servei de les infraestructures d’accés WIFI. La inversió duta a terme garanteix els màxims nivells de qualitat. Tecnològicament, es despleguen equipaments de nivell WIFI 6, amb garantia de servei 24 hores els 7 dies de la setmana.

Com a estudiant, t'hauràs de connectar a la xarxa Docència, que tindrà més seguretat i passarà a ser una xarxa amb identificació d’usuari. Això significa que caldrà introduir el teu usuari i password d'eCampus per accedir-hi per primera vegada. 

I recorda que també tens a la teva disposició la Xarxa EDUROAM. 

Es el servei mundial de mobilitat segura per la comunitat acadèmica i investigadora amb el lema “obre el teu dispositiu i ja estàs connectat”. El servei permet disposar de connectivitat d’Internet a través del campus i quan visites altres institucions participants.

Les instruccions per connectar-t'hi les pots consultar aquí.

Servei de pàrquing

L’ aparcament del TecnoCampus té una capacitat per a 477 vehicles i una superfície de 13.900m2.

 

Horaris i contacte

Targetes

Les targetes de pàrquing consisteixen en una targeta per hores que e spot anar carregant amb 180h o 90h.

Preus

Els preus són de 39,10€ o 23,95€, respectivament, en funció del nombre d'hores.

Fiança

Per tenir la targeta, cal pagar 5€ de fiança que són reemborsables quan es retorna la targeta.

Benvinguts al bar-restaurant del TecnoCampus! 

 

 

Us convidem a gaudir de cuina tradicional i saludable

Al bar-restaurant està ubicat a l'edifici TCM1. Durant tot el dia, pots gaudir del servei de bar, i als migdies, de dilluns a divendres, del menú especial de migdia: cuina casolana, saludable i amb un preu per als estudiants de 8,30€ que inclou primer, segon, postres, beguda i cafè o infusions. Pots contactar-hi al 931 69 65 01.