El Servei de Carreres Professionals de TecnoCampus va crear al curs 2014-15 el Programa Skills. El programa pretén ajudar als estudiants i Alumni a adquirir i desenvolupar habilitats i competències per tal d’augmentar la seva empleabilitat a través de tallers i sessions pràctiques impartides per experts. 

PROGRAMA SKILLS 2017 - 2018

En un mercat laboral cada vegada més competitiu, les competències professionals s’han convertit per a moltes empreses en un element diferenciador a l’hora de seleccionar candidats.

El Servei de Carreres Professionals organitza el Programa Skills, dirigit a tots els estudiants de TecnoCampus.

L’objectiu del programa és que comencis a conèixer quines opcions tens en el món laboral, treballis competències i habilitats transversals útils en l'àmbit professional i augmentar les possibilitats de trobar feina.

Per aconseguir que les sessions siguin més dinàmiques, cada sessió està ambientada en una sèrie d’actualitat. Aquest tercer trimestre les sessions seran:
 

 • PRIMER CURS: La creativitat, la iniciativa, l'orientació a l'assoliment, el lideratge, el treball en equip i la negociació (SENSE8)

  Día 16 de maig de 12.00 a 14.00 o de 14.30 a 16.30 - Laboratori d'Empresa
   
 • SEGON i TERCER CURS: L’acceptació, la motivació, la vocació i l’ocupació (Utopia 2)

  Día 31 de maig de 12.00 a 14.00 (Laboratori d'Empresa) o de 14.30 a 16.30 - (Aula por confirmar)
   
 • TERCER, QUART i CINQUÈ CURS: Canals i xarxes per difondre la marca personal i el lideratge per a la gestió del canvi (LEGENDS OF TOMORROW)

  Día 17 de maig de 14.00 a 16.00 - Laboratori d'Empresa

Per assistir a les sessions apunta't aquí

Per rebre més informació o apuntar-te al Servei d'Orientació Laboral envia un e-mail a talent@tecnocampus.cat

IMPORTANT! Només t’has d’apuntar a una de les dues sessions que s’ofereixen per al teu curs! Si tens algun problema a l'hora de apuntar-t'hi o no queden places, pots enviar un correu a talent@tecnocampus.cat, des d'on t'ajudaran a resoldre el problema.

 

T’hi esperem!
 

En les darreres edicions del Programa Skills s’han organitzat les següents activitats i/o tallers

 

L’objectiu és connectar els estudiants i Alumni de TecnoCampus amb els directius  de grans companyies per conèixer les seves motivacions, descobrir com va ser la seva trajectòria professional, saber quines son les habilitats que valoren en els seus equips de treball i veure com és el seu dia a dia.

 

L’objectiu del taller va ser donar les eines necessàries als assistents per conèixer la millor forma d’utilitzar el llenguatge verbal i no verbal en diferents entorns i situacions. L’objectiu és transmetre un valor afegit als estudiants i Alumni alhora de comunicar-se per aconseguir la major efectivitat possible.

 

“Com fer el teu CV 2.0”, “Com afrontar una entrevista de treball amb garanties d’èxit” i “Les Xarxes socials, un aliat indispensable en la teva recerca de feina!” van ser tallers destinats a oferir eines per a que els assistents poguessin preparar-se per superar els processos de selecció. Es van treballar eines per ser més visibles a les xarxes socials i es van revisar les metodologies més utilitzades en el processos de selecció actuals.

 

“Construeix la teva marca personal i sigues més atractiu en el mercat laboral” va ser un taller on es van aprendre, amb exercicis pràctics i exemples reals, tècniques i estratègies per a la gestió d'un projecte de personal branding, ús d'eines offline (recerca de feina, actes de networking) i online (web, xarxes socials, blog, posicionament), per al desenvolupament de la marca personal.

 

El taller es titulava: “Ja estic acabant la carrera... I ara què? T’ajudem a accedir al mercat de treball!” Els últims anys de carrera són especialment importants per definir un objectiu professional, per això durant la sessió es van oferir eines per a que els assistents poguessin fer una autoavaluació competencial que els permetés preparar-se per superar els processos de selecció. Es van treballar eines per ser més visibles a les xarxes socials i es van revisar les metodologies més utilitzades en el processos de selecció actuals.

Demana informació per a les següents sessions

CONTACTA'NS