El TecnoCampus convoca de nou el concurs “Dissenya la carpeta del Tecnocampus”,  amb l’objectiu d’escollir de manera participativa el disseny de la carpeta que es lliurarà als alumnes matriculats el curs 2021-2022.

Pot presentar una proposta de disseny tot l’alumnat de TecnoCampus matriculat en el curs  acadèmic 2020-2021. Entre tots els treballs rebuts, un jurat farà una selecció d’un màxim de cinc propostes finalistes, que es publicaran al web. Entre els finalistes, la proposta guanyadora serà escollida, mitjançant votació oberta entre tot l’alumnat de Tecnocampus.


 

El guanyador/a del concurs rebrà com a premi:

  1. La utilització del seu disseny per a les carpetes del curs acadèmic 2021-2022.
  2. El regal de 300 euros en efectiu
  3. La signatura del guanyador a la solapa de la carpeta.

 

El període de presentació de propostes és del 3 de maig fins el 21 de maig de 2021.

Tota la informació relativa a la convocatòria (bases, requeriments, etc etc)  es pot trobar a l'apartat Bases del concurs.

Aquí teniu les plantilles a seguir per presentar la proposta:

Clica aquí i presenta la teva proposta

Presenta el teu disseny

(El tamany màxim per penjar és de 5 mb, per tant, en la fase de valoració només es demanarà l'arxiu en JPG, en cas de resultar guanyador se li demanarà a l'alumne en format vectorial).

 

El període de votació de les propostes finalistes serà del 26 de maig al 2 de juny i la proposta guanyadora serà anunciada la primera setmana de juny.